- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Allahım yarebbim..
kız dün birini görmüşsün ya, diğer topiclerden okudum:jeyyar:
cins birr durum olsaydı anlardın zaten..
olmadı evine kadar takip et, anlarsın :roflol:
fekat 4 kızkardeşi varsa uzak dur derim..kaydirigubbakcemile3
olm sonra pesınde kosuyo olmayım dıom bı kac gune kalmaz anlarım hem onunla aynı mağazada calısan arkı var ona sorarım bıde bızım tanısmamız bıraz kıl oldu ben aldığım nevresımlerı tasıyamadım o getrdı eve ve o telını verırken yannda ıkı arkadası daha vardı evlı olsa bı sekılde bellı olurdu ne bılem arkadası derdı yada yüz ıfadesınden bellı olurdu
uyyy 4 kız varmış tek erkek bu -tatlicadiarzu-bakalım zmn ne gostercek
e tamam o zaman evli falan değildir...
fekat bir gizemi var gibin..CADIARZU
ya da sen çok ince düşünüyosun..belki de doğru diyodur..
hayırlsı bakalım..bekleyip görelim...
amann bocük valla çok şaibeli bi durum kız kardeşi olabilir evde dolu olabilir msjlaşmak veya konuşmak için engel deildirki bu yaw ne biliim saygısız davranırlar diemi çekinio acaba anlamadımkii
bu arada tünaydınlar kuşlarrr
selamlar
amann bocük valla çok şaibeli bi durum kız kardeşi olabilir evde dolu olabilir msjlaşmak veya konuşmak için engel deildirki bu yaw ne biliim saygısız davranırlar diemi çekinio acaba anlamadımkii
bu arada tünaydınlar kuşlarrr
de böcükümmmm bakalım ne oldu gamyoncuiremsu
offfffffff nie böle düşünürlerki birbirni tanımadan nasıl karar vercekler anlamıorumki yaa tamam kızın namusunu düşünüo ama onlar eskide kaldı artık görücü usulu yokki eskisi gibi sen onu biras cesaretlendir bunlar çok normal şeler die küçükte deilsin artık ne çekiniosun falan die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?