- 5 Ocak 2021
- 10
- 7
- 1
- Konu Sahibi Ahkalbim22
-
Tam evlenme yasindayim
Merhaba ben 18 yasindayim
Kuzenim adina attim bu mesaji aslında kopyala yapistir yaptim .konu sahibi ben 18 yaşındayımHı hı, eved.
Biriniz de güzel yorum yapin be kardesim bu uygulama niye var hep eleştiriBöyle konuları dua bölümüne açsanız da burda insanların ağzına sakız olmasanız
Ya bu yorumun neresi eleştiriO
Biriniz de güzel yorum yapin be kardesim bu uygulama niye var hep eleştiri
Peki öyle olsun sileceğim zaten.niyeyse hep önceki konularıma bakip laf söylüyorlar bunu bile kuzenim icin yazdım wpden yazmis kopyala yapıştır yaptim hâlâ inanmayan var. Özür dilerim sizi yanlış anladimYa bu yorumun neresi eleştiriiyi peki gör şimdi millet sana ne yorumlar yapacak. Ben insanca uyardım kıymet bilmedin.
Ablacim ben 18 yaşındayım ama bu konuyu kuzenim icin açtım kopyala yapistir yaptim olayi ona gore yorumlar misiniz18 yasima geri dönsem şimdi ah ah .
Koca neymiş ki en iyisinin köküne kirbit suyu
Kuzen kaç yaşındaAblacim ben 18 yaşındayım ama bu konuyu kuzenim icin açtım kopyala yapistir yaptim olayi ona gore yorumlar misiniz
Kadın senin için iyi niyette bulunmuş senin yaptığına bak ayıp.O
Biriniz de güzel yorum yapin be kardesim bu uygulama niye var hep eleştiri
Yazısız bi kural var sanki değil miİnsan yaşı geldiği için değil hayatına doğru biri çıktığı için evlenmeli.
Kuzenim deyince bir kalıyorum öyle. Malum yanlış mesaj yazan kuzenim der bir kadına mesaj atan erkek sevgilisine kuzenim der. Kuzeninin hesap açıp soramıyor mu tee whatsupptan size yazıp konu açtırıyor yanınızda olsa neyse deAblacim ben 18 yaşındayım ama bu konuyu kuzenim icin açtım kopyala yapistir yaptim olayi ona gore yorumlar misiniz
Benim bildiğim insanlar 18 yaşında ya Allah bana koca diye dua etmiyor. Üniversite için çalışıyor. Sonra kazanayım Diye dua ediyor. Sizce de biraz erken değil mi sayın ergenTam evlenme yasindayim ama karşıma kimse çıkmıyor kismetim kapali heralde. Yani akraba olmasini istemiyorum o yüzden gelenler uzak akraba da olsa yok dedim e yabanci biri nasil bulsun bi araci olmadıktan sonra. Lutfen etkili bildiğiniz dua varsa soyleyin ve kendi tanismalarinizdan bahsedin
Yaşla alakalı Bi durum değil evlenmek maalesef canım o olgunluğa erişmek lazım önce KUZENİNE iletirsin Karşına merhametli iyi Bi insan çıkmasıyla alakalı.Tam evlenme yasindayim ama karşıma kimse çıkmıyor kismetim kapali heralde. Yani akraba olmasini istemiyorum o yüzden gelenler uzak akraba da olsa yok dedim e yabanci biri nasil bulsun bi araci olmadıktan sonra. Lutfen etkili bildiğiniz dua varsa soyleyin ve kendi tanismalarinizdan bahsedin
Kendim icin yazmamistim ama mutlu olunacaksa hangi yas olursa olur .Benim bildiğim insanlar 18 yaşında ya Allah bana koca diye dua etmiyor. Üniversite için çalışıyor. Sonra kazanayım Diye dua ediyor. Sizce de biraz erken değil mi sayın ergen
Yas 25 26 yı geçince başlıyorlar evlenemedim demeye. Sonrada cok yanlış evlilikler yapıp mutsuz oluyorlar. Cocuk konusunda da haklısınız 6 yıllık evliyim ve çocuğum yok diye insanlar beni kısır sanıyor (herkes evlenir evlenmez cocuk sahibi olmak zorunda çünkü şartlanmış gibi)Yazısız bi kural var sanki değil mi
Belli bi yasa geldin okumuyorsan çalışmıyorsan evlenmek zorundaymissin gibi
Evlendin hemen çocuk doğur doğurunca 2. Soruyorlar falan filan
Incelikden sevgiden habersiz yaşıyor bazı insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?