- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
yok tek o degıl gecınmek sorumluluk hanı keske evlenmeseydım dermıyımDoyurmak ?
İnternette yemek tarifi var bakar yapar afiyetle yersiniz
2 sene kim öle kim kala...
Evlilik yemek temizlikten ibaret değil en kolay şey yemek kısmı.
arkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
ama bunun yuzunden ertelıyorum bıseyler hızlansın ıstemıyorum cunku cok etrafımda olumsuz ornek var annem bosandı evlendı hanı korkutuyo bunlar benı2 sene uzun, düğün yaklaşınca konuşalım :)
ama bunun yuzunden ertelıyorum bıseyler hızlansın ıstemıyorum cunku cok etrafımda olumsuz ornek var annem bosandı evlendı hanı korkutuyo bunlar benı
Evlilikten dolayı değil derseniz adamdan dersinizyok tek o degıl gecınmek sorumluluk hanı keske evlenmeseydım dermıyım
yok tek o degıl gecınmek sorumluluk hanı keske evlenmeseydım dermıyım
Evlilik bence çok gerekli birşey değil çocuk yapmayı hemen düşünmüyorsan tabiki ben annemlerin özlüyorum ki çok sık gidip geliyorum çok derim benim için erkenmiş diyearkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
ıste ben bunun pısmanlıgını yasamak ıstemıyorum yaEvlilik bence çok gerekli birşey değil çocuk yapmayı hemen düşünmüyorsan tabiki ben annemlerin özlüyorum ki çok sık gidip geliyorum çok derim benim için erkenmiş diye
dengelerı saglamak onemlı sanırımbu risk her zaman var, bu eşinle ne kadar kafa dengi olduğuna, hayata bakışınızın ne kadar benzer olduğuna ve ilişkinize, evinize 3. şahısların ne kadar müdahele etmelerine izin verdiğinizle alakalı
ev işi yemek vs işin en önemsiz kısmı sanırım
Aman beee dert ettiğin şeye bak.
Lahmacuncu hacı amca, hamburgerci king abi
pizzacı dominos yenge
çiğköfteci komagene abla ne güne duruyor?
Öğlen yemek yapmayı denersin. Tadarsın bakarsın olmadıı hoop bu saydıklarıma bir tel...
Zamanla elin alışınca da öğrenmiş oluyosun zaten.
Korkma aç kalmaz kocişin
yok ya orta okuldan bı cıkmıs cıkıs o cıkıs ev yemeklerıne hasret hep yanı lahmacun hamburgere tav olacak ınsan degılAman beee dert ettiğin şeye bak.
Lahmacuncu hacı amca, hamburgerci king abi
pizzacı dominos yenge
çiğköfteci komagene abla ne güne duruyor?
Öğlen yemek yapmayı denersin. Tadarsın bakarsın olmadıı hoop bu saydıklarıma bir tel...
Zamanla elin alışınca da öğrenmiş oluyosun zaten.
Korkma aç kalmaz kocişin
ya orta okulda dısarı bı cıkmıs cıkıs o cıkıs ev yemeklerıne hep hasret sımdı ankarada calısıyo yalnız gene dısardan yıyorum dıyo onun ıcın cok onem verıyoEvlilikten dolayı değil derseniz adamdan dersiniz
Evlilik bence çok güzel ama eşimle değil de başkasıyla evli olsam bunu dermiydim bılmem
Kötü yönleri nedir ona göre değerlendirmek gerek
Ailene çok düşkünsen ertelenebilirıste ben bunun pısmanlıgını yasamak ıstemıyorum ya
Eşini doyuramazsın diye korkuyorsun demek yaa çok hoşsunarkadaslar 10 aylik bı ılıskım var seneye degıl bı dahakı sene evlenıcez buyuk bı ıhtımal allah nasıp ederse ama ben evlılık hayatından sorumluluklardan evlılıgın sorumlulugunu alamamakdan cok korkuyorum yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum esımı doyuramazsam dıye korkuyorum belkı sıze komık gelebılır ama boyle nolur yardım edın evlılık nasıl bısey :)
herkes kadar ya duskunum ama anneme hanı duskunluk nereye kadar ılla olacak bu ama ben fazla korkuyorum kendıme guvenemıyorum sanırımAilene çok düşkünsen ertelenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?