Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kesinlikle haklı olabilirsin. bu şekilde fikir alabilmek için buraya yazdım zaten. teşekkür ederimkarar verip evlenene kadar 2 sene geçer zaten. Bence güveniyorsan , evlenilecek kişi olduğuna gerçekten inanıyorsan düşünebilirsin. Şayet ben 30 yaşında evlenen biri olarak bu yaşın geç olduğunu 23-25 in ideal yaş olduğunu anlamış bulunmaktayım. Çünkü herşeyi aceleyle yapıyoruz yaş gidiyor diye. Mesela 23de evlensem en az 5 sene çocuk istemezdim ama şimdi 1 yıl beklemek bile zman kaybı gibi oldu. Sonra yaş geçiyor diye 2.ye acele edicez. Eeee bu arada iş nolcak? Olcam 40 ikisi büyüyene kadar kim beni işe alcak..işte böle ..Sen bence düşün okul vs. bişey yoksa..Kendi evini düzenini kurarsın. Ama öyle balıklama da atlama tabi herşeyi ailenle birlikte tart ona göre karar verin.
karar verip evlenene kadar 2 sene geçer zaten. Bence güveniyorsan , evlenilecek kişi olduğuna gerçekten inanıyorsan düşünebilirsin. Şayet ben 30 yaşında evlenen biri olarak bu yaşın geç olduğunu 23-25 in ideal yaş olduğunu anlamış bulunmaktayım. Çünkü herşeyi aceleyle yapıyoruz yaş gidiyor diye. Mesela 23de evlensem en az 5 sene çocuk istemezdim ama şimdi 1 yıl beklemek bile zman kaybı gibi oldu. Sonra yaş geçiyor diye 2.ye acele edicez. Eeee bu arada iş nolcak? Olcam 40 ikisi büyüyene kadar kim beni işe alcak..işte böle ..Sen bence düşün okul vs. bişey yoksa..Kendi evini düzenini kurarsın. Ama öyle balıklama da atlama tabi herşeyi ailenle birlikte tart ona göre karar verin.
kızlar selam:)ben 22 yaşındayım ve 2 senedir bi ilişkim var. erkek arkadaşım 25 yaşında. evlenmek istiyorum fakat ben yaşımın daha genç olduğunu düşünüyorum. bu durumu ona anlatamıyorum![]()
kızlar selam:)ben 22 yaşındayım ve 2 senedir bi ilişkim var. erkek arkadaşım 25 yaşında. evlenmek istiyorum fakat ben yaşımın daha genç olduğunu düşünüyorum. bu durumu ona anlatamıyorum![]()
Gel yer değiştirelimben de 18 yaşındayım ve seneye 19 yaşında ya da 20 yaşındayken evlenmek istiyorum . Herkes sevdiğinin yanında olmak ister sen de önünde engel yok ama yine de istemiyorsun . Bence de yani 22 çok erken denmese de erken denilebilecek bir yaş . Ama neden önünde engel yokken ve seviyorken evlenmek istemiyorsun ki ? Sorumluluklardan korkuyorsun sanırım ? Ya da o sorumlulukları erken göğüs germek zorunda kalmakttan korkuyor olabilirsn ya da o yüzden istemiyorsundur belki de ? Yani sen istemiyorsan şuan kimse seni zorlayamaz . Tavrını koymalısın bence bütün düşüncelerini açıkça anlatmalısın erkek arkadaşına . Zorla evlen benle diyecek hali yok ya . Elbet seviyorsa kabul edip beklemek zorunda . Benim kuzenlerimin hepsi evli hatta bebişleri bile var gerçi ben evlenir evlenmez çocuk yapmaya karşıyım önce insan gezmeli tozmalı eşiyle kaçmıyo çocuk elbet olcak . Ama örnek verecek olursam kuzenim 21 yaşında evlendi şimdi 1 yaşına yaklaşan bir oğlu var , sonra başka bir kuzenimin de karısı 21 yaşndayken evlendiler ve kız şimdi 23 yaşnda 2 yaşına yaklaşan bi kızı var . Sonra ablam 24 yaşında evlendi 2 senelik evli şimdi . Bir tanıdığım var o da 23 yaşnda faalan evlendi şimdi 1yaşına yaklaşan bi kızı var ve 3 senedir de evli . Bir tanıdığım daaha var bizim mahallede 20 yaşnda bu yaz evlendi . Eniştemin ( ablamın eşi ) bi küçük kardeşi de iki sene önce evlendi evlendiği kız 20 idi . vs..vs..
çokk merak ettim verdiğiniz örneklerin bir meslekleri var mı ,şu anda herşey tozpembe ama öncelikle kadınların bir işi olmalı evlilikler hep mutlu mu gidiyor.....
Sizin hiçbir engeliniz yokmuş ben o yüzden verdim bu örnekleri yoksa tabiki de sonuna kadar ben de sizin fikrinizdenim bence de bir bayanın önce elinde mesleği olmalı evlenmesi için . Verdiğim örneklerde evet 1 -2sinin haricinde diğerleri üniversite mezunu birisi pazarlama okumuş 2 senelik birisi anasınıfı öğretmeni ablam kimya öğretmeni yüksek lisansını da yaptı . Birisi lise mezunu ama teknik liseden meslek lisesi mezunu olduğu için bi mesleği var . Sadece 2sinin yok . Öyle işte .
Sakın yanlış anlama tatlım eşimle tanıştığımda bende senin yaşındaydım 12 yıllık evliyim ,ama ben bekarlıkta doyasıya yaşanmalı evliliğin sorumluluğu çok en güzel yaşlarınızdasınız asla yargılamak için sormadım ,maalesef hayat çokk acı burda o kadar çokk şeyler okuyoruz ki....
evet canım ben mimarlık fakültesinden yeni mezun oldum 5 ay önce büromu açtım. erkek arkadaşımında kendi iş yeri var.22 yaşın neresi evlenmek için ideal yaş
23 yaşındayım benim de iki yıllık ilişkim var tabii ki bi'gün onun eşi olmak isterim ama ne acelemiz var.
İşiniz var mı mesela? Senin / onun?
Düğün için birikiminiz, adam gibi maaşınız var mı?
Güzel güzel içine sine sine evlenmek varken sırf yanyana olmak adına erken yaş evliliklerini yersiz buluyorum.
22 yaşın neresi evlenmek için ideal yaş
23 yaşındayım benim de iki yıllık ilişkim var tabii ki bi'gün onun eşi olmak isterim ama ne acelemiz var.
İşiniz var mı mesela? Senin / onun?
Düğün için birikiminiz, adam gibi maaşınız var mı?
Güzel güzel içine sine sine evlenmek varken sırf yanyana olmak adına erken yaş evliliklerini yersiz buluyorum.