nişanlımla konuşurken
bazı insanlar evleniyorum diye heyecanlanır. bazen ben de heyecanlanıyorum ama çoğu zaman sanki evlenen ben değilmişim gibi heyecansız ve normalim dedi.
şu an heyecanın yok mu dedim
yok dedi
çok mutsuzum. ki bugün ona gelinliğimin fotosunu göndermiştim.
evlilik aşkı öldürür diyorlar ya evlenmeden de ölüyomuş meğer, aşık olsa heyecanlanmaz mıydı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aşkla falan ilgisi yok canım bunun
erkeklerin kızlara göre daha az heyecanlandıklarını bilmek gerek
şu anda hazırlıkların verdiği stresle öyle bir şey söylemiş olabilir
bu sana olan sevgisinin, aşkının azaldığını göstermez
bu tür kuruntularla en güzel zamanlarını heba etme
Bu aşkın bittiğini göstermez ki.
İnsan gerçekten evleneceği zaman, sanki kendi evlenmiyormuş gibi hissediyor.
Ta ki o gün gelip çatana kadar.
Hatta o zaman bile birşey anlamıyor insan.
Bence pek sıkıntı etmeyin.
Benim eşim de hiç heyecanlı değilim derdi.. Ama düğün günü geldiğinde heyecandan nikahın satini unutmuştu :)) ben kuafördeyken geldi nikaha gidiyoruz dedi... Ben saçımda bigudilerle gittim nikaha kafamçokkarıştı Arkadaşların da dediği gibi erkekler böle sanırım... So güne kadar heyecan yok derler ama o gün elleri ayakları dolaşır...:bbo:
ama ben şu an içinin benimki gibi kıpır kıpır olmasını istiyorum, ki o yurt dışında en son nişanımızda görüştük yani 4 ay önce, en azından beni göreceği için heyecan duysun. şimdi benim de heyecanım gitti :gitme:
bu tarz olaylar onları heyecanlandırmaz, korkutur..akannehir
stresli ve detaylı işler,bayanların daha çok ilgisini çeken bi olay olduğu için doğal olarak bizler daha çok heyecan yapıyoruz düğün için..
onlar işlerin bi an önce sorunsuz halledilmesini isterler..
Bendede evlenirken hiççç hemde hiç heyecan yoktu. Hiç öyle ayaklarım yerden fala kesilmemişti.
Ama eşim acayip heyecanlıydı kına gecesinde sabaha kadar uyuyamamış heyecandan. Ben fosur
fosur uyudum hatta az daha kuaföre geç kalacaktık:)) Eşim gelince uyanmıştım:))))))
Heyecanlı değildim ama sinirli bir gelindim :)
Eşim de heyecanlı olmadığını söylüyordu,ama kazın ayağı öyle değildi
Ben kına gecesi yapmadım ama eşimle o akşam buluşup,kafamı kurcalayan ve nikahla ilgili ve öncesindeki hazırlıklarla ilgili aksayan şeyleri (onun yüzünden) bir bir söyleyip yarın masada hayır derim ayağını denk al demiştim:roflol:
Yani özetle nikah öncesi heyecandan herkes farklı etkilenir,kimileri heyecanlı değilim der,kimileri de sinir yapar benim gibi..
Eminim heyecanlı olmayı gururuna yediremeyecek kadar duygusal ve sana mahçup olmaktan da had safhada korkan bir eşin olacak,mutluluklar şimdiden:teselli:
üzülme bence, aşkının bittiğinden değildir. bende heyecanlı değildim ama son günlerde acayip sinirliydim. gelen geçene bağırıyordum:)). eşimde çok sinirliydi. oda ablasına kızıyordu. bende sen ablana nasıl kızarsın diye ona kızıyordum:))
o anda heyecanlanır. kimilerinde son anda oluyor heyecan.
ben cok iyi hatirliyorum dayimin evini hazirlamistik
kendi yatak odasina girip baskasinin evi gibi geliyor bana demisti
sanirim erkekerin duygulari daha farkli bize göre
mutluluklar dilerim
bende nişanlıyken sorardım heyecanlanıyor musun diye evet derdi ama bana hiçte heyecanlanıyormuş gibi gelmezdi duygularını pek açığa vurmaz..düğün günü yada bir gün önce heyecanlanır mrek atmeyin hem erkekler böle durumlarda birAZDAha soğuk kanlı oluyorlar mayalarında var
Bızde durum tam tersıydı.
Nısanlılık surecınde esım heyecandan ne yapacagını sasırırdı.
Hemen her gun evımız ıcın alıs-verıse cıkar,
gıttıgı yerden benı arar.
Alacagı seyın renklerını soyler, tercıh yapmamı ısterdı.
Yada lıselı asıklar gıbı powerpaıntte resımler cızer
(kalbın ıcınde ıkımızın bas harflerı)
bana e-posta ıle gonderırdı
Ben ıse cok sakındım.
Ama bu onu sevmedıgım manasına gelmıyordu kesınlıkle.
Belkıde cok fazla hareketlı oldugum ıcın,
dusunmeye zamanım olmuyordu.
Nıkah gunu de cok rahattım,
esım ıse kasılarak poz vermıstı.
Bugun, bana kalırsa esımı ben esımden daha cok sevıyorum.
Yanı sırf heyecan duymuyor dıye,
sevmıyor manasına gelmemelı.
Bu yapı meselesı, bıraz da kafanın rahat olusu ıle alakalı.
ben evlilik hazırlıkları yapılırken çok sıkılmış ve bıkkın hissediyordum. telefonumda bir oyun vardı, oradaki dereceleri atlamayı daha fazla önemsiyor, fırsat buldukça bi köşeye kaçıp telefonumla oyun oynuyordum. evlendikten sonra bütün bu sorunlar bitti. yani evlilik hazırlığı mutlu bir telaş belki ama bana sıkıntı olarak görünür hala. eşimi çok severek evlendim, her geçen gün daha çok seviyorum.
sakın takılma bu tür şeylere, herkes birbirinden farklı...
Bende hiç heyecanlı değildim. Bu yapı meselesi bence. Benim eşimde heyecandan elleri terlerdi hep. Sıkıntılanırdı. :bbo:
Ben hep relax olmuşumdur, çok mutluydum evleneceğim için ama heyecanlı değildi. Siz mutluysanız hiç canını sıkmaya değmez. Tatlı sıkıntılar bunlar tadını çıkarın beraber.
bende de bir ay öncesinden başlamıştı
bir durgunluk bir moral bozukluğu bir sinir düğün zamanı da devam etti evlendikten bikaç ay sonra ancak geçti
psikolojik bişey yani
ben de anlam veremiyordum neden diye herşey yolunda iken ama hala cevap bulnuş değilim o yüzden bu durumu normal olarak kabullenmeli