• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hayallerin bitip monotonluğun başladığı bir hapis midir ben mi böyle hissediyorum :(((

Siz yanlış dusunuyorsunuz gencligimin baharinda niye diye sorarsaniz o moraliniz duzelmez.21 yasındayim 1 yasinda dunyalar tatlisi bir oglum var cok sukur..Hicbir zaman ya niye evlendim bu yasta demedim eşime asik olarak gelmedim aileler vasitasiyla tanıştık. Yani bunun askla meskle alakasi yok mutlu olmak istemezseniz mutlu olamazsiniz herseye bir kulp bulunur cunku

Olabilirim, kafamda kurduğum şeyler belki bunlar.. mesela arabamı alıp ailemi tatile götüremiyorum çünkü aynı şeyi eşim de bekler ve babasını çekemem açıkçası bir tatil boyunca :)
Ben buna takıldım neden ailenle tatile çıkmak istiyosun ki sen eşinle gerçekleştirecegin hayaller tatiller kurgulaman gerekirken aileni arabaya atıp onlarla takılmak istiyorsun bende ailemle tatile cikcagima eşimle çıkıp eğlenmek isterim babamı severim ama neden tatilde eşimle eğlenmek varken babamla takilayim mesela üzgünüm ama sen esine aşık değilsin ve beraber zmn geçirmekten mutlu değilsin bize sormuşsun ya sizde öyle mısınız diye ben yıllık iznimde eşimle zmn nasıl geçiyor anlamıyorum tatilim hiç bitmesin istiyorum hemen bitiyor gibi geliyor ve evlenmeden önceki hayatımda eşimle gezdiğim kadar çok gezmemistim tam tersi monoton hayatıma renk geldi ama senin öyle bir hissin yok keşke evlenmek için evlenmeseydin çok üzgünüm

bence iyi bir eşle özgürlük kazanılıyor.
düşünüyorumda bekarken sürekli aile kontrolündeydim. üstelik farklı bir ilde görev yapmama rağmen. bence bütün planlarınızı eşinizle de yapabilirsiniz. hatta daha keyifli olur. ben eşimle birlikte attığım her adımdan çok fazla keyif alıyorum. yalnızsam canım sıkılıyor asıl. acaba eşiniz sevmiyor musunuz??
zira daha evleneli de pek olmamış o göbek önceden de vardır. şu an sizi rahatsız etmesi eşinize karşı çok ayıp bir hareket.
sadece çocuk olduktan sonra hayatı ona göre yaşamak zorundasınız. şimdi karşılıklı sevdiğiniz şeyleri yapabilme zamanınız. ben eşiniz adına üzüldüm daha çok. sanki evlendiği kadın onu kandırmış, sevmemiş ama evlenmiş gibi anladım yazıdan.

Evlilik çocuk oyuncağı değil hanımefendi madem evlilik size hapis gibi gelecekti madem bu kadar özgürlük meraklısıydınız bunu önceden düşünecektiniz. Nedense şimdiki kızlarımız çıkarken gezip tozarken iyi ama iş evlenip ev sorumluluğu almaya gelince vay sıkıldım bu kadar basit mi yani ne emeklerle kuruluyor o yuvalar ve sen kaç sene çıkmışsın bu insana ve o insan hep böyleydi daha 5 ayda nasıl soğudunuz o insana da yazık eşiniz size ay şuyun buyun var deyip beğenmediğini belli etse ne hissederdin? zorla evlendirmediler ya seni. Gezip tozmakta nereye kadar hadi tamam o kendi tercihiniz hiç evlenmeyebilirsin ama flört ederken nişanlıyken düşünecektin bunları ben bir deneyeyim olmazsa boşanırım evlilikleri çoğaldı yazık. Asıl sorun aşık değilsiniz yoksa pekala eşinizle de gezip tozarsınız.

valla evli de evli değilken de monotonluk hapis zaten, evliliğin anlamı hayat arkadaşlığı, gerçekten birbirinize hayat arkadaşıysanız, monotonluktan beraber kurtulabilirsiniz, beraber dünyayı gezebilirsiniz, karı koca dünyayı gezen çift çok
senin durumun evlilikten başka bişey bence, ya eşinle bi uyum yakalayamadın ya da evlenmiş olmak için evlendin
aslında ilk aylarda, yıllarda evliliğe erkekler alışamaz, siz de tam tersi olmuştur belki de
eşin seni kısıtlamıyormuş, sen kendi beyninde kendini kısıtlıyor da olabilirsin, artık evliyim öyle yapmam lazım böyle davranmam lazım diye... yani sorun sende gibi, çözüm de sende...
bence çocuk düşünmeden önce uzunca bi süre bekle emin ol, çünkü bebeğin olunca bu duyguların 100 e katlanabilir...

Daha evliliginiz cok yeni. Ikiniz de bunu en guzel sekilde sekillendirmek icin ugrasirsaniz cok eglenirsiniz.
Cocuk yokken tadini cikarin, gezin tozun, birbirinizi memnun mutlu edin. Degisik seyler deneyin. Sadece gezmek degil, farkli bir yemek bile olabilir.

Ben 31 yasindayim.ben de neden bu yasima kadar evlenmedim diyorum.butun arkadaslarimin cocuklari oldu.ben daha evlenemedim bile..25 yas evlilik icin erken bir yas degil.

Eşinizle birlikte tatil planı yapın , haftasonu planları yapın sonuçta bu sizin elinizde . Daha yeni evlisiniz keyfini çıkarïn biraz .

Back
X