Evlilik hiçte hayat edildiği gibi olmuyormuş

2,5 ayılık evliyim okadar monotonki hem hayat hem evlilik ne geziyoruz ne bişey yapıyoruz temizlik,yemek iş güç bukadar eşim hiç beni düşünmüyo anlamıyor çok sıkıldım benn heycanla başlayan 6 yılımızın sonu hüsran oluyo galiba çok kırılıyorum hep bişeyler yapıyor beni üzüyo kırıyo ama ne özür diliyo ne düzeltmeye çalısıyo bende eşimi çok seviyorum kötü olmak istemiyorum :( neden böyle oluyo yaa beni sevsin ilgilensin istiyorum..
daha 2.5 ayda hemen alınganlığın tavan yapmış eşim beni hiç düşünmüyor diye hayıflanmak için çok erken bir zaman evliliklerin ilk ayları erkeklerin rehavet zamanları uzun bir savaş sürecinden çıkmış bir kahraman o yorgun bir kahraman ama vakit koltuğa gömülme vakti akşamları sıcak yemek temiz giyisiler herşeyin yeni olduğu bir ev geceleri yatağı paylaştığın güzel bir kadın var adam ne yapsın gezmeyi o yıllarca gezdi zaten yeteri kadar şimdi alacaksın eşini karşına diyeceksin bak hayatım hani herşey güzel evlilik güzel evimiz güzel geceleri seninle uyumak güzel ama bu güzel için bunlar yetmez ben saksıda ki çiçek değilim ki onunda suya güneşe ihtiyacı var benimde dışarıda zaman geçirmeye farklı bişeyler yapmaya ihtiyacım var de olmazsa yine aynı tas aynı hamamsa yine buraya yaz ozaman farklı çözümler buluruz e onca sene boş yere dirsek çürütmedik ( evlilik ve aile danışmanıyım ) :3:

daha 2.5 ayda hemen alınganlığın tavan yapmış eşim beni hiç düşünmüyor diye hayıflanmak için çok erken bir zaman evliliklerin ilk ayları erkeklerin rehavet zamanları uzun bir savaş sürecinden çıkmış bir kahraman o yorgun bir kahraman ama vakit koltuğa gömülme vakti akşamları sıcak yemek temiz giyisiler herşeyin yeni olduğu bir ev geceleri yatağı paylaştığın güzel bir kadın var adam ne yapsın gezmeyi o yıllarca gezdi zaten yeteri kadar şimdi alacaksın eşini karşına diyeceksin bak hayatım hani herşey güzel evlilik güzel evimiz güzel geceleri seninle uyumak güzel ama bu güzel için bunlar yetmez ben saksıda ki çiçek değilim ki onunda suya güneşe ihtiyacı var benimde dışarıda zaman geçirmeye farklı bişeyler yapmaya ihtiyacım var de olmazsa yine aynı tas aynı hamamsa yine buraya yaz ozaman farklı çözümler buluruz e onca sene boş yere dirsek çürütmedik ( evlilik ve aile danışmanıyım ) :3:

bu söz güzelmişyakın zamanda kullanıcam :1::1::1:

Sadece yemek yiyip sinemaya giderek evlenme kararı alırsanız böyle olur.

nasıl bi danışmansınız anlamadım,alınganlığın tavan yapmış gibi bi üslup mu kullanıyosunuz herkese, kıza yüklenip erkeği kahraman yapmışsınız, pardonda erkek nasıl bi savaştan çıkmışta kahraman olmuş ben anlamadım şahsen?

