Evlilik için ailemi nasıl ikna edeceğim..

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Bizim sevgilimle 3 yıla yaklaşan birlikteliğimiz var onun ailesi beni tanıyor benim ailemden de annem biliyor henüz yüz yüze tanışmadılar..Her şey iyi güzel gidiyordu ta kii geçen yıla kadar,geçen yıl üniversite tatile girdiğinde evden face e girmiştim,sonra onu açık unutup gitmişim..kardeşim açmış face mi bir güzel okumuş filan sonra anneme göstermiş..

Yazışmalarımızda da bir kaç kötü şey vardı..Eski sevgilim beni facen eklemiş ben de bunu sevgilime söyledim, çok ama çok sinirlenmişti ve o sinirli konuşmaları var..genel olarak da biraz kıskanç zaten..neyse annem bunları görmüş geldi yanıma ağlıyor,kızım biz seni başka erkeklere ezilesin diye mi yetiştirdik,bu çocuğun karakterini sevmedim seni evden dışarı bile çıkarmaz falan filan..Ara ara konuşmalarımızda sürekli onu istemediğini,iş yerimde başka birini bulabileceğimi filan söylüyor artık annemle bu konuları konuşmak bile istemiyorum :5::5::5::5:

Diyorum ki bir tanış seversin belkii,face de ki biri konuşmayla tanımak mümkün mü bir ,insanı kaldı ki insanlar sinirlendiklerinde pek de güzel şeyler söylemezler..
Erkek arkadaşım atanır atanmaz onu annemle tanıştırmak istiyorum seveceğin, düşünüyorum çünkü aile kültürlerimiz aynı gibi,yaşam tarzlarımız benziyor,birbirimizi seviyoruz başka bir şeye gerek var mı ya..

Evlilik aşamasına nasıl geleceğiz çok merak ediyorum geçen yıldan beri üzerimde annemin baskısı var,onu nasıl ikna ederim,bir de ailelerin anlaşamaması durumda pek çok çift ayrılıyor,böyle giderse annem çok sorun çıkaracak,nasıl aşacağım bunu..Erkek arkadaşımı canavar gibi görmesinden bıktım artık:5::5:

Hani böyle aileleri anlaşan birbirini seven rahatlıkla görüşüp sonrasında evlenen çiftler var ya onlara çok özeniyorum..

Son düzenleme:
Belki öyle olur tatlım görüp tanıyınca biraz severler belki sen de hep güzel yanlarından bahset erkek arkadaşının olur mu.Azıcık sabırlı olmak düşüyor sana kulağını kapatacaksın kötü sözlere hep güzellerinden bahsedeceksin ki onlar da öyle görmeye başlasın inşallah

gün doğmadan neler doğar.önce tanışştırın sonrasında davranışlara göre ne yapacağınız hususunda karar verirsiniz.seviyorsanız aşılmayacak sorun çok yoktur.erkek arkadaşınızda haline hareketlerine çeki düzen versin.siz yinede annenizin söylediklerine kulak vererek tekrar tekrar değerlendirin.

Belki öyle olur tatlım görüp tanıyınca biraz severler belki sen de hep güzel yanlarından bahset erkek arkadaşının olur mu.Azıcık sabırlı olmak düşüyor sana kulağını kapatacaksın kötü sözlere hep güzellerinden bahsedeceksin ki onlar da öyle görmeye başlasın inşallah

Canım nddcim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim,ne annemi ne de sevgilimi kırmak istemiyorum söylediklerini dikkate alacağım canımm..

gün doğmadan neler doğar.önce tanışştırın sonrasında davranışlara göre ne yapacağınız hususunda karar verirsiniz.seviyorsanız aşılmayacak sorun çok yoktur.erkek arkadaşınızda haline hareketlerine çeki düzen versin.siz yinede annenizin söylediklerine kulak vererek tekrar tekrar değerlendirin.

Annemin söylediklerini düşünüyorum tabi ama öyle karar verilmez ki dimii,sevgilim senin için her şeyi yapmaya hazırım diyor ve 3 yıldır çok emek veriyoruz birbirimize,başkasını düşünmek bile istemiyorum..

Annen şu an için biraz önyargılı davranıyor,
ama inan senin iyiliğini istiyor.

Zamanı gelince tanıştıklarında
eger annenin fikri hala aynıysa ,
yabana atma...

Annen şu an için biraz önyargılı davranıyor,
ama inan senin iyiliğini istiyor.

Zamanı gelince tanıştıklarında
eger annenin fikri hala aynıysa ,
yabana atma...

Benim iyiliğimi istiyor ama beni çok kırıyor,keşke önce yüz yüze tanısa..
Kafasına koymuş iki dünya bir araya gelse istemiyorum diyor :5::5::5:

canım evlenince muhtemelen kıskançlığı çok azalacak benim eşimde öyleydi flört ederken şimdi hiç eskisi gibi deil

annen şu an tanımadığı için aklında kıskanç, sinirli bir erkek düşünüyor, tanıdıkça sever ,kaynaşırlar. kız anneleri erkek anneleri gibi değil birbirinizi sevdiğinizi,bağlılığınız görünce yumuşayacaktır. Tabi şuda var 10 yıl sonra da kavga etseniz en küçk bir şeyde ben sana demiştim sözünü de hep duyarsın :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için..Annemin face de okuduğu yazışmalarda eski erkek arkadaşımın beni rahatsız etmesinden dolayı ona bir kaç kötü şey söylemişti,şere...z filan gibisinden ve bu şekilde rahatsız etmeye devam ederse ya ankarada kalmayalım ya da ben onu hastanelik edeceğim demişti..annem de bu çocuk seni eve kapatır filan diyor,halbuki ona anlattım eski erkek arkadaşımın beni rahatsız ettiğini,hatta onu savcılığa verdim 1 yıl filan mahkemelik olduk annem o laflara takmış kafayı karakteri böyle diyor ya,seven birinin bu durumda sinirlenmesi normal değil mii:26::26::26:

Hani böyle aileleri anlaşan birbirini seven rahatlıkla görüşüp sonrasında evlenen çiftler var ya onlara çok özeniyorum..

Şu an rahatça görüşebilen bir çift olarak şunu söyleyeyim.:31:

O noktaya gelene kadar çok emek,çok gözyaşı dökülüyor.:14:

Düzelir inşallah.:nazar:

Teşekkür ederim yorumlarınız için..Annemin face de okuduğu yazışmalarda eski erkek arkadaşımın beni rahatsız etmesinden dolayı ona bir kaç kötü şey söylemişti,şere...z filan gibisinden ve bu şekilde rahatsız etmeye devam ederse ya ankarada kalmayalım ya da ben onu hastanelik edeceğim demişti..annem de bu çocuk seni eve kapatır filan diyor,halbuki ona anlattım eski erkek arkadaşımın beni rahatsız ettiğini,hatta onu savcılığa verdim 1 yıl filan mahkemelik olduk annem o laflara takmış kafayı karakteri böyle diyor ya,seven birinin bu durumda sinirlenmesi normal değil mii:26::26::26:

anladım.sana bir hakaret yoktu yani.anne de haklı kendine göre senin zarar görmeni istemiyor tabi.zamanla birşeyler değişir merak etme yeterki sizin aranızda sorunlar yaşanmasın

Back
X