Aslında isteksiz olan ben olduğum için çok emin değilim. Ben acaba aileler tanıştırdı kendimiz aşık olmadık diye gitti mi hemen tutkumuz diye düşündüm ama ilk başlarda böyle de değildik.Bu kadar korumaci davrandığınız için sizi sanki annesi gibi görmeye başlamış ve sıkılmış olabilirmi,herkes kendi hayatını kendi idare edebilir,bence bu kadar üzerine düşmeyin,koskoca adam yediğini içtiğini kendi düşünsün derim ben..
Dediğim gibi asıl sorun benim isteksizliğim, o sadece bana anlayışlı olmaya çalışıyor...''Asıl büyük sorunumuz ise henüz 1,5 sene oldu evleneli ancak son 6 aydır cinsel hayatımız yok.''
cümlenizi okuyana kadar ufak pürüzler olsa da iyi giden evliliğiyle ilgili konu açan bi arkadaşımızın konusu geldi aklıma, aynı nitelikte sandım bi an. ona da burdan selam olsun :8
konuya gelince evli bi erkek, 6ay, cinsel ilişki, yok . bu durumun asıl sebebini eşinize sordunuz mu?
''Asıl büyük sorunumuz ise henüz 1,5 sene oldu evleneli ancak son 6 aydır cinsel hayatımız yok.''
cümlenizi okuyana kadar ufak pürüzler olsa da iyi giden evliliğiyle ilgili konu açan bi arkadaşımızın konusu geldi aklıma, aynı nitelikte sandım bi an. ona da burdan selam olsun :8
konuya gelince evli bi erkek, 6ay, cinsel ilişki, yok . bu durumun asıl sebebini eşinize sordunuz mu?
Aslında korumacılık değil benim yaptığım, kendi üşengeçlikleri. Üstüna başına birşey almak istemyor ben beğenmem diye o işi bana yıkıyor. Kendine bakmıyor. Yediğini içtiğini kendi halletmek istemiyor, beraber yiyelim sofra kurulsun istiyor ama ben yoğun çalışıyorum, bazı şeyleri kendi yapması lazım, size katılıyorum, annesi bu yaşına kadar kıyafetlerini bile alıyordu, yemeği zaten saymıyorum bile ne istese yapılıyor derhal.Bu kadar korumaci davrandığınız için sizi sanki annesi gibi görmeye başlamış ve sıkılmış olabilirmi,herkes kendi hayatını kendi idare edebilir,bence bu kadar üzerine düşmeyin,koskoca adam yediğini içtiğini kendi düşünsün derim ben..
Aşk bitti mi siye sormaya korkuyorum kendime ya da daha vahimi hiç başlamadı mı?Bana sizin isteksizliğinizden başka bir sebebi varmış gibi geldi.
Bu durumu düzeltmek için herşeyi yaparım ama zorlamak kendimi ona haksızlık olur gibi geliyor, ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum, iki iyi arkadaşız herşeyden öte, onsuz uyuyamam bile. Ama bu şekilde de devam edemem. Çözümsüz kaldım.Ortada bir sorun yokken demissiniz de sorununuz var zaten hem de buyuk bir sorun. Cinsellik evliligin temel yapitaslarindan biridir. Bu durumu duzeltmesseniz ortada bir evlilik kalmayacak.
Nasıl değiştiririm bu durumu? Ne yapmam gerek? Bu tarz şeyleri kendisi yapması gerektiğini defalarca anlattım gerek tatlı tatlı gerekse ciddi ciddi ama sonuç değişmiyor. Ben yavaş yavaş kadın olduğumu unutuyorum.Kendinizi esinizin annesi gibi hissetmissiniz bence o yüzden onu erkek olarak çekici bulmamaniz normal.
Aşk bitti mi siye sormaya korkuyorum kendime ya da daha vahimi hiç başlamadı mı?
Bu kadar çabuk bitebilir mi bu çekim?evlilikte çekim bitince sorunlar baş gösteriyor
bu çekim küçük sorunları kendiliğinden halleden bir şey
çok önemli bir konu cidden
Bu kadar çabuk bitebilir mi bu çekim?
Bu durumu düzeltmek için herşeyi yaparım ama zorlamak kendimi ona haksızlık olur gibi geliyor, ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum, iki iyi arkadaşız herşeyden öte, onsuz uyuyamam bile. Ama bu şekilde de devam edemem. Çözümsüz kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?