Evlilik Hakkında Her şey...

yemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:

İnsan bi hoşgeldin der bee puuhh senağlama

SEL doğru söylüyon kızbu zamanda para olmazsa aşkta yok işte yok hiçbişey yok tabiki insanlık ama maddiyatta önemli

böcüğe iyi bakması lazım kızı rahat ettirmesi lazım

nirdeydin la sen, neden ban aldın :mymeka:

ima yapmışım :roflol: :roflol:
çok enteresan ama ben özel mesaj dahi yolluyorum bana hakaret edildi diye rica ediyorum silin diye kimse oralı olmuyor ben birşey diyorum pat ban
kişiye göre değişiyor demekki ban sebepleri

nisan saç rengine baktım, çok beğendim..
ne renk oluyormuş bu??
kuaföre gitsem ne demeliyim?

valla canım tam olarak bende bilmiyorum bi resim koymustum buraya kumral tonlarında onu kuaföre gösteridm bu tonlarda isterem die boyayık işte ortaya bu cıktı biraz fazla durdu boya yanlışlıkla kaydirigubbakcemile2
ama kumral ve koyu kumral arası bi renk gamyoncuiremsu
kuaföre gösterdiğin zaman o anlar zaten:ecrin_bebek:

yemınle dıycektım böcuuğum sen benı bılıyon ama bu garılara cvp vermekten atlamışım neysem affet gtsın Şeniz eseklık ettım
konuma yorum yap nan bıde senın aklını alım

anam cırlıyor evi süpürmem lzım sonra okuyam ne yazdıklarını bilmiyorum ki konu dışı kaldım beni sürdüler vizdansızlar :roflol:

o kaa paraya o kaaa köfte gülüm.
yapcek bişi yok. :lepi:

anacım aşıksan ne para ne pul gözüne gelmiyor...:asigim:
ama aşık değilsen, parası varsa aşık olabiliyorsunkaydirigubbakcemile3

Oooo desene artık sizde bizim gibi sabaha kadar konuşursunuz. :)

hayırlısı olur canım inş. bu aralar kısmetin pek açık
:roflol:
sorma nan kısmetlerım sırada:dilcikar: ama konusamayızkı boşa aldın bana dedım dınleemedı dedımya evde konusamıyo işte konusamıyo anca yolda
canım şüpheli olmakta haklısın sen böle davranmaya devam et az çabalasın senin için
doğru yoldayım demı
yemişim aşkınıda kadını da para vaa mı para ondan haber vir :1closedeyes:
:mymeka:
Allahım ne kaaa maddiyatçı bi kızşakkıdı
:lepi:
o kaa paraya o kaaa köfte gülüm.
yapcek bişi yok. :lepi:

cıhh cıhh cıhh senı alcak adam yandı ne yandı
velvedım saol cnm hayrlısı olsun bencede pek olcak gıbı deıl amme

mantıklı davranmak lazım tabıkı ama aşkıda kenara atamayık düşünmem lazım dıdım zatı:roflol:

anladım canım..
fotoyu nasıl göstercem onu düşünüyom ben?
renkli yazıcıdan çıktı mı almak lazım?
pc laptop olsa olurdu ama masaüstü benimki..

valla derinime katılıyorum, aşk olunca popon maylakta kalıyor, ruhunda kenara itildimi başlaıyoruz sızlanıp ağlamaya. Mantıkta olmalı kızlarrr, bu ddiklerimi şimdi anlamassınız ama anlayacağınız günde geç olmasın derim ben :CüvCüv:

sen nerden biliyon diceksiniz şimdi biliyom ama şöyle cevaplıyım sorularınızı, çevremi gözlemliyooommmm, hep bu cevap çıkıyor karşıma, ben napıyım amaaa

sadece aşkda olmuyor sadece mantıkta

ama aşık olup herşeyi kenara itincede hiiiiiçççç olmuyorrrr, benden sööölemesiii

sel aferin kız sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…