Evlilik Hakkında Her şey...

patron cağırdı
neyse eve geldık bı baktım motoru evın onunde kaydirigubbakcemile2 evdeymış yukarı cıktım bana sarıldı ağladı falan dığer yengem evdeydı oda şok oldu noldu dıe
bız odama gıttık konustuk ben konustum dedımkı böle yapma bız cıddı bı yoldayız yok dedı asla sensız yapamam helalım dedı hep öle der:çok üzgünüm:
ogunden sonra ablamla yengem aramısda bısı olsa buyuklere bellı ettıler
sonra bıgun bu abısıne yapmıycam dedı ben kapıdan gecerken duydum :1shok: o an bağırdım ne demek bu dıe sonra cabuk benı eve bırak dedım bıraktı:çok üzgünüm: eve gırdım odama dırek ağlamaya basladım buda yanımda sarıldı ağladı yanlıs anladın dedı ınanmak ıstemedım o an dunyam yıkıldı ne dmek yapamycam:mymeka: sonra o gıttı ardından abımler geldı noluyo dıe bısı yok dedım ağladığımı gorunce onu aradılar kızdılar 3 gun gelmedı bıze aramadı benı sonra bı aksam geldı okadr sessız bı ınsankı abımler konusuyo sadece dınledı sonra abım dedı ne dıyon oda en son dıycem yapamıycam senağlama bende o an yuzuğümü fırlattım ayrıldık:çok üzgünüm: dunyam yıkılmıştı nefes bıle alamadım aylarca ağladım uyyku ne bılmedım hergun tuttuğum cafenın onunden gectım nışan ıcn dıktrdığım nışanlığı vıtrınde gordum delırdım resmen köye gıttım geldım o arada bız barıstık ama aılem ıstemedı cunku olayları babama hep yanlış anlattılar

bıgun gece 12 saat benı aradı kapıyı ac bende uyku sersemı gıttım otomatığe bastım gerı yattım ruya bu dıe cunku hep ruyamda onu goruyordum:asigim: sonra yatmışım gerı gene aradı hadı ac artık dıe baktımkkıcamdan kaynımla o cok mutlu oldum rabbım onu bana bağişladı sandım:çok üzgünüm: sonra geldı oturdu abımler şok oldu neden geldın bıle dıyemedıler ben hayretlerdeyım

snra oturdu bana baktı baktı vee gıttı sonra abımler ablma yengeme onlarda babama olayı yanlıs anlatmışlar babam aradı onu bıdaha eve alırsan sen gıdersın dıe
annem kızım sevıyorsan askını savun dedı hep bana ınandı ama sadece annem ınandı
sonra ablamla yengem sureklı msj atıp bunu rahatsız etmısler benı aradı bıdaha senı aramycam unutmam lazım dedı ölmek sensz olmak ama unutmam lazım dedı ölece devam ettı daha anlatcak çok sey var ama işim var kızlar

ben geldim..
100 soru çözdüm, daha devam edecekken kargo geldi...
nerden?KK dan..:1shok:
teee ne zaman önlük istemiştim, beni unuttular sanmıştım..
umudumu kesmiştim..
anaa bi baktım önlüküm gelmiş...-tatlicadiarzu-
çok mutlu oldum tabii,kendimi foruma attım..kaydirigubbakcemile3
dur dedm hemen haber vereyim foto koyayım dedim ama makinenin pili yokmuş..
nese sonra çekip koycam..hihoyyyt

böcüğüm yaşadıkların kolay şeyler değil
ama unutmaya çalışman lazım en azından bunun için çaba sarf etmelisinki mutlu olabilesin
sözlün hakkında bir şey demek istemiyorum..benneyaptımki
ama geçmişi bırakmalı ve önüne.. pırıl pırıl geleceğine bakmalısına.s
yoksa yaşadıkların kalbinde her gün ince bir sızı olur oda içini yakar da yakar
kısır bi döngü içinde kendini hırpalayıp durursun
işte bu yüzden unutmak için elinden gelenin fazlasını yapmalısın kuzum
yapabilirsin çünkü çok güçlü , akıllı , sosyal ve cıvıl cıvıl bir kızsın sen:1hug:

böcüğüm ne kadar şey yaşamışsın öyle...
çok doluymuşsun aslında ama hiç de belli etmiyon haa..
içine atıp durma, anlatsana canikom..
bu zamana kadar niye anlatmadın?

ah böcüğüm hayırlısı herşeyin ne diyim (((

ocean; hadi yine iyisin iyisin iyisin sen işini bilirsin bilirsin bilirsin
kaydirigubbakcemile3

ah böcüğüm hayırlısı herşeyin ne diyim (((

ocean; hadi yine iyisin iyisin iyisin sen işini bilirsin bilirsin bilirsin
kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay Tayfun du değil mi onu söyleyen?
böle elinde saksafonu vardı..
aha da fotosukaydirigubbakcemile3

böcüğüm ne kadar şey yaşamışsın öyle...
çok doluymuşsun aslında ama hiç de belli etmiyon haa..
içine atıp durma, anlatsana canikom..
bu zamana kadar niye anlatmadın?

anlattım anlatmam mı hatta surklı takıldığım bı topıcte anlattımda alay edenler bıle oldu dalga gecenle sankı böle ayrılıklar hıc baslarına gelmıycek gıbı söylenenler onları allaha havale ettım elın oğluna guven olmaz bgun onlarda kendını kapıda bulurlar ama ben onlar kadr vıcdansız deılım dıyemem onların bana ddıklerını kıramam ınsan kalbını okadr ıncılmıştımkı oysakı aylardır takıldığım bı topıctı onların en basta nışanlı olanı bendım nerden blırım ayrılacağımı bana bu topıcte ne oldukları bellı olmayan gelemes dıe laf attılar :çok üzgünüm: ogun nasıl ağlamıstım ınanın beddua hayatımda etmemstım ama onlara ettım cnım hala ogunkı gıbı yanıyo hatta sonradan gelen bı ark daah sordu onada anlattığımda gene dlaga gectıler oyuzden anlatmıyordum zaten dahada anlatmam tek bıldığım sey doğru benım doğrumdur onu sevıyorum ve baskasını suan duşunemem bakmayın evlenım dedığımı ınan yapamam zaten ısteyen oldu ama ben ıstemedım

offf ama dertlıyım hee
ama cok şükür halıme askı bı kenara bırakırsak okadr cok şey için şükretmemız gerekecekkı
sağlıklıyım
param var
işim var
aılem var
sıcak bıyuvam var yemek var ozgurluk var yaz gelıyy heryer cok guzel bıtek şey eksık hayatımda ınş ılerde oda tamamlanır

biz seni biliyoruz bebem canım benim
hiç üzme kendini ne yaşadığını sen bilirsin kimse bilemez
dışardan konuşmak kolaydır onlar için
biz yanındayız canım oyyy kız yirim seni kıyamam Şeniz

herşeyin hayırlısı canım zaman işte herşeyin bir zamanı var
ne güzelki sen bunların farkındasın
ALLAHım sağlığımızı sıhatimizi ailemizi sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…