• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hayallerin bitip monotonluğun başladığı bir hapis midir ben mi böyle hissediyorum :(((

Esimle 9 yildir birlikteyiz ilk tanistigimiz gun gibi seviyorum ve fizik olarak ta ayni goruyorum suan ozamanki halinden cok fazla kiloda ama benim icin degisen birsey yok gozumde hep ayni ilk gordugum gibi begeniyorum bu aranizdaki uyumla alakali birseyler kopuk demekki onunla gezmekten keyif almiyor musunuz hayallerinizi esinizle gerceklestirin.
hayalleriniz yanliz gezip dolasmakti madem neden evlendiniz...
Evlendiyseniz yanliz birseyler yapmayi kafanizdan cikarin yoksa birlikte mutlu olamazsiniz.

25 yaş evlenmek için en iyi yaşlardan biri, 25' ten sonrası evlenecek adam bulursan şükretmelisin çünkü tercihleri en fazla 27-28 yaş bayan oluyor... Bence sen ne istediğini ve ne yaptığını bilmiyorsun, öylesine sevgili olmuş üç yıl öylesine takılmış öylesine nişanlanmış ve evlenmiş gibisin.. Aradığını bulmuş, istediğini yapmış insan profili değil bu, üzücü ve iç gıcıklayıcı olacak ama sen eşini hiç sevmemiş gibisin... Planlarına dahil etmek aklının ucundan bile geçmemiş, kimse yalnız olmak istemez hayallerini eşinle gerçekleştirme gibi bir isteğin olmalıydı normalde. Eşinle kafa yapılarınız çok alakasız büyük ihtimalle, senin için iş işten geçmiş keşke insanların günahını almasaydın. Bugün göbeğe, yarın başka bir şeye takarsın sanki adam 5 ayda göbek yaptı ya da madem bu kadar takıntılısın fit bir yaşama niye bu adamla evlendin belli ki fiziğine dikkat eden biri değil üç senede fark edemedin mi?

Canim surekli evde duruyorsan bunaliyorsundur ondan boyle hissetmen bide benimde esim gobekli ama ben canim gel beraber diyet yapalim yada biraz spor yapalim sagligimiz icin yoksa zayiflamani istemem baskalri bakar kiskanirim falan diyerek tatli tatli soyle yane hop diye soyleme birbirinizi kirarsiniz

2 çocuğum var ki biri bebek. Ben bu şekilde düşünmüyorum, size ne oluyor :) şöyle güzel bir yaz tatili planlamaya daha hamileliğimde başladım.
Siz de yapın planınızı, eşinizi de ortak edin, hatta daha güzeli birlikte plan yapın, biraz sizin istediğiniz olsun biraz onun, öyle istemediğiniz şeyleri yaparken de çok oflayıp puflamayın.

Tovbe tovbe bi evlenen pisman bi evlenmeyen (ben) :KK48: arkadasim ne kadar sansli bi hatunsun 3 yil sevmissin doya doya sonrada sevdigin adami almissin 25 yasinda ki tam ideal bi yas 21 yasinda evlendim desen kizardim belki hak verirdim sana birazcik.. sen sendeki sansin farkinda degilsin :) dunyayi da gezsen askin tek basina hic bi zevk vermio cicim
Eger gobegine takiysan soyle yap onun seni terk edip baska biri ile mutlu oldugunu o kizla mutlu mesut sarmas dolas o fotolarini gordugunu bi hayal et bi et bak :) hadi optum cicim

Evlilik zaten belli bir düzen oturtmak değil mıdır ? Genelde anneler "Evlen,düzenin belli olsun " der mesela. Önemli olan o rutinde mutlu olabilmek,hayattan beklentilerin ve hedeflerin aynı veya benzer olması gerekir bunun için. Sanırım hazır degilmissiniz evliliğe. Ortak planlar yapmaya calisirsaniz belki bir çözüm olur.:anneadayı:

Evlilik zor evet. Sorumluluklar var. Eşlerin 7 sulalesi ve onlarin beklentileri var. Kolay degil. 2 kisi mutluysan bile muhakkak sorunlar oluyor. Cozmeye calismak lazim.
Bir de daha yeni evlisin. Evliligin oturmasi icin bi 1 yil gecmesi şart. İnan bana cicim ayi diye bir sey yok. Evlilik, oturduktan sonra guzel.
Birbirini daha iyi anliyorsun, cok sey degisiyor.

işte böyle örnekler sebebiyle çok aşık olup evlenmek gerektiğine inanıyorum.
yoksa aynı eve geçince en ufak şeyi dahi batar insana.
nişanlıyken bile ayrılmayı düşünen biri karşısındaki insanı sevmiyordur bence.

olumlu taraflarına odaklanın ne diim. duygularınız da artar umarım.
çünkü en büyük eksiklik belli ki o.

