evlilik hayatı hakında bilgi :(

Eşini doyuramazsın diye korkuyorsun demek yaa çok hoşsun
ben genel bakamamak ıdare edememekden bahsettım ve evlı degılım evlılık nasıl bısey en onemlı seyler nelerdır nedır bılmıyorum burdakı bazı bayanlar ne kadar atarlı sanırım kocanızdan alamadıgınız hıncınızı burdakı bayanlardan alıyosunuz bunuda ogrenmıs oldum ıyı oldu sayenızde sorulan herseye bazı hanımların tepkılerı ne kadar sacma ne kadar ıtıcı ınsan gıbı soru soruyoruz sen bılıyo olabılırsın ogrenmek konusmak sohbet ıcın var bu ortam dıye bılıyorum atarlanmak ıcın yazıcaksanız yazmayın

herkes kadar ya duskunum ama anneme hanı duskunluk nereye kadar ılla olacak bu ama ben fazla korkuyorum kendıme guvenemıyorum sanırım
Bir senelik evliyim hala çocuk olayı bana çok uzak bazen 30da evlenseydim hemen çocukta yapardım falan diyorum eşim çok çok anlayışlı ev işlerinde vs. yardımcı bana ama aileme olan düşkünlüğüm çok daha fazla

ben 25 yasındayım sanırım 27 de evlenmıs olacagım sız ne zaman evlendınız

Yumurta kırmayı bile bilmiyordum. Babam sürekli analığıma aratır darlyda aç birakır oğlanı bize gelsinler arada gitte yardım et bilmez o dermis. Sürekli kv ve babamlar bizi yemeğe çağırırdı. Sonra sonra acı tuzlu pişmemiş gibi gibi yapmaya çalışarak internetten derken öğrendim. Beni en zorlayan çamasır ve temizlik oldu sağolsun eşim bunları bilerek evlendi. Camları falan siler çamasırları toplar yıkardı. 7 ay oluyor evleneli şimdi çok güzel yemeek yapıyorum eşim kilo bile aldı. (Belki dışardan yemektende olmuştur )

Dahaa 2 sene var sanırım o zamana kadar öğrenebilir deneme yanılma yapabilirsiniz.
Eğer sevgilinizde anlayışlı ise çabuk atlatırsınız.

Kimse dört dörtlük yapamıyordu evlenirken zamanla öğreniyoruz. Inşallah mutlu olursunuz allah yardımcınız olsun. :)

Daha 2 sene var, kim öle kim kala...

Ama dert ettiğiniz şey eşinizi doyuramamaksa, evlendiğimde kimsem yoktu. Yemek yapmayı bilmiyordum, ve tencerelere bakıp gözlerimden akan yaşları tutmak için savaş verdiğimi hatırlıyorum. Ama interneti var, osu var busu var. Eşim olayı anladı, çaktırmadı ama beraber girdik mutfak işlerine derken, şimdi yemek benim en kolay ve hızlı başardığım iş.

Ama 10 aylık bir ilişkide, 2 sene sonrasına planladığınız evliliği düşünmek yerine bu 2seneyi tanımak, vakit geçirmek ve tartmak için kullanmanız daha faydalı olacaktır. Çünkü evliliği mutfaktan öte karakterler ve iletişim ayakta tutuyor.

Yemek olayın en kolay kısmı, zaten Türk erkeklerinin sevdiği kuru fasulye, nohut gibi yemekler aynı mantıkla yapılıyor, sebze yemekleri de keza öyle, Kadınlar Kulübünde yemeğin ustası olmuş bir sürü hanım var, evlenirseniz onlardan denenmiş tarifler alırsınız ama sanırım asıl mesele evliliğe genel bakış, sizin merak ettiğiniz kısımda bu olsa gerek.

Evlilik bir yuvayı iki kişinin paylaşması ve tüm sorumlulukları birlikte alması demektir, sizin aile yapınız, eşinizin aile yapısı, karakterleriniz birbirine denkse, karşınızdaki dürüst, çalışkan, saygılı, size ve özelinize değer veren, siz ve ailesiyle aradaki dengeyi sağlayabilen biriyse korku ve endişeniz mutluluğa döner.

Evlilik yeni doğan bebek gibidir önce emeklersiniz, sonra tökezleyerek ilk adımlarınızı atmaya başlar, birbirinizle el ele yürümeyi öğrenirsiniz.

Doğru zamanda doğru kişiyle evlilik planladığınızda taşlar yerine oturur merak etmeyin.

tesekkur ederım tam olarak endıselerımde bunlardı

benımkı tek o degıl genel korku bunun ıcınde ertelıyorum aslında ısım yoktu ıs olsun dedım bu seferde ısım olursa evı ısı nasıl ıdare ederım dıye asırı bı korku panık halı oldu ya ondan

pekı tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…