Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BAKIN SEVMİYORSANIZ ZOR AYRICA ONUNHAKKINA DA GİRİYORSUNUZ.Mrb hanımlar,eş adayını beğenmeyen,ısınmadan ne bileyim etkilenmeden evlilik kararını verip sonradan mutlu olan var mı..zamanla seversin diyorlar olur mu bole bişe yaşayanınız var mı...şimdiden teşekkürler..
eğer bi kez için ısınmadıysa bir daha ömürboyu ısınamazsın ailene bi şekilde anlatmaya çalış böyle olmaz ömür boyu mutluculuk oyunu oynayamazsın evlilik bambaşka bişey. eğer hayır diyemiyosan hemen evlenme görüşme süresini uzat zaman kazanmaya çalış tanıdıkçada sevmiyorsan bi bahane bul ve bitir
Ewet bence de öyle kişinin her şeyi batar bana tahammül edemez mişim gibi geliyor,bi çekim hoşlantı beğeni duyamadım,ve konuşması,giyimi,davranışları beni çekmedi,ama istemiyorum diyemiyorum,ben de kendine güven yok sanırım..Cok severek evlendim evlilik cok zor ve zor zamanlardan gectik maddi manevi bu kadar cok sevmiyo olsam katlanamazdim sevmedigin biriyle evlenme bence helede maddi gibi seylwr icin para her zaman mutluluk getirmez sonucta bi omur gecireceksiniz sevmediginiz birine nasil dokunacaksiniz iyi dusunun derim
Bir kere ısınmadın mı o adam ağzında kuş dahi tutsa sen onu sevemezsin canım.Neden bu kadar baskı halindesin anlayamadım.Evlenmiyorum de ne olacak sankiMrb hanımlar,eş adayını beğenmeyen,ısınmadan ne bileyim etkilenmeden evlilik kararını verip sonradan mutlu olan var mı..zamanla seversin diyorlar olur mu bole bişe yaşayanınız var mı...şimdiden teşekkürler..