Evlilik hiçte hayat edildiği gibi olmuyormuş

Allaha şükür 5 ayda bi sıkıntı yaşamadım ama okumak bişeyler katacaktır eminim :)
teşekkürler güzel bi tavsiye oldu bu kitap, eşimde okucak dimi

tabiki eşde okuyacak eş okudugu zaman asıl kıtap anlamını kazanmış oluyor. sende okudugunda katıyor cok sey ama eş de önemlı

kör değilse görmüştür bütün gece ağladığımı hdi görmedi burnumu çekişim..yada hiçmi merak etmedi bu kadın nerde yatıyo üzerini örtmeden die.çıksam nereye çıkacam elimde çocukla kış günü.hem anlaması için bunlarınmı yapılması lazım.hakediyormuyumki bunları

Dili tutulasıcalar ya ne güzel de BENNN diyor hele bi de çocuğu var
Sen demesen de oğlum de dimi ama.
Çok bencil bu erkek milleti off Allah'ım onlara akıl,fikir
bize sabır,dayanma gücü ver

yok anacım yok bu sürügen milleti bencil dıyorum bencil sen öncelıgım oğlum dıyorsun adamın verdıgı cevaba bak

bir gecede cinnet geçirme sebebi.resmen depresyona girdim.gözümdeki yaş durmuyo perdeleri açıp güneşi görmek istemiyorum.

herkese merhaba kızlar!ben 5 senelik evliyim.Daha evliliğin çok başında olan arkadaşlara sesleniyorum...lütfen evliliğiniz monotona girdi deyip günlerinizi heba etmeyin.bugünlerinizi çok ii değerlendirin.eşiniz yapmıyosa siz bi takım şeyler yapmayı teklif edin.gezin tozun,başbaşa muhabbetinizi edin.çünkü yıllar geçtikçe o günlerim boşa gitti hayal gibi ,keşke iyi değerlendirseydim,bilemedik kıymetini demeyin.ilk zamanlar insan nasılsa evli ve hep birlikteyiz artık,önümüzde uzun zamanımız var gibi düşünüyor.ama zamanla çocuk doğuyor,çocugun bakımı,hastalığı,sağlığı,okulu,geleceği...zamanla erkekler daha beter oluyo yani pilleri bitiyo çorçocuktan sonra,sorumlulukları artıyo,ev alalım,araba alalım,çocugu şu okula gönderelim falan filanlar eşleri birbirine zaman ayıramaz hale getiriyo.şu an 2 kişisiniz sorumluluklarda ona göre.ama yarın bigün aile büyüdükçe,ihtiyaçlar arttıkça sorumluluklarda artıyor ve daha çok çalışma,daha çok yorgunluk...yani ilk günlerinizi güzelleştirmek ve dolu dolu yaşamak için elinizden geleni yapın.hep karşıdan beklemeyin.erkekler genelde(istisnalar da var tabii ama geneli için diyorum)evde oturup tv izlesinler,uzansınlar,evde bazen evde bile işi düşünsünler kopsunlar falan böyle oluyolar.biz bayanlar kadar hayalleri olmuyo onların evlilikle ilgili...

evlilik aslında gerçek kimliklerin ortaya çıkışının başlangıcı kızlar.
biz çok farklı şeyler bekliyoruz ama erkekler nasıl olsa artık evlendim,garantiye aldım mantığıyla tam manasıyla özlerine dönüyorlar.oysa ki bi parça ilgi bi parça şefkat her şeyi çözebilir.

Ne evlilik,ne çocuk yapmak hiç de insanların ballandıra ballandıra anlattıgı gıbı süper seyler degıl ..
Herkes bırseyler uyduruyor özendırıyor ,sonra da mıllet ''hanı böyle olacaktı''dıye apışıp kalıyor:)

bence güzel şeyler ama doğru insanla evlenir..doğru insandan cocuğun olursa...yoksa cok zor tabiii....

Evlilik iki farklı cinsin)) birbirlerinde farkettikleri benzerliklerini Beraber aynı çerçeve içinde Yaşama geçirmeleri bence...Evlilik Dengeyi bulana kadar kabus ve sürekli bir Ben duygusu içinde Kendini var etme sanatı. evet bence evlilik bir sanat ama tek bir ressamın değil iki ressamın birbirleri hakkındaki düşüncelerini yansıttığını zannettiği ama aslında her iki kişininde sadece Kendi eteklerindekileri döktüğü bir Yaşam oyunu...Seviyor ve saygı duyuyorsan gezmek yada başka konuları dert etmen sadece seni üzer. zaten eşini üzmüş olsa şuan kendini kırılmış hissetmezsin. sadece senin için geçerli değil ülkemizde bu şekilde işliyor sanki süreç çoğu zaman))ben kendi adıma bir yerlere gidelim dediğimde işi olurdu yada gittiği zaman surat yaparak yada huzursuz ederek getirirdi burnumdan...şimdi yaklaşık 12 seneyi bitiriyoruz süreç tersine döndü nerdeyse yani o gel gidelim der çoğu zaman, bende seninle gittiğim yerden keyif almıyorum derim ))))))) yani üzüldüğünle kalırsın ve evli olduğun için eşin için tabiri caizse çantada kekliksin ona aitsin ve seni kazanması gerekmediğini düşünür...sen evliliğindeki ufak şeylerden keyif almaya bak derim gerçekten eşini yormak istemiyorsan. çünkü bu sitemlerin sadece ikili ilişkilerinizi yıpratır ve iki çoçuğun inatlaşmasına dönüşür...kendi yaşam tecrübem böyleydi..zamanla dengeye oturur ve şuan ızdırap veren durumlar zamanla hadi ya bunamı üzülüp dert etmişim dersin...Evlilik hayal edildiği gibi olmamasının sebebi çoğunlukla beklentilerimizin ve sevdiğimiz insana değer verişimizin çok oluşundan ))

kendi evliliğinizde mutlu olamadınız sanırım , o yüzden başkalarının mutlu evlilikleri size uydurma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…