ımerhaba arkadaşlar.hayatımda en uzun ilişkimi yaşıyorum şuan.19.12.2011 tarihinde bir ilişkiye başladım.aynı meslekteyiz aynı kültüre ve mezhebe sahip iki insanız.o 26 yaşında bense 21 yaşındayım.ben bu sene başladım işe.üniversiteyi yeni bitirdim.ve biter bitmez onunla tanıştım.onun mesleği çoktandır var.evlilik içinde hazır.ama benim ailem daha beklememizden yana.hayatımda ilk kez bi insanı bu kadar uzun süre tanıyacağım için.2 yıl beklememizden yanalar.onun ailesi ise bu kışa yakın yani 2012 kışı söz istiyor ve 2014 baharına yakın düğün istiyolar.sizce çokmu beklemiş olurum? onunla evlenmeyi gerçekten istiyorum.ama aileminde bir bildiği vardır diye düşünüyorum.bu konular açılınca hep tartışıyoruz.annelerimiz falan tanıştılar zaten.ne yapmalıyım sizce? artık bu konuda uzlaşmak istiyorum onunla?
bana kalsa olur aslında.sadece sevgilim bir tartışmamızda "ayrılalım yada ne yaparsan yap" diyebiliyor bana.ama sonra birden vazgeçiyor pişman olup özür diliyor.bu durumlarda çok korkuyorum ondan.evliyken böyle şeyler yaşamak soğutur aslında beni.
haklısın tabi ama birazda biz belirliyoruz bu nasibi allahtan hayırlısı tabi.nasibinde ne zaman varsa zaten o zaman evlenırsın.
[/B]
Sevgilinle bu konuyu kesinlikle konuşmalısın oyuncak değil bu
Her kavga da ayrılalım diyip ondan sonra özür dilemesin
Bu durumda ben de olsam korkarım yani acaba ozaman da yapar mı diye
Haklısın korkmakta yani..
konuştuğumda dediği şey "sevgiliyken ayrılmak kolay.insan evliyken yada nişanlıyken daha başka hisseder " diyor.bana kalırsa sadece zorunluluk hissedeceği için benimle beraber olucak.
Adamın tavırlarına bakarsak annenizi dinlemeniz en doğrusu,olması gereken de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?