Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar lutfen yardimci olun. Suan ki erkek arkadasimla 5 aylik bi beraberligimiz var niyeti ciddi.
Fakat soyle bisey var erkek arkadasim daha once nisandan donmus bu hic onemli degil benim icin fakat ailem bu konudan cok huzursuz. Esimin annesi gorme engelli ve cok az duyuyor cok bagirmak gerekiyor birsey anlatabilmek icin.
Bi tanidigimiz nisandan donmesinin sebebinin annesi oldugunu soylemis bizimkilere onlar cok kiz istediler ama alacaklari kiz annesine ister istemez bakacagi icin kimse kabul etmedi nisanlisida bu sebepten ayrildi gibi laflar dolasiyor.
Olur da biz evlenirsek alt ust oturacagiz cunku evleri hazir. Bu durum bana ne katar benden ne goturur hic bilmiyorum. Cok korkuyorum. Hepimiz birazdan basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz klasik bi laftir hepimiz birer engelli adayiyiz Fakat bu durum beni cok korkutuyor.
Ablam bu konuyu erkek arkadasima acti benim yanimda. Annesine kimin bakacagini evlenirsek nasil yasayacagimizi sordu. Cunku ben soramiyorum cok cekiniyorum alinacak diye. O da kendisinin bakacagini detayli bi sekilde anlatti ben ednadan asla yapmayacagi birsey istemem icinden gelir hurmet ederse duasini alir gibi sozler soyledi..
Suan da yazamiyorum bile derdimi dogru anlatacak kelimeleri secemiyorum lutfen bagislayin yanlis bir ifade de bulunuyorsam.
Ailesini cok fazla tanimiyorum. Nasil insanlar bilmiyorum evlenirsem bu durumla basedebilir miyim onu da bilmiyorum. Lutfen yarcimdi olun
kızı neden bakmıyor ?şahsen ben annemi yengeme emanet edemem yani ne olursa olsun
Tabi ki siz de haklısınız. Büyük bi sorumluluk. Ama ben hayatta hiç bi dertle sınanmamış ot gibi yaşayan biri olarak şunu düşünüyorum. Bu hayati dümdüz yaşayıp ölmek mi, yoksa birilerine fayda sağlayıp, bu dünyaya biseyler katıp, zorluklarla mücadele ederek yaşamak mı ?.. Ben ot gibi yaşadığım bu hayattan hiç bi zevk alamıyorum. Ne para ne güzellik.. Hepsi geçici.. Belki de mutluluk yaşlı bi annenin duasını almaktır, bilemezsiniz.. İnsanı insan yapan ne kadar insanlık yaptığıyla ilişkili. Her zaman böyle iyilik yapma fırsatları çıkmaz karşımıza. Tabi bu benim görüşüm. Alternatif bi bakış açısı.. Kendiniz de bu gücü bulamıyorsaniz tabiki de evlenmeyin..Oyle tabiki ama benim icin zor bir karar. Hicbir zaman bu kadar buyuk bi sorumlulugun altina girmedim kendimden de korkuyorum ya basedemezsem hem onu hem kendimi uzersem diye
Zor bir karar gerçekten
Ama bu karar sırf bu yüzden ayrılma üzerine olmamalı
Ne bilim belki bir yardımcı tutulabilir bunun için veya başka kardeşi yokmu sırayla bakarlar
Bir kişinin üstüne kalmaz.Orada oturursanız mecbur bakmak zorunda kalırsınız zaten vicdanınız rahatsız olur.
Eşiniz bir yere kadar bakar işe gittikten sonra size kalır.
Tabiki herşeye hazırlıklı olun.
Ama şimdi bu yüzden ayrılıp başka bir insan ile evlenirsiniz belkide kadın kafadan kontaktır.Buda sanırım ayrı bir sorun olur.
Kizininda 3 cocugu var 2 si okula gidiyor. Bir de yaslilari bilirsiniz kizi bile olsa baskasinin evinde pek rahat edemezler karsilikli oldugunu dusunuyorum bakmama sebeplerinin
yaşayan bilir di mi ipekçimBu çok ciddi bir sınav.
Eğer annesi evde tekse birlikte oturacağınız aşikar.
Şu an aşk, sevgi vs gözünü kapatıyor ama açıldığı zaman sana batacak. Artı şeytan zaten sürekli fitili verecek sana alttan alttan.
Cidden zor bir sınav. Layıkıyla yapamayacaksan ki yapman çok az bir ihtimal kimse üzülmesin bence.