2,5 ayılık evliyim okadar monotonki hem hayat hem evlilik ne geziyoruz ne bişey yapıyoruz temizlik,yemek iş güç bukadar eşim hiç beni düşünmüyo anlamıyor çok sıkıldım benn heycanla başlayan 6 yılımızın sonu hüsran oluyo galiba çok kırılıyorum hep bişeyler yapıyor beni üzüyo kırıyo ama ne özür diliyo ne düzeltmeye çalısıyo bende eşimi çok seviyorum kötü olmak istemiyorumneden böyle oluyo yaa beni sevsin ilgilensin istiyorum..
vbenım esımın calısma gunlerıyle bız cok ters dusuyoruz 5 veya 6 hafta sonra ılk kez bu onumuzdekı hafta cumartesı pazar evde olacaksanırım çalışmıyorsunuz?
aynı zamanda evlendik muhtemelen..
mesela çıktığınız zamnlarda ki sarılıp öpmek olsun ilgisiz mi davranıyor.. yoksa şikayetiniz sadece gezmeye gitmemek mi?
bizde çok gezmiyoruz. ama eşim sürekli gezelim şuraya buraya gidelim der durur. sizin eşiniz bunları demiyor sanırım?
bu çok sinir bir duurm elbette
sanırım çalışmıyorsunuz?
aynı zamanda evlendik muhtemelen..
mesela çıktığınız zamnlarda ki sarılıp öpmek olsun ilgisiz mi davranıyor.. yoksa şikayetiniz sadece gezmeye gitmemek mi?
bizde çok gezmiyoruz. ama eşim sürekli gezelim şuraya buraya gidelim der durur. sizin eşiniz bunları demiyor sanırım?
bu çok sinir bir duurm elbette
evlilik arifesinde olan beni korkutmayın
evliliğin yarım dönemi tanıma süresi derler. dısarıda gezme ile aynı evde yasama aynı sey değil diye tüm evli arkadaslarımdan ve bu forumdan duydum.
bunun yanı sıra ; siz evlilikte beklentinizi yüksek mi tuttunuz ya da ne gibi farklılıklar umuyordunuz?
bekarken de hayat monoton değil miydi?
sürekli dısarıda mı geciriyordunuz gününüzü ?
kendinize ve eşinize zaman tanımıyorsunuz gibi geldi bana.
ikimizde çalısıyoruz bi pazarı var onuda kahvede geçiriyor benımle vakit geçirmiyo maleseff
ikimizde çalısıyoruz bi pazarı var onuda kahvede geçiriyor benımle vakit geçirmiyo maleseff
bence hiç korkmana gerek yok canım. dediğin gibi beklentiyle de alakalı..
herkez aynı değil illaki..
benm hayatım bekarken daha monotondu valla.. iyi ki evlenmişim diyorum..
hepinizin bu sözleri demesi dileğiylee..
amin.
--
konu sahibi arkadasım ; sinema bileti al ,tiyatro bileti al. ikimiz bu hafta sonu basbasa kafa dinleyelim de.
ya da sosyal bir projede yer alın,teşfik edin eşinizi.
bukadar karamsar olmayin yahuuu...evliligin iyi ve güzel yönleride var..
her$ey zamanla oturur. e$iniz dI$ari cikalim demiyorsa siz diyin.. her$eyide kar$I taraftan beklemeyelim ama dimi... monotonla$tIysa hayatIniz, ki 2.5. ay kIsa bi süre bunu söylemek icin, ozaman siz öneride bulunun esinize..siz fikir üretin..siz askim canim cicim diyin.. eger ozamanda bi degisiklik yoksa alin karsiniza konusun.
evlilik arifesinde olan beni korkutmayın
evliliğin yarım dönemi tanıma süresi derler. dısarıda gezme ile aynı evde yasama aynı sey değil diye tüm evli arkadaslarımdan ve bu forumdan duydum.
bunun yanı sıra ; siz evlilikte beklentinizi yüksek mi tuttunuz ya da ne gibi farklılıklar umuyordunuz?
bekarken de hayat monoton değil miydi?
sürekli dısarıda mı geciriyordunuz gününüzü ?
kendinize ve eşinize zaman tanımıyorsunuz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?