• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik konusu ne sıklıkta geçer ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm sızın de 4sene olmus ama sımdı konusuyonuz, ıyı bari zaten bana da erken gelmıstı cok,
tamam sabıtlemeyeyım ne düşünürsen o olur demişler ıyı düşüneyım olumlu olayım kaydirigubbakcemile2 :asigim:

biz 2 senedir konuşuoruz cnm.ilk iki sne pek konuşmadık konuştukta resmiyete son 2 senede döktük toplam 4 senedir beraberiz düşün artık ne kadar acele ettiğini=)
aynen öyle iyi düşün iyi olsun erken zaten bekle azcık olumlu ol=)

ama bizim askerlik engelimizde tuz biber oldu tabi=))) snde 1ay çok erken beklecnm valla braz geçsin kendi sölemeye başlar iyi geceler sana?=)

bencede biraz bırak zamana zaten niyetini göstermi kalanı zmana kalsın sonra bide
korkup kaçmasın bırak şimdi daha çok yeni yaşayın cicim aylarınızı=)

evettttttttt, sımdı kaçmasın ustune warmıyım hıc bosuyna, olcagına varır zateniş,
kader nasıp kısmet hep. dedıgın dogru canım tatlım wallahıııııııı :içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama bizim askerlik engelimizde tuz biber oldu tabi=))) snde 1ay çok erken beklecnm valla braz geçsin kendi sölemeye başlar iyi geceler sana?=)

oh rahatladım canım ya walla 1 haftadır degıl 2 haftadır dellenıyordum,
cok ıyı geldı bu konusmalar teşk çok hihoyyyt
sağol tekrar, ıyı geceler :) olursa gene yazarım. öpüldün şekerım kaydirigubbakcemile5

evettttttttt, eskıden hep teklıf ederdı ben korkup kaçardım sımdı etmedı bı garıp ıoldu :)
o dasımdı kaçmasın ustune warmıyım hıc bosuyna, olcagına varır zateniş,
ben ohooo kımlerle cıktım ne sureler cıktım da olmadı mı olmuyor işte,
aılelerıyle mı tanısmadım neler ettım yok kader nasıp kısmet hep. dedıgın dogru canım tatlım wallahıııııııı :içelim:

bak sende farkındasın zaten herşey olcaağına varırı daha ne kadar zaman olmuşki aylar geçer oyalandığını hissedersin ozman yas tut şimdi gerek bile yok yani=) varma üstüne bekle yaşa aşkını=)kaydirigubbakcemile2

askerlik engeline takılan biri daha:)ne konuşursan konuş ne istersen iste önünde askerlik engeli olunca olmuyo.ahh ahh ben daha beklicem 2 sene doğu görevini yapsın diye.kafamçokkarıştı

oh rahatladım canım ya walla 1 haftadır degıl 2 haftadır dellenıyordum,
cok ıyı geldı bu konusmalar teşk çok hihoyyyt
sağol tekrar, ıyı geceler :) olursa gene yazarım. öpüldün şekerım kaydirigubbakcemile5

tamam canım yaz gene ama kafana takmayıda bırak delencek hiç bişe yok ortada inanki=)
önemli deil şekerim rahatla tabi boşver ii geclerhihoyyyt

:
askerlik engeline takılan biri daha:)ne konuşursan konuş ne istersen iste önünde askerlik engeli olunca olmuyo.ahh ahh ben daha beklicem 2 sene doğu görevini yapsın diye.kafamçokkarıştı

ay evet valla ya askerlik herşeye engel ama ben askerliğe engel olcam valla haytımızan çalıolar cnım:kızgın: askerlik herşeye engel ama bakçaz artık napalım:asigim::asigim:

en iyisi onların yanında bizide alsınlar askere:)evlenirizde çocukta yaparız orda büyütür askerede yollarız:))

valla alsalarda ayrılmasak hiç yanlarından ne iyi olur valla=):emir_bebek:

kızlar size doyum olmaz
ama ben çıkayım yazarsanız yarın cavaplarım artık burdan
iyi geceler

1 ayı azcık gectı, isteme yok evet, aılesıne tanıstırıcakmış,
ısteyın dedım .(ısteme ve teklıf yok)

aşkım ben dedım sana ıstedıgımı yoksa aklında böle bısey yoktu evlılık konusunu bıle ben actım dur bakalım bı cıkalım 5-6 ay olur da hala bısı olmazsa o zaman konusursun ama demı dedı.
ay hıc bılmıyorum kı oyalanmayı hıc sevmıyorum cunku hep herkes oyaladı :sm_confused:

evet demi, yanı bırakıcaktım bende en azın 4 ay
bı evlı bayan arkadasım oyle dedı bırak 4 ay süprizzzzz olmadı sonra konusursun dedı sımdı ses etme dedıydı,
adam da dedı aynını ama gıdıp eşya baktık o bı garıp. neyse demek ıstegı var yani o guzel sanırım yoksa da yoktur yani :1ninca: kurcalamıyım konustukca ben bıle soguyorum olaydan,
annem olayın kokusunu aldı zaten 1 haftadır ceyızlerımı kurcukluyo delırttı benı :) delikafadulden

potubor, bence çok aceleye getirme.

