- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
anlattım anlatmam mı hatta surklı takıldığım bı topıcte anlattımda alay edenler bıle oldu dalga gecenle sankı böle ayrılıklar hıc baslarına gelmıycek gıbı söylenenleronları allaha havale ettım elın oğluna guven olmaz bgun onlarda kendını kapıda bulurlar ama ben onlar kadr vıcdansız deılım dıyemem onların bana ddıklerını kıramam ınsan kalbını okadr ıncılmıştımkı oysakı aylardır takıldığım bı topıctı onların en basta nışanlı olanı bendım nerden blırım ayrılacağımı bana bu topıcte ne oldukları bellı olmayan gelemes dıe laf attılar :çok üzgünüm: ogun nasıl ağlamıstım ınanın beddua hayatımda etmemstım ama onlara ettım cnım hala ogunkı gıbı yanıyo hatta sonradan gelen bı ark daah sordu onada anlattığımda gene dlaga gectıler oyuzden anlatmıyordum zaten dahada anlatmam tek bıldığım sey doğru benım doğrumdur onu sevıyorum ve baskasını suan duşunemem bakmayın evlenım dedığımı ınan yapamam zaten ısteyen oldu ama ben ıstemedım
anlattım anlatmam mı hatta surklı takıldığım bı topıcte anlattımda alay edenler bıle oldu dalga gecenle sankı böle ayrılıklar hıc baslarına gelmıycek gıbı söylenenleronları allaha havale ettım elın oğluna guven olmaz bgun onlarda kendını kapıda bulurlar ama ben onlar kadr vıcdansız deılım dıyemem onların bana ddıklerını kıramam ınsan kalbını okadr ıncılmıştımkı oysakı aylardır takıldığım bı topıctı onların en basta nışanlı olanı bendım nerden blırım ayrılacağımı bana bu topıcte ne oldukları bellı olmayan gelemes dıe laf attılar :çok üzgünüm: ogun nasıl ağlamıstım ınanın beddua hayatımda etmemstım ama onlara ettım cnım hala ogunkı gıbı yanıyo hatta sonradan gelen bı ark daah sordu onada anlattığımda gene dlaga gectıler oyuzden anlatmıyordum zaten dahada anlatmam tek bıldığım sey doğru benım doğrumdur onu sevıyorum ve baskasını suan duşunemem bakmayın evlenım dedığımı ınan yapamam zaten ısteyen oldu ama ben ıstemedım
saol ortı evt aynen öle ama ınsan oı sebep olanlara cok kzıyo herzmn dedım hayrlısı onu unutamam evlensem dahı belkı unutamam o benım ılk askım ılk nışanlım neyse saolun
gulayım gecmıs sayfaları oku tatlım yazdım
ı tatıller ben kaçtım
yakışmış kız güle güle kullan benimkide siyah üzerine sarı.
ne pişircen cokacimcoook
yakışmış kız güle güle kullan benimkide siyah üzerine sarı.
ne pişircen cokacimcoook
sağol tatlımŞeniz
bişey pişirmiyom valla, göstermelik benimki:roflol:
anacığım yapıyor hep sağolsun..
ben tatlı yapıyorum daha çokcokacimcoook
ben özellikle mor istedim..
mor,zenginliğin rengiymiş dehihoyyyt
of of bendede önlük yok amahabire yemek yaptırıyorlarsenağlama
kıyamam ablacım.. :teselli:ee bizim rahat zamanlarımız..
evlenelim hele bi, bizim de elimiz yemekten çıkmayacak...
sağol tatlımŞeniz
bişey pişirmiyom valla, göstermelik benimki:roflol:
anacığım yapıyor hep sağolsun..
ben tatlı yapıyorum daha çokcokacimcoook
ben özellikle mor istedim..
mor,zenginliğin rengiymiş dehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?