- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
daha bişey görmeden konuşmayalım.bakalım demet bekensir'i bekliyoruz.
evli barklı kadın değişmiştir belki evlendikten sonra ıcığını cıcığını görmedik daha görcez.
bunlarımı ögreteceklermiş bize ewlilik hayatınıvalla arkadaslar izlemeyelim izlersek 7 kocalı hürmüz olup cıkarız gelsinlerde gercekden nasıl olurmus ben gösterem onlara evliligi bebegimle beraber :)öyle aksama kadar oturmuyo evliler süslenip püslenipdee...
hiç sevmiyorum demet akalın'ı benneyaptımki
izlenmez ve hemen yayından kalkar diye düşünüyorum a.s
kızlar nette okudum reytingi çok kötüymüş 13.sıralarda sürünmüş bastı bacak kara marsıkkaydirigubbakcemile3 ay çok gıcığım bu kadına yaa düne kadar kocasına dolandırıcı dedi şimdi evliliği çok bir b.... gibi bizlere göstericekmiş kadın bundan bile para kazanma derdinde ne banel bir insan olduğunu belli etti :mymeka: yalnız kocası allah için yakışıklı ama belli ondada haysiyet yok kadın neler dedi oda geri döndü rezillik diz boyu show tvde iyice sıyırdı programları iyice sapıttı melekler korusunda niye etkilendiği belli oldu evcilik oyunu bundan daha iyiydi yahu ama kalkar bu en kısa zamanda görücez birlikte
alkisalkisalkisan itibariyle yayindan kaldirildi galba
pat diye kesip evcilik oyununu vermeye basladilarCADIARZU
ben o dandik programlari bakmayi birak..show tv kanalini iptal etmeyi düsünüyorum...iyice haddini asmaya basladilar...kafamçokkarıştıTürk Milletini aptal yerine koyarak böyle abuk sabuk programları yayınlayan show tvden nefret ediyorum!Tamamen sahte,düzmece,yapmacık ve bu kdr gereksiz programlar nasıl konulabilir ya?Ciddi ciddi oturupta bunları izleyen insanları düşünemiyorum özellikle anne olupta çocuk/çocuklarıyla bunları izleyen onlarada son derece kötü örnek olacak anneleri düşünemiyorum düşünmek istemiyorum.Bu kdr mı basit ya toplumumuz bunlara prim verecek kdr mı!Yok evcilik bilmem nesiymiş yok demet akalının hayatıymış her gün kaç şehit veriyoruz,ülkemiz fokur fokur kaynıyor resmen kazan gibi,israille ilişkilerimiz dünyanın bize bu konuda sırt dönmesi vb konulardan,gündemden bir soru sorulsa acaba kaç kişi bilgilendirebilir bizleri,kaç kişinin umrundadır bu vatan,bu gidişat ya da çocuklarının eğitimi onların düzeyi..Ama sorsan evciliği ya da demeti neler aktarılır kim bilir..Yazık o kdr içim acıyor ki böyle abuk programların türediğini gördükçe milletimizin bunları izlediğini düşündükçe..Yazanları ve tabi ki izlemeyenleri tenzih ediyorum izleyenlereyse lütfen kendinize gelin ve sizlerin aptal yerine konulduğunu unutmayın arkadaşlar lütlen..Bilinçli olun ve yavrularınızada sağlam örnekler olun.Bu maymunlara prim vermeyin.Biz bu muyuz?Türk Milleti bu kdr basit mi?Yapmayın..
ben o dandik programlari bakmayi birak..show tv kanalini iptal etmeyi düsünüyorum...iyice haddini asmaya basladilar...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?