Konunun özü şu ki evlenince rahatlıyorlar, biz evlenmedik birlikte yaşıyoruz ama o kadar değişti ki her şey, eski sıcaklığından eser yok, hani ben bir şeyler yaptığımda itiraz etmiyor ama kendisi hiç bir fikir üretmiyor. Evdeki sakin vakitler ona yetiyor. Akşam iş dönüşü hep aynı telaş, yemek vs.. sonra dinginlik, tabii 20 li yaşlardaki insanlar gibi enerjimiz yok, bende çok yorgun oluyorum ama en azından televizyon seyretmek yerine, çaylarımızı içerken sohbet etmek istiyorum. Zaman zaman konuşuyoruz bunu, birbirimizi incitmemeye çalışıyoruz ama dedim ya rahatlamak seziyorum. Aynı evde olunca, aidiyet olunca nasılsa elde var bir diyerek; ilişkiyi renklendirmek, dikkat çekmek için çabalamaktan vazgeçiyorlar. Haksızlıkta etmek istemiyorum güzel geçirdiğimiz vakitler de var ama o bir şeyler planlasın istiyorum, monotonluk yoruyor insanı ve tabi kadından bekleniyor her şey, renk ve heyecan yaratacaksın ama nereye kadar ??

Son düzenleme:

bunun alınganlıkla alakası yok işin içinde olmadıgın için bilmiyorsunuz alıp konusuyoruz neye faydaa olmuyor iştee

ben hala erkeğin savaşında ve kahraman olması konusundayım, ne savaşı vermişte kahraman olmuş, savaş diye evlilik sürecine diyosa yorum sahibi, o savaşı kadında veriyo hatta daha alasını veriyo çünkü kadınlar daha detaycı, biz neden kahraman olmuyoruzda erkek oluyo

evlenipte aradıgını bulamayanlar kervanı gıbı sankı. bende 8 yıllık evlıyım benımde zor zamanlarım oldu hemde cok zordu. halada oluyor. ama ben bazı seylerı yenı yenı öğrenıyorum sankı. oyuzden kızlar sabırlı olursak her ıstedıgımız olur ınan. size bir kıtap tavsıye edecegım ama bunu esınızınde okuması gerekıyor cunku sadece sızın okumanız işe yaramaz (yaramıyor test ettım ben okuyunca işe yaradı:) garyy chapman beş sevgi dili diye bir kıtap danısmanımız önermıstı okumamız ıcın guzel bır kıtap faydasını muhakkak göreceksınız

evlenipte aradıgını bulamayanlar kervanı gıbı sankı. bende 8 yıllık evlıyım benımde zor zamanlarım oldu hemde cok zordu. halada oluyor. ama ben bazı seylerı yenı yenı öğrenıyorum sankı. oyuzden kızlar sabırlı olursak her ıstedıgımız olur ınan. size bir kıtap tavsıye edecegım ama bunu esınızınde okuması gerekıyor cunku sadece sızın okumanız işe yaramaz (yaramıyor test ettım ben okuyunca işe yaradı:) garyy chapman beş sevgi dili diye bir kıtap danısmanımız önermıstı okumamız ıcın guzel bır kıtap faydasını muhakkak göreceksınız

nereden bulabliriz.. yani yeni bir kitapsa her yerde vardır değil mi..
alıp okuyacağım :)

Eşimi seviyorum ama ben de evliliğimi hayal ettiğim gibi bulmadım..Hayallerin farklıydı..Olmadı..

Evlilik çok farklı bir olay hanımlar beklentilerinizi asgari düzeye çekmenizi öneriyorum.

çok güzel bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirdim.babamın kıymetlisydim.bir dediğim iki olmazdı hemen yapılırdı.gece demez gider eksiklerim tamamlanırdı.buna rağmen evlilikten de beklentim olmadı.evlenip sevdiğimle bir bütün olacaktım.tek düşüncem buydu.evlendim babam davranışlarında bir kocaya sahip oldum.allaha şükür bunca yıl pişman olmadım evlendiğime,inşallah bundan sonra da pişman olmam:16:

2,5 ayılık evliyim okadar monotonki hem hayat hem evlilik ne geziyoruz ne bişey yapıyoruz temizlik,yemek iş güç bukadar eşim hiç beni düşünmüyo anlamıyor çok sıkıldım benn heycanla başlayan 6 yılımızın sonu hüsran oluyo galiba çok kırılıyorum hep bişeyler yapıyor beni üzüyo kırıyo ama ne özür diliyo ne düzeltmeye çalısıyo bende eşimi çok seviyorum kötü olmak istemiyorum :( neden böyle oluyo yaa beni sevsin ilgilensin istiyorum..

