EVLİLİK HAKKİNDA

Ahkalbim22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
10
7
1
Tam evlenme yasindayim ama karşıma kimse çıkmıyor kismetim kapali heralde. Yani akraba olmasini istemiyorum o yüzden gelenler uzak akraba da olsa yok dedim e yabanci biri nasil bulsun bi araci olmadıktan sonra. Lutfen etkili bildiğiniz dua varsa soyleyin ve kendi tanismalarinizdan bahsedin

Cidden böyle bi dua var mı da herkes evlenmek için dua istiyor

Böyle konuları dua bölümüne açsanız da burda insanların ağzına sakız olmasanız

Ya bu yorumun neresi eleştiri iyi peki gör şimdi millet sana ne yorumlar yapacak. Ben insanca uyardım kıymet bilmedin.
Peki öyle olsun sileceğim zaten.niyeyse hep önceki konularıma bakip laf söylüyorlar bunu bile kuzenim icin yazdım wpden yazmis kopyala yapıştır yaptim hâlâ inanmayan var. Özür dilerim sizi yanlış anladim

İnsan yaşı geldiği için değil hayatına doğru biri çıktığı için evlenmeli.

İnsan yaşı geldiği için değil hayatına doğru biri çıktığı için evlenmeli.
Yazısız bi kural var sanki değil mi
Belli bi yasa geldin okumuyorsan çalışmıyorsan evlenmek zorundaymissin gibi
Evlendin hemen çocuk doğur doğurunca 2. Soruyorlar falan filan
Incelikden sevgiden habersiz yaşıyor bazı insanlar

Ablacim ben 18 yaşındayım ama bu konuyu kuzenim icin açtım kopyala yapistir yaptim olayi ona gore yorumlar misiniz
Kuzenim deyince bir kalıyorum öyle. Malum yanlış mesaj yazan kuzenim der bir kadına mesaj atan erkek sevgilisine kuzenim der. Kuzeninin hesap açıp soramıyor mu tee whatsupptan size yazıp konu açtırıyor yanınızda olsa neyse de

Benim bildiğim insanlar 18 yaşında ya Allah bana koca diye dua etmiyor. Üniversite için çalışıyor. Sonra kazanayım Diye dua ediyor. Sizce de biraz erken değil mi sayın ergen

Yaşla alakalı Bi durum değil evlenmek maalesef canım o olgunluğa erişmek lazım önce KUZENİNE iletirsin Karşına merhametli iyi Bi insan çıkmasıyla alakalı.
duası vardır elbette de bence hayırlısını dilemek en makbulü

Benim bildiğim insanlar 18 yaşında ya Allah bana koca diye dua etmiyor. Üniversite için çalışıyor. Sonra kazanayım Diye dua ediyor. Sizce de biraz erken değil mi sayın ergen
Kendim icin yazmamistim ama mutlu olunacaksa hangi yas olursa olur .

Yas 25 26 yı geçince başlıyorlar evlenemedim demeye. Sonrada cok yanlış evlilikler yapıp mutsuz oluyorlar. Cocuk konusunda da haklısınız 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok diye insanlar beni kısır sanıyor (herkes evlenir evlenmez cocuk sahibi olmak zorunda çünkü şartlanmış gibi) insanlarin düşüncelerini değiştirmek cok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…