- Konu Sahibi dreamofbaby
-
Ben bunların hiç birini yaşamadım =))
Cidden tek bir madde bile bana uymadı.
Çünlü neyimiz var neyimiz yok ikimiz yaptık, dolayısıyla hiçbirşey deme hakları olmadı =)
=))
belki benimde gücüme giden bu.Çünkü bizde neyimiz var neyimiz yok kendimiz yaptık.Paramızla istediğimizi alamadık.
Sevgili kocacım sana sesleniyorum.İnsan bir teşekkür eder.Karıcığım neler ettiler sanada sesini çıkartmadın taş olsa çatlardı aferin sana derBizim ilk 1 yılımız sıkıntılı geçti.Ellerini bir türlü çekmediler üstümüzde.Allaha şükür eşimle aramız iyi ama eskilere sünger çekmek kolay değil.Mesela hala salon takımımı sevmiyorum
Kendimden çok eşimi düşündüm hala düşünürüm ama extra bir yararını görmedim.Dediğin gibi madam x bazen istekleri söylemek hayır böyle olacak böyle istiyorum diyebilmek lazım.Sanki madalya takacaklar bana :)))
O kadar karışmayı etmeyi biliyorlar.Ramazanda çağıran olmadı hani biz ev idare edemezdik.Gece kalktım sahurumuda yaptım.Eşimin her akşam hazır yemeğide vardı.Ben göstermelik yardım istemiyorum.İçten yardım edeceklerse etsinler.Boşa konuşmasınlar.
Çok güzel özetlemişsin tebrikler.:))
okurken ayy aynı benm dururmum dediğim maddeler çok oldu maalesef..
tabi bana başta bile ''kızım herşey senin istediğin gibi olsun'' diyen olmamıştı, biz zamanla herşeyin kayınpederim tarafından organize edildiğini öğrendik, gelinliğimde buna dahildir.
Sorunsuz atlatalım die sesimi çıkarmadım.. Hala çıkarmıyorum sadece susuyorum, susuyorum
susuyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?