daha dur bakalım henüz çok erken evliliğe alışma döneminizdesiniz henüz birbirşnze de yeni alışıyorsunuz zamanla düzelecektir herşey üzmeyin birbirnizi

şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim.akşam çok kötü şeyler oldu.tek anlatbileceğim yer burası.kimseye söyleyemiyorum kendimi aşağılanmış hissediyorum.5 yıllı evliyim nasıyla babsıyla bi şekilde yılı devirdik.bu 5 yılda ben anasının elinin altında dururken kendisi arkadaşlaryla fink atıyordu dışarlarda.o zamanlar anlamıyordum annesigilden sıkılıyo filan die düşünüyordum.sorun çıkarmıyordum genelde.bazende canıma tak dediği zaman kızıyordum.sosyal hiç bi hayat yok.ben gurbetteyim tanıdığım kimse yok bütün gün 50 yaş üstü kayınvalidemin arkadaşlarıyla takılıyorduk.hakaretle küfürler herşeyi yaşadım.bi gün haytım değişti ordan taşındık başka bi şehre.herşey güzel olacak sandım.eski çevresini arkdaşlarını ikna edip buraya taşıdı çalıştığı iş yerine.hafta sonlarını onlarla geçrmek istiyo.işten geç geliyo eğer ortalık gergin değilse ben bi çıkıyım geliyim diyo gerginsek eğer yatıyo uyuyo.azıcık üzgün olsam ne oldu gene ne var diyo.komşu tanışmak istiyo başlıcam ya yorgunum diyo bi şekilde idare et diyo.karısı gelsin tanışın gitsin diyo.TAMAM DEDİM TAMAM.herşeye tamam.4 yaşında bi evladım var.sırf ben mutsuzum die onuda mutsuz edemem ayrılığı düşünmüyorum herşeye razı oldum.taakki düne kadar.konuşmak istedim.sadece konuşmak.dolmuştum.ne yapmak istiyorsun ne üşünüyorsun bizi ihmal ettiğinin farkındamısın dedim.herkes hafta sonunu evinde ailesiyle geçirirken biz ayrı geçiriyoruz.hayattaki önceliğin ne senin dedim.BENN dedi BENNN...önce bnim dedi.senin için ne diye sordu oğlum dedim.yanlış cevap veriyorsun dedi.önce kendin dedi.peki hepimiz ben dersek nasıl yürütecez dedim.onu sadece ben diyebilirim senin öyle bi lüksün yok dedi ben çalışıyorum yoruluyorum dedi.halbuki köpek gibi iş aradığımı bulamdığım zaman ne kadar üzüldüğümü biliyorken bunu dedi.hazmedemiyorum.affedemiyorum onu.yatağımı ayırdım akşam.çaresiz kaldım.herşeyin üstesinden gelebilen ben bu konuda tıkandım kaldım.çocuk olmasaydı 1 dk durmam ama çocuğum için çekiyorum

Bu başlıkların sayısı artar oldu çok üzülüyorum ya:31:
Valla bi pazar tatili olan yeni evli adamın o günü kahvede değil
karısının yanında geçmeli bence..Evde ya da dışarda en önemlisi
birlikte geçirmek o tatili.önce güzelce konuş anlamadı mı yine mi aynı..
Eşin kahveden geldiğinde yüzüne gülen
maskeni takma bence üzüntünü belli et sen bensiz eğlendin belki ama
ben sensiz çok mutsuzdum tüm gün de.. Hatta ben olsam bunu deyip
o gelince dışarı çıkarım bir başıma telimi de yanıma almam..
Gerçi fevri hareketler de çözüm olmuyor yapmayın diyorlar ama
delilik var haksızlığa gelemiyorum hiç:ssz:

Back
X