Evlilik hiçte hayat edildiği gibi olmuyormuş

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
2,5 ayılık evliyim okadar monotonki hem hayat hem evlilik ne geziyoruz ne bişey yapıyoruz temizlik,yemek iş güç bukadar eşim hiç beni düşünmüyo anlamıyor çok sıkıldım benn heycanla başlayan 6 yılımızın sonu hüsran oluyo galiba çok kırılıyorum hep bişeyler yapıyor beni üzüyo kırıyo ama ne özür diliyo ne düzeltmeye çalısıyo bende eşimi çok seviyorum kötü olmak istemiyorum neden böyle oluyo yaa beni sevsin ilgilensin istiyorum..

sanırım çalışmıyorsunuz?

aynı zamanda evlendik muhtemelen..

mesela çıktığınız zamnlarda ki sarılıp öpmek olsun ilgisiz mi davranıyor.. yoksa şikayetiniz sadece gezmeye gitmemek mi?

bizde çok gezmiyoruz. ama eşim sürekli gezelim şuraya buraya gidelim der durur. sizin eşiniz bunları demiyor sanırım?
bu çok sinir bir duurm elbette

sen evliliği rio karnavalı mı sandın diye bi karikatür vardı o geldi aklıma

aynı zamanlarda evlenmişiz bu tarz durumları evliliğe alışma sürcine bağlıyorum ben erkekler daha geç adapte oluyoır galiba , bizde olur olmadık şeylerden atışabiliyoruz ,birbirimizin huylarını öğrenmeye çalışıyoruz , sende biraz hassaslaşmış olabilir misin acaba bu dönemde

zaman içinde düzene oturucaktır biraz zaman ver bakalım kendine

Hem yeni evlisin hemde baba ocağından yeni ayrılmışsın.Emin ol bende çok güzel bir hayat bekliyor bizi diye düşünmüştüm ama olmuyor.Kimse senin ailen gibi bakmıyor.

bukadar karamsar olmayin yahuuu... evliligin iyi ve güzel yönleride var..
her$ey zamanla oturur. e$iniz dI$ari cikalim demiyorsa siz diyin.. her$eyide kar$I taraftan beklemeyelim ama dimi... monotonla$tIysa hayatIniz, ki 2.5. ay kIsa bi süre bunu söylemek icin, ozaman siz öneride bulunun esinize..siz fikir üretin..siz askim canim cicim diyin.. eger ozamanda bi degisiklik yoksa alin karsiniza konusun.

evlilik arifesinde olan beni korkutmayın

evliliğin yarım dönemi tanıma süresi derler. dısarıda gezme ile aynı evde yasama aynı sey değil diye tüm evli arkadaslarımdan ve bu forumdan duydum.

bunun yanı sıra ; siz evlilikte beklentinizi yüksek mi tuttunuz ya da ne gibi farklılıklar umuyordunuz?

bekarken de hayat monoton değil miydi?

sürekli dısarıda mı geciriyordunuz gününüzü ?

kendinize ve eşinize zaman tanımıyorsunuz gibi geldi bana.

bızde ne gezıyoruz ne bısey yapıyoruz artık yuzsuzlugu ele aldım bana araba al ben sen yokken gezecegım dıyorum gülüyormu ne

vbenım esımın calısma gunlerıyle bız cok ters dusuyoruz 5 veya 6 hafta sonra ılk kez bu onumuzdekı hafta cumartesı pazar evde olacak
dunde evdeydı ama geceden gelmıstı
bızde cok gezemedık edemedık bende artık küflenicez bu evde hadı sen gene cıkıysoun evde oldugunda dıuyorum ben cumadan bı gırınce eve pazartesı sabah ıse cıkıyorum

ikimizde çalısıyoruz bi pazarı var onuda kahvede geçiriyor benımle vakit geçirmiyo maleseff

bence hiç korkmana gerek yok canım. dediğin gibi beklentiyle de alakalı..
herkez aynı değil illaki..
benm hayatım bekarken daha monotondu valla.. iyi ki evlenmişim diyorum..
hepinizin bu sözleri demesi dileğiylee..

