evlilik hayatı hakında bilgi :(

Aman beee dert ettiğin şeye bak.
Lahmacuncu hacı amca, hamburgerci king abi
pizzacı dominos yenge
çiğköfteci komagene abla ne güne duruyor?

Öğlen yemek yapmayı denersin. Tadarsın bakarsın olmadıı hoop bu saydıklarıma bir tel...
Zamanla elin alışınca da öğrenmiş oluyosun zaten.
Korkma aç kalmaz kocişin

Doyurmak ?

İnternette yemek tarifi var bakar yapar afiyetle yersiniz
2 sene kim öle kim kala...
Evlilik yemek temizlikten ibaret değil en kolay şey yemek kısmı.
yok tek o degıl gecınmek sorumluluk hanı keske evlenmeseydım dermıyım

2 sene uzun, düğün yaklaşınca konuşalım :)

ama bunun yuzunden ertelıyorum bıseyler hızlansın ıstemıyorum cunku cok etrafımda olumsuz ornek var annem bosandı evlendı hanı korkutuyo bunlar benı

valla çevrende ne olursa olsun kiminle evleneceğin zaten doğmadan alnına yazılmış kardeşim, o yüzden korkunun ecele faydası yok o kadar diyim sana ben..

Zaten yazmış arkadaslar siz annesimisiniz niye doyuracaksiniz ki.
Kalksin kendi yapsin em kötü.
Her sekilde insanin karni doyar da ruhunuzu doyuracak birisi mi once adami taniyin

Evlilikten dolayı değil derseniz adamdan dersiniz
Evlilik bence çok güzel ama eşimle değil de başkasıyla evli olsam bunu dermiydim bılmem

Kötü yönleri nedir ona göre değerlendirmek gerek

bu risk her zaman var, bu eşinle ne kadar kafa dengi olduğuna, hayata bakışınızın ne kadar benzer olduğuna ve ilişkinize, evinize 3. şahısların ne kadar müdahele etmelerine izin verdiğinizle alakalı
ev işi yemek vs işin en önemsiz kısmı sanırım

Evlilik bence çok gerekli birşey değil çocuk yapmayı hemen düşünmüyorsan tabiki ben annemlerin özlüyorum ki çok sık gidip geliyorum çok derim benim için erkenmiş diye

Bence eşin olacak şahıs sana yapsın, sen niye düşünüyorsun bu kadar o düşünsün biraz da

Evlilik bence çok gerekli birşey değil çocuk yapmayı hemen düşünmüyorsan tabiki ben annemlerin özlüyorum ki çok sık gidip geliyorum çok derim benim için erkenmiş diye
ıste ben bunun pısmanlıgını yasamak ıstemıyorum ya

dengelerı saglamak onemlı sanırım

yok ya orta okuldan bı cıkmıs cıkıs o cıkıs ev yemeklerıne hasret hep yanı lahmacun hamburgere tav olacak ınsan degıl

yok ya orta okuldan bı cıkmıs cıkıs o cıkıs ev yemeklerıne hasret hep yanı lahmacun hamburgere tav olacak ınsan degıl

Evlilikten dolayı değil derseniz adamdan dersiniz
Evlilik bence çok güzel ama eşimle değil de başkasıyla evli olsam bunu dermiydim bılmem

Kötü yönleri nedir ona göre değerlendirmek gerek
ya orta okulda dısarı bı cıkmıs cıkıs o cıkıs ev yemeklerıne hep hasret sımdı ankarada calısıyo yalnız gene dısardan yıyorum dıyo onun ıcın cok onem verıyo

Eşini doyuramazsın diye korkuyorsun demek yaa çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…