Evlilik için erken mi ?

3 aylık sevgilim var bende ciddi adımlar ne zaman olmalı diye düşünüyorum

İyi günler hanımlar. 5 aydır konuştuğum biri var. Bu süreçte onu az çok tanıdığımı düşünüyorum. Ben 26 o 30 yaşında. Beni ailesiyle tanıştırdı akrabalarıyla ama tanışmaya gittiğim zaman da benim ailemin haberi yoktu gizli gittim. Artık bi nişan olsa diye düşündük aramızda. 2 ay sonra nişan istiyorduk Ama benim ailem İstemiyor. Geçen gün zorla ablamı götürdüm tanışmaya bi cafeye oturduk tanısın istedim. Olumsuz bi tarafını görmedi ama erken diyorlar bana ve daha önce onlardan habersiz onun ailesine gittiğim için annemle beraber beni suçladılar. Neden gittin bizim haberimiz olmadan o mu götürdü bu çocuk baskın karakter diye kafalarında birşeyler kurdular. Annem acele etme tanı diyor 1 yıl konuşun en azından diyor. Bir yandan da evlenince kiraya mı çıkacaksınız nasıl geçineceksiniz diyor. Bizim de şu aralar maddi durumumuz iyi değil bende işten çıktım onun da etkisi var ayrıca biz 3 kız kardeşiz en küçük benim en büyük 29 yaşında ben 26 onlar da bekar. Ne yapacağımı şaşırdım ben bi nişan olsun istiyorum birkaç ay içinde onlar erken diyor sizce de erken mi ?
uc sene bes sene de tanisaniz tam olarak taniyamayacaksiniz.. kafelerde otura otura tanisilmiyor.. yemek sinema cay kahve ozel gunler.. ayni evin icine girince taniyosun bir insani.. benc cok erken degil 20-21 olsaniz bir yil konusun derim. 26 yasinda akli basinda insan tanir karsisindakini. karsidaki de 30 gelmis yasi artik.. bence once buyukleriniz evlensin istiyo olabilirler ama nasip bu isler eskisi gibi sira onemli degil.

Back
X