- 17 Ağustos 2011
- 25.550
- 162.370
- 798
Anlattigin konudan bu cikiyor.Şam babası konusunu nerden çıkardınız anlamadım ki
Ne çocuğun babası ne de ailesi en başından beri maddi ve manevi desteklerini eksik etmemiş zaten hala daha öyle
Siz 9 aydir sevgilsiniz. Bu 9 ayda sevgilin ukraynaya gitti mi mesela?
Gittiyse rahatsiz hissettin mi? Seni huzursuz edecek birsey yasandi mi? Bunlar onemli konular bence.
Ayrica şam babasi gibi degil gercek bir baba gibi maddi yardim sagliyorsa,cocugun masraflarina ortaksa bu ciddi bir rakam yapar. bugun yaptigi yardim sizin caninizi sikmiyor ama yarin ayni eve girip bütçeleri birlestirdiginizde giden para sizin de paranizdan olacak. Ya da belki ucretsiz dogum izni almak isteyeceksiniz ama
odedigi nafaka yuzunden onun maasinin eve yetmeyecegini dusunup cocugunuzu evde birakip ise gitmek zorunda kalacaksiniz. Bu durumda esinize-cocuga bilenme durumunuzun olusacagini dusunuyor musunuz?
Ayrica manevi desteğini esirgemeyen aile bir kere olsun torununu ziyaret gitmis mi? Nasil bir manevi destek?
Bence kadina bilenmeyin hic. Hayatinizdaki adami savunmak yerine olaya tarafsiz bir gozle bakin ki ilerleyen hayatinizda pisman olmayin
Belki de yoldaki isaretler cok aciktir ve ileride goreceksinizdir.
Belki de sevgilin de ailesi de hicbirsey yapmayip sadece ortamlarda "canimizi dişimize taktik onun icin" diye kendi reklamini yapan insanlardir ve ileride buna cook gicik olacaksindir.
Ayrica rus kulturunde gayrimesru cocuk dogurup onu buyukanneye (babuşkaya) birkamak oldukca yaygindir. Hatta evin reisi-cocuklarin annesi babuşkalar olur genelde. Anne de bekar gibi calisir-gezer-belki baskasiyla evlenir... kendi arkadas çevremde de bu sekilde babuskayla yetisen insanlar var
O yuzden kadin bana garip gelmedi. Kendi kulturune gore olagan birsey yapmis. Cocugu ananeye birakip baska ulkelere gitmesi de cocugunu sevmedigi-yeterince ilgilenmediği anlamina gelmez ki. Kolay mi bebek buyutmek?
Henuz 9 aylik sevgilisiniz. Bence iliskinizi bir sonraki asamaya tasimadan once beraber bir ukrayna tatili yapin. Hem siz de kadini-cocugi görürsünüz. Belki de kadindan kotu enerji alir bir ömür çekemeyeceginizi anlar yol yakınken donersiniz.
Belki de kadin kendi aleminde zararsiz bir kadindir. Cocuk da sari sari saclariyla sarkilar soyleyen dunya tatlisi bir kizdir ve kaniniz isinir.
belli mi olur?
Gidip yeride gormek lazim