Evlilik Hayatı-Show TV

bencede para için ayrılmamışlar bide tanıtımda demet diyoya sen istedin programa girmeyi diye oda nasıl kabul etttigimi söyleyeyim istersen deyince tamam sus anlatma diyor

Bu çift mi gösterecek insanlara evlilik hayatını?

Kadın desen her hareketiyle reklam peşinde olan, gözden düşmemek adına yapmayacağı kepazelik olmayan, ilişkilerini vıcık vıcık gözler önünde yaşamaktan haz duyan, toplumun genel ahlak yapısına tamamen zıt bir zat.

Adam desen adının önüne tek sıfat olarak yanında ki kadının ismini alabilen ne idüğü belirsiz birisi.

Programda neler gösterebilirler diye düşünüyorum. Bol bol kavga, tartışma, Demet'in gereksiz çıkışları ve sinir krizleri, şaşalı yaşamı özendiren bir sürü sahne, vsvsvsvs.....

İnsanların para ne için ne kadar basitleşeceğini tekrar tekrar görebileceğimiz bir program. Bir kanalın da reklam parası ve rating için ne kadar ucuzlaşabileceğinin göstergesi....

Eleştiren çok olsa da, maalesef izleyicisi de çok olacaktır...... Yazık....

hiç sevmiyorum demet akalın'ı benneyaptımki
izlenmez ve hemen yayından kalkar diye düşünüyorum a.s

Saçmalığın da ötesi!! Artık diyecek söz bulamıyorum..
Ayrıca da yanlışım varsa düzeltin;İ bunlar boşanmamış mıydı????

bencede böööğ ne o öyle evlilikleri ne kadar basitleştiriyorlar .çok saçma şeyler ya ne olur sanki adam gibi bişeyler koysalar .hem o demet boşanmadımı .daha ne evliliğinden bahsediyorlar kadın seda sayan ın veliahtı olacak. ben söyliyim.

Bunlar mı evlilik hayatını gösterecekler ?
Gülerim buna. Peh.

Bunlar sırf bu yapım için boşanmamışlardır.
Önder Bekensirde iş adamıymış.
Nedense bunların hepsi de iş adamı çıkıveriyor.
Önce bir adam olsalar...

aynen katılıyorumvereliniortak
ilk tv de gördüğümde aklıma inan bu geldi
bunlar tv den iyi bir para aldılar boşanmaktan şimdilik vazgeçtiler kesin dedimsengözlerimebaksanab
nede olsa bu tipler için herşey parasempatiksalakcinni
çok gereksiz bir program olacak bize ne onların evliliklerindendelikafadulden
umarım reyting almaz ve başlamadan biter:umursamaz:

bunlarımı ögreteceklermiş bize ewlilik hayatını valla arkadaslar izlemeyelim izlersek 7 kocalı hürmüz olup cıkarız gelsinlerde gercekden nasıl olurmus ben gösterem onlara evliligi bebegimle beraber :)öyle aksama kadar oturmuyo evliler süslenip püslenipdee...

showun forum sayfasına yazı yazdım ama malesf begenmediler yazdıklarımı showu eleştirince yayınlanmadı malesef sanki başka çift yoktu

ayy ığğ diyenlerinde oturup izliyeceğine eminim ve daha çok yorum yapacağına isteyen izler tabi istemeyen izlemez

[/B]
ayy ığğ diyenlerinde oturup izliyeceğine eminim ve daha çok yorum yapacağına isteyen izler tabi istemeyen izlemez

kendi adıma konuşuyum çünkü o ıyy diyenlerden biri de benim...ben bir şeye bunu
kullanıyorsam basit ve seviyesiz olduğu içindir yorumumu yaptım zaten...
başkaları adına çok emin olarak konuşmak garip geldi biraz...

show tv iyice seviyeyi düşürdü ne oluyo be evcilik oyunu evlilik hayatı falan bi de evlilik kurumuna yakışsalar canım yanmayacak

daha bişey görmeden konuşmayalım.bakalım demet bekensir'i bekliyoruz.
evli barklı kadın değişmiştir belki evlendikten sonra ıcığını cıcığını görmedik daha görcez.

daha yeni bosaniyorlardi birbirleri hakkinda demediklerini birakmadilar bunlarmi evlilik hayatini anlatacakmis

demet akalın kim yaa banane onun evlilik hayatından hanfendi eğlenicek para kazanıcak bende ona reyting kazandırcam hemde onalülülülülülü geçen gün boşanıyordu rezil demek bunun için barışmış mayoyla saçma sapan görüntülerini gördüm reklamda ne saçma yaa havalı havalı kendini ne sanıyosa inşallah izlenmez

aynen katılıyorum yorumuna arkadaşım karının üstünden kaç koca kaç sevgili geçti halen daha ortalarda boşanıyordu kocası için benim konserimden haksız kazanç sağlıyordu bilmem ne diye basında haberleri çıkmıştı :1ninca: reziller hiç utanmıyorda ha ar damarı çatlamış anam ben size bişey diyim mi bunu ibo dağıttı başkada kimse de toplayamaz :umursamaz: e oda evlendi barklandı dönüp bakmaz bile artık şakkıdı onun için biz bu demeti daha çok böyle rezil rezalet programlarda görürüz hadi iyi geceler

ben iggh demedim ama böööög dedim..burda okudum nasil bir program oldugunu basladi mi onu bilmiyorum ighh ya da böög dedigim seyi oturup izlemem bunu nerden bilip böyle kesin bir yapiyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…