yayindan kaldirilmis program zemuszemus
şu özge ulusoyun evlilik olayı var ya,
show tv, bu evliliği, programın reklamı için düzenledi denmiş ondan program kaldırılmış, pek inandırıcı gelmedi ama:hulya:
şu özge ulusoyun evlilik olayı var ya,
show tv, bu evliliği, programın reklamı için düzenledi denmiş ondan program kaldırılmış, pek inandırıcı gelmedi ama:hulya:
ama ben az önce fragmanına denk geldim cumartesimiydi pazarmıydı tam hatırlayamıyorum ama saat 22 de yazıyodu
ama ben az önce fragmanına denk geldim cumartesimiydi pazarmıydı tam hatırlayamıyorum ama saat 22 de yazıyodu
hic izlemedim ama merak ediyorum ne yaptiklarini yani evlilik hayati derken bunlarin evindemi oluyor hersey mesela hani normal ciftler bazen atisir filan onlardami kamera önünde, ya da güne ilk basladiklarindan aksama yatana kadr bunlari mi gösteriyorlar ben bisy canlandiramadim kafamda hani bi amaci olsa anlarimda ama nasil ilerliyor program.
ya BBG yi bilem izleyemedim..annem izin vermezdi ama yinede kacak göcek bakardim..birde 18-19 yasindaydim Allahim benimle evlenir misin de tülinle caner a bakardim uff ay ne salakmisim gercekten bayila bayila bakiyordum ya kocaman kiz cok saftim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?