daha 2.5 ayda hemen alınganlığın tavan yapmış eşim beni hiç düşünmüyor diye hayıflanmak için çok erken bir zaman evliliklerin ilk ayları erkeklerin rehavet zamanları uzun bir savaş sürecinden çıkmış bir kahraman o yorgun bir kahraman ama vakit koltuğa gömülme vakti akşamları sıcak yemek temiz giyisiler herşeyin yeni olduğu bir ev geceleri yatağı paylaştığın güzel bir kadın var adam ne yapsın gezmeyi o yıllarca gezdi zaten yeteri kadar şimdi alacaksın eşini karşına diyeceksin bak hayatım hani herşey güzel evlilik güzel evimiz güzel geceleri seninle uyumak güzel ama bu güzel için bunlar yetmez ben saksıda ki çiçek değilim ki onunda suya güneşe ihtiyacı var benimde dışarıda zaman geçirmeye farklı bişeyler yapmaya ihtiyacım var de olmazsa yine aynı tas aynı hamamsa yine buraya yaz ozaman farklı çözümler buluruz e onca sene boş yere dirsek çürütmedik ( evlilik ve aile danışmanıyım )2,5 ayılık evliyim okadar monotonki hem hayat hem evlilik ne geziyoruz ne bişey yapıyoruz temizlik,yemek iş güç bukadar eşim hiç beni düşünmüyo anlamıyor çok sıkıldım benn heycanla başlayan 6 yılımızın sonu hüsran oluyo galiba çok kırılıyorum hep bişeyler yapıyor beni üzüyo kırıyo ama ne özür diliyo ne düzeltmeye çalısıyo bende eşimi çok seviyorum kötü olmak istemiyorumneden böyle oluyo yaa beni sevsin ilgilensin istiyorum..