Umudu kesip aska kustukten 6 sonra evlendim
Biri tarafından sevilmek ve sevmek istiyorum.. ayrıca mantık da benim için tabi ki önemli..Ben illa evlenmek için görüşmedim kimseyle. Eşimle de evlenmeyi düşünmüyordum, baktık birlikte eğleniyoruz ondan sonra evlilik düşünmeye başladık. Acaba evlenmek için şu şu kriterlerim var onun dışında kimseyle görüşmem falan diye düşünüyor olabilir misiniz?
Merhaba hanımlar günlerdir düşündüğüm bir konuyu sizinle tartışmak istedim. Ben 33 yaşında orta güzellikte memur bir bayanım. Bu yaşıma kadar evlenmedim veya nişanlılık süreci geçirmedim. İster istemez bu yaşlarda çevre baskısı ve hormonlar nedeniyle evlilik kompleksine giriliyor. Kaç gündür bu konu hakkında kafa yoruyorum acaba evlilik kader mi yoksa benim başarısızlığım mı ? Sizce ne yapmalı akışta kalıp hayatıma girecek adamı mı beklemeli yoksa bunun için çaba mı göstermeli yada umudu kesip aşka ve evliliğe küsmeli mi?
Duayla hiç birşey değişmiyor. Bende kaç yıldır dua ediyorum o nedenle de artık dua etmek gelmiyor içimden..Oncelikle bunu istemen gerekiyor ve cabalamam gayret etmeden birsey olmuyor nasibinde varsa gayretsiz oluyor lakin cogu sey gayrete bakiyor evlilikte gayret meselesi bence.. Ben cok evlenmek istiyodum cook dua ettim o sene talibim cikti evlendim simdi 8 yillik. Cok duaa ediceksin. ALLAH HAYIRLI INSAN CIKARSIN KARSINA..
.yani tam bosverdim tek basima dunya turu hayali kurarken tanistiktan 5 gun sonra evlenmek istedigini soyledi.dualar kabul olsa onca cocuk aglamaz tecavuze ugramazdi diye dusunuyorumDuayla hiç birşey değişmiyor. Bende kaç yıldır dua ediyorum o nedenle de artık dua etmek gelmiyor içimden..
Demek ki duanizin Kabul olması için daha vakit var önemli olan sürekli sürekli aynı duayı tekrarlamak değil içten istemek..Duayla hiç birşey değişmiyor. Bende kaç yıldır dua ediyorum o nedenle de artık dua etmek gelmiyor içimden..
Bnde 27 yaşındayım ve aynı durumumuz :) hiç erkek arkadaşım olmadı, birkaç flörtüm oldu onlarda ya sevgilisi çıktı ya nişanlı çıktı yada niyeti kötü çıktı. hiç adam akıllı birine rastlamadım. acaba büyü mü var üzerimde diyorum. bazen diyorum amann boşver yanlızlık en iyisi. eve geliyorum yemek hazır, ev temiz, kıyafetlerim ütülenmiş, sorumluluk yok.. evlenince yemek derdi, temizlik derdi ha bide çocuk oldu mu hepten başa dert... boşverin evlenmeyin. özgürlüğünüzü yaşayın. ama bizim millette evlenmeyi hedef koyuyor. kariyerden önce evlilik gelir derdindeler. prof olsan bekarsın neye yarar derler. toplum baskısı işteBende 27 yasindayim bu ara surekli dusundugum birsey.Biriyleriyle tanisabilmek icin caba gosterdim.Ya sevgilisi cikti ya niyeti farkliydi olmadi ya birakip gitti buyu mu var uzerimde diyorum artik.Herkes cok mutlu aradigi esi bulabiliyorlar.Kimseye guvenim kalmadi resmen artik hevesim olsa bile cikabilecegine inancim kalamadi.Sanirim yanliz kalicam bu sekilde.Benzer duygulari paylasiyoruz
Bir kere bekarlık başarısızlık değildir.Merhaba hanımlar günlerdir düşündüğüm bir konuyu sizinle tartışmak istedim. Ben 33 yaşında orta güzellikte memur bir bayanım. Bu yaşıma kadar evlenmedim veya nişanlılık süreci geçirmedim. İster istemez bu yaşlarda çevre baskısı ve hormonlar nedeniyle evlilik kompleksine giriliyor. Kaç gündür bu konu hakkında kafa yoruyorum acaba evlilik kader mi yoksa benim başarısızlığım mı ? Sizce ne yapmalı akışta kalıp hayatıma girecek adamı mı beklemeli yoksa bunun için çaba mı göstermeli yada umudu kesip aşka ve evliliğe küsmeli mi?
Merhaba hanımlar günlerdir düşündüğüm bir konuyu sizinle tartışmak istedim. Ben 33 yaşında orta güzellikte memur bir bayanım. Bu yaşıma kadar evlenmedim veya nişanlılık süreci geçirmedim. İster istemez bu yaşlarda çevre baskısı ve hormonlar nedeniyle evlilik kompleksine giriliyor. Kaç gündür bu konu hakkında kafa yoruyorum acaba evlilik kader mi yoksa benim başarısızlığım mı ? Sizce ne yapmalı akışta kalıp hayatıma girecek adamı mı beklemeli yoksa bunun için çaba mı göstermeli yada umudu kesip aşka ve evliliğe küsmeli mi?
Evlilik aptallık bukadar....Merhaba hanımlar günlerdir düşündüğüm bir konuyu sizinle tartışmak istedim. Ben 33 yaşında orta güzellikte memur bir bayanım. Bu yaşıma kadar evlenmedim veya nişanlılık süreci geçirmedim. İster istemez bu yaşlarda çevre baskısı ve hormonlar nedeniyle evlilik kompleksine giriliyor. Kaç gündür bu konu hakkında kafa yoruyorum acaba evlilik kader mi yoksa benim başarısızlığım mı ? Sizce ne yapmalı akışta kalıp hayatıma girecek adamı mı beklemeli yoksa bunun için çaba mı göstermeli yada umudu kesip aşka ve evliliğe küsmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?