yemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:sel hee ask kadınıyım ben hıc vazgecemıyom daha doğrusu erkekler pesımı bırakmıyo:roflol:
waat nan okusan anlarsın okumadın obamadan beter olcan
burcu cnm daha once eklemış olabılır kendısıde dedı akrabam olabılır onun eşı olabılır ama tanımamışlar bırbırlerını sılmış benı ekledı sımdık aradı söyledı
ocean aynen öle valla yoğurt mısalı
yemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:
o kaa paraya o kaaa köfte gülüm.Allahım ne kaaa maddiyatçı bi kızşakkıdı
hayatın gercegini diyon kuzum sen tmm oda var da aşk sevgide olmazsa bişe olmaz sengözlerimebaksanabyemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:
Allahım ne kaaa maddiyatçı bi kızşakkıdı
sel hee ask kadınıyım ben hıc vazgecemıyom daha doğrusu erkekler pesımı bırakmıyo:roflol:
waat nan okusan anlarsın okumadın obamadan beter olcan
burcu cnm daha once eklemış olabılır kendısıde dedı akrabam olabılır onun eşı olabılır ama tanımamışlar bırbırlerını sılmış benı ekledı sımdık aradı söyledı
ocean aynen öle valla yoğurt mısalı
nirdeydin la sen, neden ban aldın :mymeka:İnsan bi hoşgeldin der bee puuhh senağlama
İnsan bi hoşgeldin der bee puuhh senağlama
nirdeydin la sen, neden ban aldın :mymeka:
nisan saç rengine baktım, çok beğendim..
ne renk oluyormuş bu??
kuaföre gitsem ne demeliyim?
Allahım ne kaaa maddiyatçı bi kızşakkıdı
yemınle dıycektım böcuuğum sen benı bılıyon ama bu garılara cvp vermekten atlamışım neysem affet gtsın Şeniz eseklık ettım
konuma yorum yap nan bıde senın aklını alım
o kaa paraya o kaaa köfte gülüm.
yapcek bişi yok. :lepi:
sorma nan kısmetlerım sırada:dilcikar: ama konusamayızkı boşa aldın bana dedım dınleemedı dedımya evde konusamıyo işte konusamıyo anca yoldaOooo desene artık sizde bizim gibi sabaha kadar konuşursunuz. :)
hayırlısı olur canım inş. bu aralar kısmetin pek açık :roflol:
doğru yoldayım demıcanım şüpheli olmakta haklısın sen böle davranmaya devam et az çabalasın senin için
:mymeka:yemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:
:lepi:Allahım ne kaaa maddiyatçı bi kızşakkıdı
o kaa paraya o kaaa köfte gülüm.
yapcek bişi yok. :lepi:
valla canım tam olarak bende bilmiyorum bi resim koymustum buraya kumral tonlarında onu kuaföre gösteridm bu tonlarda isterem die boyayık işte ortaya bu cıktı biraz fazla durdu boya yanlışlıkla kaydirigubbakcemile2
ama kumral ve koyu kumral arası bi renk gamyoncuiremsu
kuaföre gösterdiğin zaman o anlar zaten:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?