Evlilik Hayatı-Show TV

Yayından kaldırılması çok iyi olmuş.Sadece tanıtım fragmanını gördüm.Çok tuhaf geldi bana..

o ne gereksiz bir programdı öyle yaaa

ne alaka yani niye millet onun bikini arkadaşlarıyla yazlığının bahçesinde salınmasını merak etsinki.bu medyada e yapacağını şaşırdı

şimdi biz ne yaparız demetsizzzzzz
barbekü partisiz
gülüşünü çok özlicemmm boshayallersmile

şu özge ulusoyun evlilik olayı var ya,
show tv, bu evliliği, programın reklamı için düzenledi denmiş ondan program kaldırılmış, pek inandırıcı gelmedi ama
:hulya:

ama ben az önce fragmanına denk geldim cumartesimiydi pazarmıydı tam hatırlayamıyorum ama saat 22 de yazıyodu

ya fark ettinizmi bu demet akalının sevgilileri hep birbirine benziyo tip olarak, hepsi kardeş sanki, ilginç

hic izlemedim ama merak ediyorum ne yaptiklarini yani evlilik hayati derken bunlarin evindemi oluyor hersey mesela hani normal ciftler bazen atisir filan onlardami kamera önünde, ya da güne ilk basladiklarindan aksama yatana kadr bunlari mi gösteriyorlar ben bisy canlandiramadim kafamda hani bi amaci olsa anlarimda ama nasil ilerliyor program.

ya canım işte yediklerini, içtiklerini, güneşlendikleri, didiştiklerini falan gösteriyo, zaten oturup bi saat bunları kim izler belki ergenler izliyodur, zaplarken takılıyorum bazen

ya BBG yi bilem izleyemedim..annem izin vermezdi ama yinede kacak göcek bakardim..birde 18-19 yasindaydim Allahim benimle evlenir misin de tülinle caner a bakardim uff ay ne salakmisim gercekten bayila bayila bakiyordum ya kocaman kiz cok saftim ya ben

üzülme yanlız değilsin, gençlik hataları işte

program bitmemiş, demetin açıklaması, milliyetten alıntı:

“ÖZEL HAYATIMI PARA KARŞILIĞI SATTIM”
11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali basın toplantısında gazetede çıkan Önder Bekensir ile çektiği programının bittiğine dair habere araştırmadan sormadan haber yapıyorlar. Aslında programımız haftanın 1 günü yayınlanacaktı. Kanal ile anlaşmamız öyleydi. Ama kanal programı hergün yarım saatlik dilimlere yaymış sonrada normal düzene dönüp tek gün yayınlama kararı almış. Ynai bitmedi biizm programımız. Benim için sorun yok. Özel hayatını para karşılığı sattığı haberlerine karşılık "Evet özel hayatımı para karşılığı sattım. Şimdi bu fırsatları değerlendirmeyecem de ne zaman değerlendireceğim. Yatırım yapma zamanı. Ben 3 tane şehit kız çocuğu okutuyorum. ınşallah daha fazla da okutmak istiyorum. Benim vijdanım çok rahat çünkü ben show dünyasının içindeyim."

“BENı BÖYLE BıR ÇıRKıNLıĞE ALET ETTıLER”

Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir'in ayrılmaları ile ilgili "Ben Ferruh'u çok eski tanırım fakat Özge'yi bir gündür tanıyordum. Beni böyle bir çirkinliğe alet ettikleri için çok üzülüyorum. Özge'nin ailesi nasıl bir ailedir ki kızlarını bu duruma soktular. Utanç verici rezalet bişey. Nikahta nikah şahidi de Özge'nin ailesinden korkup kaçtı zaten. Bende aynı şekilde Allah'tan kameralar vardı aslında."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…