ailelerin görüşmesi, isteme olayları bir olsun.
isteme öncesi siz kendi aranızda bir tarih kararlaştırın(önceden kendi ailelerinizin bir fikrini alın), ona göre aileler bir araya gelsin. zaten isteme sonrasında aileler tarihleri de konuşur.
ama bunlar olmadan eşya bakmaya başlamanız bence doğru değil. hani gezerken gözünüze çarpar, beğenir bakarsınız 1-2 şeye ama fazlasını aceleye getirme bence.

biz genelde sürekli konuşuruz,evlenince şuraya gideriz,bunu alırız vs.. ama her çift aynı olacak diye bir kural yok..konuşmamakta ciddiyetsizliği göstermez..

ay potubor canim gozunu korkutmiyim ama benim bundan oncekisi bana boyle dublex evler bakiyordu mesela bi yerde kiralik yazisi satilik yazsi gordu mu bakiyorduk illaki ve daha yeni cikiyorduk burasi guzel mi sahile yakin olsun mu muhabbeti yapiyordu..
sonra hic de saglam pabuc olmadigini ogrendim.
daha 1 ayken bu maddi seylere girmenin biraz goz boyamacasi oldugunu dusunurum ben..
umarim sen uzulmezsin.

ay potubor canim gozunu korkutmiyim ama benim bundan oncekisi bana boyle dublex evler bakiyordu mesela bi yerde kiralik yazisi satilik yazsi gordu mu bakiyorduk illaki ve daha yeni cikiyorduk burasi guzel mi sahile yakin olsun mu muhabbeti yapiyordu..
sonra hic de saglam pabuc olmadigini ogrendim.
daha 1 ayken bu maddi seylere girmenin biraz goz boyamacasi oldugunu dusunurum ben..
umarim sen uzulmezsin.

evet şekerım benım de öyle bır sevgılım olmustu, gıttı en pahalı bı restorana göturup sofrayı donattı sonra da karşıdaki vıllayı gosterdı burayı kıralıcaz evlenınce aylık kırası işte 7 mılyar, ama şu işi kurucam onu kazanıcaz orada oturucaz dedı, ya dedım mınık bır ev satın alsak daha ıy ıdegılmı yok dıyor havalı olsun, zaten o gece bu nası boyle atıp tutabılıyor dıye düşünmustum ve cok tafra yaptım ayrıldım. cok yalancılar cok cıktı karsıma benım hep oyalamaya calısanlar. o yuzden hıc guvenım kalmadı kımseye :mymeka:

Evlilik konusunu 1,5 yıldır acmış değilim hep o acar:1closedeyes:
Önümüzde 3 yıla yakın bi zaman var daha evlenmemiz için
Bunan dolayı ben pek konuşulma taraftarı değilim.
Zamanınde ve zamanı gelince konuşulması taraftarıyım aslında. Kurulan hayallerim yapılan planlarım cok yok oldu cok alt üst oldudakaydirigubbakcemile3
Bir kez daha yaşamak istemiomdakafamçokkarıştı

ben "benimle evlenir misin "teklifini adam gibi duymadan evlilik konuşmuyorum sevgilimle...
ima ettiiğinde "şöle yaparız böle yaparız" die konuyu deiştiriyorum
hayali herkes kurar önce teklif sonra hayaller...

eğer evlilikle ilgili konuşmuyorsa muhakkak bir çekincesi farklı bir düşüncesi vardır drim ben
bizde hemen hergün konuşulur hadi bu akşam gelin isteyin desem gelicek yanikaydirigubbakcemile3

işte benım derdim den olan yüreği yaralı bir genç kız daha..biz 2 yıldır çıkıyoruz canım..ailesiyle tanıştım ailesi bize geldi tanıştılar sonra askere gitti şimdi 58 günü kaldı ama 2 yıldır birtek kelime duymadım agzından.. geldiğimde şöyle olur böyle olur felan bile demiyor ve ben çok acıdırki geldiğinde de böyle sevam ederse ayrılmayı düşünüyorum..çünkü benım boş hayallere ayırıcak vaktim de zamanım da yok.. olucaksa olcak desin zamanını bekliyim olmıcaksa olmıcak desin bende zamanımı boşa harcamıyım..

ben "benimle evlenir misin "teklifini adam gibi duymadan evlilik konuşmuyorum sevgilimle...
ima ettiiğinde "şöle yaparız böle yaparız" die konuyu deiştiriyorum
hayali herkes kurar önce teklif sonra hayaller...

aynen öyle canım ya, ben de hıc duymadım boyle sey,
yani daha hıc teklıf duymadım kaldı kı hıc bır erkek arkadasım benle cıkarken evlılık hayalı de kurmadı, atıp tutanlar harıcınde, hanı dıyorum ya atıp tutuyor ya da gercekten evlenmek ısteyen boyle konusuyor o yuzden anlayamıyorum neden bahsettıgını sızden fıkır almak ıstıyorum ıste nasıl oluyor boyle mı bahsedılır mı dıye kafam o yuzden karıstı benım.de , tesk hepininizin yazılarınıza

Back
X