Evlilik hayatlarımız...dertlerimiz....

Buarada hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar.

İnşallah bayram günleriniz güzl geçmiştir.El öpmelerde problem yaşamamışsınızdır

Bende bunların hiç birini yaşamadım.
Yani olumsuz olarak diyelim..
Mobilya işinde kayınvalidem dedi oturma odasız olmaz diye.Ki istediğim eşyaları aldım zaten.Hiç bir şeye karışmadı..
Gelinliğimi de istediğim gibi yaptırdım.
Düğünü bende yemekli istemedim yapabilirdik ama zaten kimseyi memnun edemeyiz düşüncesindeydim.
Kına kayınvalidem çok istedi yapalım diye ama yapmadım..
Ev yerleştirirken teyzemler yengemler ve halamlar yerleştirdi,kayınvalidem de yemek yapıp getirdi.Elelr kollar dolu geldiler,çay demleyip hep birlikte yedik içtik sonra devam ettik yerleştirmeye.Düzenini çok beğenirim kayınvalidem,evimi yerleştirirkenki hakkını asla yiyemem
Fotoğrafcıyı ben ayarladım istediğim kişiye çektirdim kuaför olarak kendi kuaförüme gittik.Görümcem eltm kuzenlerim kardeşim filan.Ödemeyi eşime kayınpederim kartını vermişti o şekilde yapıldı.
Gelin almam gümbür gümbür oldu..Harikaydı aklıma geldikçe gözlerim dolar.Tüm Arkadaşlarımız aileler arabalarıyla eşlik etti bize.50 küsür arabaydı konvoyda st mahalleye kadar park ettiler yol kapanmıştıkaydirigubbakcemile2
Yukarıda halası eltimler teyzesi kaynımlar kayınpederim yengesi ve bir çok aile ferdi çıktı aldılar beni.O konudada sıkıntı yaşamadım..
Düğünde zaten altınlarım için kese yaptırmıştım.Ben keseyi kayınvalideme verdim,bilzeikler takılarım kaldı bende.Balayı dönüşüde aldık.Hiç bir sorun çıkamdı.
Sürekli birlikteyizdir 2 sene çok yakın oturduk yemek derdim olmadı Allah razı olsun sayesinde.Ben gitmesem bile yemeğimi eşimle gönderirdi.Sayesinde bir tüpü 6 ay kullandığımız olurdu
Maddi anlamda hiç sorgulamadı bu zamana kadar aksine bana harcamam konusunda hep destek olmuştur.
Kilo aldığımı söyler ama olumsuz anlamda değil verirsin gençsin diye motive edip durur beni sağolsun.

Ben hiç sıkıntı yaşamadım herşey yakışır yaraşır vaziyette oldu
Çok razıyım onlardan:1hug:
Anasının bahtı kızıının tahtıymış,darısı kızıma inşallah:Saruboceq:

Aynen. Öyle özeniyorum ki söyle becerikli kayınvalidesi olanlara.:hulya:

Saruboceq çok sevindim senin için.inşallah mutluluğun daim olur

Bu yazdıklarımın bir kısmı başıma gelenlerden bir kısmıda forumda yazılanlardan derlediklerim.Dertlerin çoğu ortak olduğu için ben kısaca özetlemek istedim.Beğenmenize sevindim arkadaşlar :)

Bende gayet memnunum hayatımdan,eşimin ailesinden şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Allah ta yaşatmasın inşallah...
Umarım hep böyle devam eder..
Evlenmeden önce de sonra da hep destek oldular bana..
Sevgilerini o kadar gösterdiler ki,bende karşılıksız bırakmamaya çalışıyorum..
Beni tek geren durum eşimin anneannesinin herşeye müdahale etmeye çalışması ve aşırı meraklı,geveze oluşu...Onu da yaşlılığına veriyorum tınlamıyorum zaten...
Tek beni değil bütün herkesi çıldırtıyo zaten :)))
Ama takmıyorum,beni ilgilendiren annesi ve babası bi de kardeşi gerisi traşşş...:))

Ne güzel,ne mutlu,Allah herkese böyle ilişkiler nasip etsin :Saruboceq:

İyi niyetli olunduğu takdirde herseyin üstesinden gelinir.

Annelar,babalar yerlerini,sınırlarını bildikten sonra,gelinler,damatlar yerlerini,sınırlarını bildikten sonra hersey çok daha güzel oluyor.

sansliymissin canim.allah bozmasin

bizimkide oglumun kilosunu lafliyor her telde torunum yine zayifmi istahsizmi yeter bakiyorum anne iki uc ögun yemek hazirliyorum demekten biktim...artik bir dhaki seferine yollayimda sen bak diyecm sirtimdan kayirmalari hiiiiiiiiiiiccccccccc tukenmez izindede suratlarina bakmazlar oglu harcasin anasi yesin ohhhhh bu kadar birde laflarini yapistirsin dunya genis böylelerine benim gibi aptallar oldugu muddetce...

ben buna ne kadar karşı çıkardım
hepsini aynı kefeye koymaktan
hatta bu forumlarda savunduğum bile olmuştu
hadi iyi niyetli olayım diye
iyi niyet saygı...
ama bizde insanız yeter..
bana ufak tefek laf batırmalar zor gelmez..
güler geçerdim..
tadı tuzu biberi derdim..
kayınvalide gelin ilişkisi...
ama benim yuvamı dağıtmaya çalıştıklarında...
sütümü kestiklerinde dur dedim...

bencede artık hepsi aynı!!!
,

Ben de susmuştum..
Ama sonra....

Yalnızlığı benim kadar sevmiyorsanız..
Sakın susmayın.

evet onu keşke en başında yapabilseydim, ben iyi niyetli davranıp taviz verdikçe onlar yüz buldular.. Onların her dediğine ben kırmamak için evet dedim onlara herşeye karışma cesaretini ben verdim maalesef Nasıl başlarsa öyle gider diyorlar ya kesinlikle çok doğru. Ben biraz geç akıllananlardanım, 3 yıllık evliyim kayınvaldem üst katımda oturuyor, hala en ufak bi münakaşamız olmamıştır, kırmadan nasıl üstesinden gelirim die düşündm ve sonucundanda şuan gayet memnunum..:) onlar ne derse desin istemediğim bir şey oldumu kesinlikle cevap vermiyorum, istemediğimi bu şekilde belli ediyorum çok zorlanırsam evet diip gene kendi istediğimi yapıyorum.. o kadar zaman boşuna kendimi üzüp durmuşum, onları değiştircek halimiz yok ya, en azından evimin huzuru bozulmasın..
yoksa yemek içmek konusunda eli bol, hesabımız ayrı olmasına rağmen gezmemize, harcamamıza karışır durur kaynanam, aklınca laf sokar bende duymamazlığa vururum, her daim mesafeli, özellikle açık olduğum için pek hayallerinde ki gelin modeline uymuyorum. Özellikle onunla ilgili laf sokar, dediğiylede kalır.. Ama kin tutma huyu yok çok kırıldığımda bir-iki gün hiç çıkmıyorum yanına çıkıncada biraz mesafeli davranıyorum kendisi bizi memnun etmeye çalıyo.. Aslında hiç kinci değil ama huyu öle işte keşke daha farklı olsa ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…