Yaklaşık 2 yıl olacak evleneli. 26 yaşında evlendim. Ve benim huzurum evlendikten sonra başladı diyorum. Allah eşimden razı olsun mutluyuz bir tane de kızımız oldu şükürler olsun ki.
Hissettigin duygular bütün evliliklerde mi oluyor demişsin öyle değil tabiiki de. Bak bana asla öyle düşünmem diyebilirim büyük de konusmak istemem tabii
Esinin fiziki özelliğine laf etmen hoş olmamış. Iyi günde kötü günde evet dedin. Göbeğine laf atmak doğru değil dikkatli olursun bundan sonra zaten. Sen ilerde hamile olacaksın inşallah bebekten sonra ister istemez kilo alınıyor esinin sana fiziki özelliğini beğenmediğini ima edecek şeyler söylese sende uzulurdun canım emin ol. :) dikkat edersen iyi olur. Eşim evlendikten sonra 20 kilo almış. Çok fazla göbeği de var ama ben ilk gün ki gibi seviyorum. Onun kilolu görünmesi umrumda değil. Ben adamın karakterini kalbini seviyorum. Sende kalbine onun güzel huylarini sev. Sonuçta hepimiz yaslanacagiz güzellik yakisiklilik mi kalacak sanki

bu konuyu ben mi actim aman allahim tipisinin aynisi derdimiz ve suan yine biseye cok sinir olmus cok cok abartmis bisekilde dusunuyordum...bende hapsolmus hayat bitmis hissediyorum seni en iyi ben anlarim esimden de sogudum tekrar isinayim diye dua ediyirum heryerine takiyorum kafayi ve malesefki galiba biz hevesle evlendik ve asik degiliz ve cok cok cok sevmemisiz:( en azindan kendi adima konusayim..ana seven insan kusur arayacana kusur kapatir ama ben gaz cikarsa saatlerce saydiriyorum esini cok seven dostlarimda oy ben kurban olurum onun hersyine diyolar ama ben asla oyle dusunmuyorum.gobegine bile birsuru cene:(

işte böyle örnekler sebebiyle çok aşık olup evlenmek gerektiğine inanıyorum.
yoksa aynı eve geçince en ufak şeyi dahi batar insana.
nişanlıyken bile ayrılmayı düşünen biri karşısındaki insanı sevmiyordur bence.

olumlu taraflarına odaklanın ne diim. duygularınız da artar umarım.
çünkü en büyük eksiklik belli ki o.
evet evet kesinlikle cok asik olmak lazim...ozaman hersey sorun olmuyor flortteki gibi gozu gormeneli insanin herseyi

Ben evlendim de noldu?:işsiz: Iyi poh yidim:kızgın:Ama simdi dunyalar tatlisi bi kiz cocuguna sahibim, o benim herseyim. Iyi ki dogurmusum.

Ben esime asik(tim) biriyim.. Ama o sinirlarini cok zorladi en sonunda nefret ettirdi kendinden. Ama lanet olsun seviyorum. Evli insan ask acisi ceker mi:cry:

eşiniz iyi biriyse iyi baba olacaksa çocuk yapın büyütün aradan çıksın ve sonra çok rahat edersiniz. ben 29da evlendim çocuk için eve tıkıldım sonrada yaşım geçecek iş hayatına geri dönemem diye korkuyorum. sonra yaş gececek ikinci cocuk ne zmN olcak diye üzülüyorum vs vs siz erken evliliğinizi fırsata çevirin

Ben 20 yaşındayım.. bende öyle düşünmüştüm evlendigimde.. salakmiyim neyim niye bu yaşta evlendin diye düşünüyordum.. ilk zamanlar böyle oluyor gerçekten.. ama sonra değişiyor bu düşünceler .. yani bende öyle oldu.. alisiyomusun yoksa evliliği idrak mı ediyorsun bilemiyorum..

Evliliğe hazır olmadan evlenmissiniz ama lütfen evliligime heyecan katıyim mantığıyla çocuk yapmayın kocasının göbeğini problem yapan ilerde nelere takilmazki erkekler yapsa aynı şeyi yuhlariz burda kiloya takılıyor diye

26 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 3.5 yaşında biri 1 aylık. Ama kendimi hapis hissetmiyorum çünkü sosyal çevrem var. Gruplar halimde ilkokul arkadaşları grubum,lise arkadaşları grubumuzdaki,üniversite arkadaşları grubum,arkadaşlarımın arkadaşlarıyla olan grubum,kuzenlerim,komsularım derken sosyal anlamada hiç boş kalmıyorum. (1 aylık bebeğim olduğu için 1-2 aydır evdeyim gerçi) haftada 2/3 gün mutlaka dışarı çıkıyorum. Akşamları eşimle çıkıyoruz. Ayda bir haftasonı şehirdışı kaçamağı yapıyoruz. Yurtdışı kısmına henüz geçemedik ama oğlan biraz büyüyüp anane Babanne de kalabilme kıvamına gelince ilk yurtdışı gezimizi de yapıcam inşallah. Yani demek istediğim sosyal ortamın varsa neden evlilik seni hapis etsin ki.

Back
X