arkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
arkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
Yemek konusunda biraz klasik olacak ama, her şeyin başı yağ, soğan, salça :)))) bunu hazırlayıp içine ne koyarsan onun yemeği olur :) haşlayıp kuru fasulye koyarsan mis gibi kuru fasulye yemeği, bezelye, nohut, patates aklına ne gelirse artık :) hepsini bir çırpıda öğrenmiş sayılıyorsun.arkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
Sana şu kadarını söyleyim senin sorduğun o yemek yapma bilme işi emin ol evliligin en kolay yeri orası gerisini sen düşünarkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
yapma ya daha betırı de varde :)Sana şu kadarını söyleyim senin sorduğun o yemek yapma bilme işi emin ol evliligin en kolay yeri orası gerisini sen düşün
tesekkur ederım ınsallah oyle olur hanı bılmedıgı ıcın ınsan korkuyo sevınce oluyo hersey dıyenlerden degılım nedenseAbartısız bi yumurta bile kıramazdım çorba gibi makarna yapmışlığım var anne evindeannem sağolsun ev işi ve mutfak konusunda aşırı titiz olduğu için öğrenme aşamasına giriş yapamamıştım hevesim olduğu halde.
Evlenince eşim durumuma az çok hakimdi sağolsun ilk mutfak deneyimlerimde yalnız bırakmadı beni alışana kadarkötü olsada güzel diye heveslendirdi beni hep.
Eşin anlayışlı sende hevesli olursan korkucak bişey yok konu sahibi
oyle mı dıyosun ya ne bılım bu ısın altından kalkamazsam dıye cok korkuyorumDoğru kişi değil herhalde, ben hayatta evlenemem benim ruhum tek kişilik diye ortalıkta geziyordum. Sonra nası oldu analmadım evlendim :) çatpat kendimce bir şeyler yapıyorum,hatta çalıştığım halde kapasitemin üzerinde iş görüyorum. :) nasip olunca dilin lal oluyor, hiç bir şey düşünmüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?