Evlilik konusu fikirlerinizi bekliyorum...

İşte bunu derdi size. Sır değilki. Ben de benzer durumda evlendim uzak mesafe ilişkisi tayin durumu vs vardı. Gayet de konuşulan bir konuydu evlilik, eşim acele ediyordu hatta.
Benden bağımsız bu yaşlar evlilik sosyal ortam beğenilme vs yaşları. Bir erkek evlenmek istiyorsa sırf yüzik taksın başka erkekler flört etmeye çaloşmasın diye bile evlilik konusunda adım atar. İlişkinize şöyle birkaç adım geriye gelip uzaktan bakmanızı tavsiye ederim. Misal sizden ayrılsa bulduğu ilk kızla üç dört aya evlenir bu tipler.

Aynı şeyi yaşadım. Bana evlilik düşünmüyorum daha diyen adam. Benle konuşurken başkasıyla evlilik amaçlı görüşüyormuş. Evlilk istiyormuş ama benle değil. Sizin ki de öyle muhtemelen evlilik düşünüyor ama sizle değil. Bu dediğimi unutmayın olur mu? Sonra üzülmeyin. Belli bir yaşa gelmiş adamlarla eğer niyetiniz evlilik ise bir ciddiyet yoksa yol verin. Sonra enkazı toplamak zor oluyor.

Vaybe ilahi adalet gerçekten yok. Olsa idi bu adam bu kadar mutlu olamazdı. Ne demek istediğimi gerçekten canı yananlar anlar.
Buna katılmıyorum. Arkadaşımız özelinde konuşacak olursam; mutsuz bir evliliği sürdürmektense en başından evlenmemeyi tercih etti. Çok fazla zaman tanıdı kıza, bazı şeyler değişir mi umuduyla bekledi aslında. Değişmeyince de yolları ayırdı. Evlenip boşansaydı o zaman daha mı iyiydi? Bazen en hayırlısı olsun demek lazım. Şimdi çocuk eşiyle mutlu, kız da başkasıyla mutlu.

Aynı şeyi yaşadım. Bana evlilik düşünmüyorum daha diyen adam. Benle konuşurken başkasıyla evlilik amaçlı görüşüyormuş. Evlilk istiyormuş ama benle değil. Sizin ki de öyle muhtemelen evlilik düşünüyor ama sizle değil. Bu dediğimi unutmayın olur mu? Sonra üzülmeyin. Belli bir yaşa gelmiş adamlarla eğer niyetiniz evlilik ise bir ciddiyet yoksa yol verin. Sonra enkazı toplamak zor oluyor.
benimki hiç açmıyor değil açıyor gelecek ile ilgili böyle konuştuğu oluyor evlilik düşünmüyorum da demedi ama biraz daha bir şeyleri oturtmak istiyor gibi bilmiyorum.

o sorumluluğa hazır hissedip hissetmediğini hiç sormadım belkide henüz mental olarak hazır hissetmiyordur ama biz hiç knouşmuyor değiliz sadece ben daha net örneğin 1 ay sonra şunu yapalım gibi konuşma istiyorum.

Evliliğe dair bir konu genel olarak açılmıyor ,benim istediğimi de biliyor tam olarak açmadım zaten ama genel olarak bu belırsızlikten rahatsızlığımı ifade etmiştim kavga gurultu çok kızdı beni zorlayamazsın gibisinden .. çok incitici bir durumdu orda koptum olmayacagını. Ama ayrılamadım da bırakmadı . Yanında kendim olup huzurlu olamadım hiç . Hiç bir anımda da yanımda olmadı tutulacak tek blr yanı yok

Back
X