e tamam da çözümü var
sifir esyali eve gecmezsiniz ayni evden devam edersiniz tayin olursa orada sifirdan duzen kurarsiniz. eger beyaz esyalari, mobilyalari falan ailelere kitleyecek bir ciftseniz dersiniz "sevgili ailelerimiz seneye uzun sure yasayacagimiz evimize gecince alirsiniz beyaz esyalari" diye olur biter.
benzer bir durumdaydim, mis gibi 1+1 eve gelin gidiyorum, esyalari beraber aldik , bazilari ikinci el ama gönlümüze gore dosedik. ne olacak yani, coluk cocuga karisana kadar bize yeter.
ailem cok israr etti "ablanın beyaz esyalarini aldik sana almazsak olmaz" diye, söz verdim kendi evimize tasininca alirsiniz diye:) onlar da rahatladi, oldu bitti yani.
dedigi sey bahane, ki bir sene sonra ev kuracak olsaniz bile en azindan bir tarihiniz olsun misal seneye haziranda kpsssi belli olacaksa ekimde evlenin mesela. oradaki evi beraber secersiniz.
yani ne bileyim, zaten uzak mesafe. ortada sadece evlilik degil, beraber ayni sehirde yasama plani bile yok. birkac ayda bir, onda da birkac gun gorerek kendini iliskide zannediyorsun, belki de gercek askini kaciriyorsun.
degmez