İlk zamanlar olur böyle şeyler
Ama evliliği de masallarda ki gibi sanmayın
O evi inler cinler değil siz temizleyeceksiniz tabi, sihirli bi değnek filan gelmiyor yani öyle kül kedisindeki gibi
6 yıl çıkma ile evlilik aynı şey değil
Evlilik ve sorumluluklarına alışmaya çalışırken bir de trip atmayı adet edinmeyin kendinize
Karşılıklı sevgi saygı ile bu süreci atlatmaya bakın
Sonrası daha güzel olması dileğiyle..

ikimizde çalısıyoruz bi pazarı var onuda kahvede geçiriyor benımle vakit geçirmiyo maleseff

aaa bızım boyle degıll evdeysek hep beraber evdeyız dısarıdaysak hep beraber gene

ama ıste hem gecım hem hayat hem ıstı yorgunluktu artık bende gezmek tozmak ıstıyorum

anlıyorum sizi..
bekarken gezmeyi seven birimiydi? yada sürekli sevgisini belli edermiydi size?

eşinize şikayet etmekle düzelmez.. yavaş yavaş bişeyler yapmaya teşvik ederek çözülür bence. ama baskı altında tutmadan yapın ki ters tepmesin.bişeylere ona zorunlu olduğu izlenimi vermeyin.ne bileyim bence çözüm böyle

bence hiç korkmana gerek yok canım. dediğin gibi beklentiyle de alakalı..
herkez aynı değil illaki..
benm hayatım bekarken daha monotondu valla.. iyi ki evlenmişim diyorum..
hepinizin bu sözleri demesi dileğiylee..

amin.

--

konu sahibi arkadasım ; sinema bileti al ,tiyatro bileti al. ikimiz bu hafta sonu basbasa kafa dinleyelim de.

ya da sosyal bir projede yer alın,teşfik edin eşinizi.

Günaydınnn Yine siz erken ayılmışsınız, Ben evliliğim 1. yılına girmeden bebeğimi kucağıma almamala başladı monotonluk :) 1. yıl evlilik yıldönümünü bile kutlyamadık dışarıda, gezmede yemekte bebek var diye. yanımda emanet edeceğim kimsede yok. 8 yıllık evliyim ne özel gün bilirim ne de bir tatil, seyahat eşimle... Bende çok isyan ettim, kabul etmedim, bu böyle olmaz dedim ama ne zaman bu böyle diye kabul ettim, o zaman stresten ve üzülmekten, kızmaktan kurtuldum.. Bazen aklıma gelir , hadi ben sende derim sustururum kendimi

Son düzenleme:
amin.

--

konu sahibi arkadasım ; sinema bileti al ,tiyatro bileti al. ikimiz bu hafta sonu basbasa kafa dinleyelim de.

ya da sosyal bir projede yer alın,teşfik edin eşinizi.

Çocuk varsa ve çocuğunuza 1-2 saatlik bile bakacak birisi olmayanlar bunu nasıl yapsın? Eşime dedim şöyle bir akç saat ücretli birini tutsak, yeter ki nefes alayım, birlikte birşeyler yapalım. Ne zaman bunu desem şimdi öyle bir harcama yapamam... Erkekler bu durumdan şikayetçi değil, kadınlar şikayetçi. Erkekler mümkün olsa da evden hiç dışarıya çıkmasa, ekmek almaya bile! Benim eşim bekarken gezmediği yer kalmamış. Bana nişanlıyken anlatınca nasıl hevesleniyordum ama iş evliliğe gelince hepsi bitti... Ya da kendisi gider işleri olduğunda 2-3 günlüğüne sen çocuklarının başında evde kalırsın... Eşim tabi böyle yansıtmıyor olayı, "ya seni de çok götürmek istiyorum biliyorsun ama çocuklarla rezil oluruz, çocukları napsak ki?"... Çok şükür buraya taşındım kendi arkadaş çevrem oldu ve ben şimdi eşime çocukları bırakıp çok sevdiği "evde" spora gidiyoruz, yürüyüşe gidiyoruz, kuaföre gidiyoruz, alışverişe gidiyoruz".. Eşimle zaman geçirmek hayalse bende arkadaşlarımda yapıyorum

konuşmakta fayda etmiyor malesef nezaman söz verse dışarı çıkarıcam dıye hep sonu kavga oluyo canım cicim yaramıyo işte emin oll eşim çok düşüncesiz iştee

evlilik yeni bir düzen yeni bir çevre komşular akrabalar,yani yeni bir hayat demektir.tabi bunlara alışmak düzene oturtmak zamanla olur.eşinizle konuşun beklentilerinizi söyleyin.birlikte plan yapın.çoluk çocuk yokken gezin tozun zaman ayırın birbirinize.

sen daha toz pembe hayallerdesin cnm ben yıllardır zaman tanıyorum benım kadar anlayışı bi insan yoktur herseye olumlu ılımlı yaklaşıyorum olan gene bana oluyoo bekarken gezıyosun bıseyler yapıyosun monotonluktan cıkıyorsun evlenınce iş yemek temızlık bı pazarın var onuda dısarıda esınle gecırmek ıstıyosun buda olmuyo işte beklentını ıllakı yuksek tutuyosun kı ne hayallerle evlenıyosun o hayallerın suya batıncada boyle oluyosun iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…