Eh kaldı 4.5 sene işteUmudumu kesip aşka küseli 1.5 yıl oldu, evlenemedim.
Karıştırmış mıyım :) not üç gündür uyumayan bebe anasıEvliliğin seçimimizle olması, külli değil cüzi iradedir.
Bunları evlilik sağlıyor olsaydı, boşanma oranları bu kadar yükselmezdi.Biri tarafından sevilmek ve sevmek istiyorum.. ayrıca mantık da benim için tabi ki önemli..
İyide kendi donunu çorabını da yıkamıyo mu bu kadın bitek adamınkinimi yıkıyoElin adaminin donunu corabini yikayacagimiz bir muessesenin bu kadar abartilmasina inanamiyorum
Cok sekersinizElin adaminin donunu corabini yikayacagimiz bir muessesenin bu kadar abartilmasina inanamiyorum
budur. çok güzel açıklanmış. yok kadermiş kısmetmiş bana hikaye gibi geliyor. onun boyu kısa, o çok sessiz, onun kariyeri yok, maaşı az. evlenenlere bakıyorum. sessiz sakin efendi adamlarla da evleniyorlar, kısa şişman çirkinlerle de parası olmayanlarla da. herşeyi birada birini bulmak çok zor. bulanlar da 20 li yaşların başında denk getirirse denk getiriyor. sorun tamamen bakış açısı.Çevremdeki evlenmek isteyip evlenemeyenlere baktığımda birisi ailesinin gizetiminden çıkamadığı için farklı ortamlarda bulunup birileri ile tanışamıyor, güzel bir kız ve yanına yakıştıramadığı için ailesinin ve çevresindekilerin bulduklarını beğenmiyor. İkisi sakin olmasın biraz eğlence sevsin istiyorlar ama bu tip adamlar da evlenmek istemiyor. Yaş ilerledikçe beklentileri de yükseliyor. Belki de önlerine çok iyi insanlar çıktı ama onun sapı bunun çöpü derken kaçırdılar. Yani evlenmek isteyen kişinin bakış açısı da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?