• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik konusu ne sıklıkta geçer ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte benım derdim den olan yüreği yaralı bir genç kız daha..biz 2 yıldır çıkıyoruz canım..ailesiyle tanıştım ailesi bize geldi tanıştılar sonra askere gitti şimdi 58 günü kaldı ama 2 yıldır birtek kelime duymadım agzından.. geldiğimde şöyle olur böyle olur felan bile demiyor ve ben çok acıdırki geldiğinde de böyle sevam ederse ayrılmayı düşünüyorum..çünkü benım boş hayallere ayırıcak vaktim de zamanım da yok.. olucaksa olcak desin zamanını bekliyim olmıcaksa olmıcak desin bende zamanımı boşa harcamıyım..

askere gıtmeden evvel nışan baskısı yapmalıydın bence kaydirigubbakcemile ben olsam bu fırsaı kacırmazdım cunku beklıyosun askerlıgını, hadı bakalım dönuste göstersın kendını madem.

Canım daha cok erkekn aslında böle seyler konusulsa ne konusulmasa ne sonucta net bişey olmadıgı sürece konusup dur agzın yorulur cıvkı cıkar.
Birazda erkekler kacıo sanırım Herkesin niyeti evlenmektir ama zaman neyi gösteriri ne olur bellimı olur canım ya

Canım daha cok erkekn aslında böle seyler konusulsa ne konusulmasa ne sonucta net bişey olmadıgı sürece konusup dur agzın yorulur cıvkı cıkar.
Birazda erkekler kacıo sanırım Herkesin niyeti evlenmektir ama zaman neyi gösteriri ne olur bellimı olur canım ya

evet tatlım agza sakız oıolursa benım bıle mıdem almaz canım sıkılır aklım karısır
yani normal arada konusulması en dogrusu sanırım ıstegını bılcen arada laf gecerse konusucan ama cıddıye bınmeden ınanmıycan. ınsan oglu bu cıg sut emmıs.
gamyoncuiremsu

askere gıtmeden evvel nışan baskısı yapmalıydın bence kaydirigubbakcemile ben olsam bu fırsaı kacırmazdım cunku beklıyosun askerlıgını, hadı bakalım dönuste göstersın kendını madem.

canım ben nişan olayını aneme sordum ama annem izin vermedi o da babama sormuş babamda askerden gelsin öyle demiş izin vermediler yani..hem zaten kendileride istese benımki nin yanaşacagınıda zannetmıyordum zaten.. bide ben okuyorum gelecek yıl son okul bitmeden yaparsa nişanı okul bittiğinde de evlenirim ama geldiğinde de hiç bahsetmesse hiçte umrumda olmaz.. çok sabırlıyım ama pire için yorgan yakarım bunuda biliyor kendileri..

çok sık geçer maşallah ama ben açmam kendisi açar sürekli konuşur hayaller kurar
bu konuda hiç baskı yapmadım yapmamda
o benden daha hevesli malum yaş geliyo 30 a
kaydirigubbakcemile3
tarih konusu açılıyo hatta şu sene kesin diyo ALLAH izin verirse
ama gel gelelim halen bir işimiz olamadığı için sürekli uzuyo
kısmet artık napalım hayırlısı ne zamansa olsun

Kızlar bir erkek evlenme istediğini kıza söyluyor ve ilişkiye devam edıyorlar .
bir defa belli de ediyor ancak flörte devam ediyorlar niyet ciddi görünüyor ancak normal günlerde evlilik çeyiz vs konularını konuşmuyorlar ve yaklaşık tarihi bilmiyorlar,
evlenecek çiftler normalde her buluşmalarında ya da ara sıra evlilik konusundan bahsederler mi? yoksa bir iki defa konuşulması yeterli mi? ne sıklıkta konuşulur ?
sizin nasıl olmuştu ? yardımlarınızı bekliyorum :Saruboceq:

bizde çok sık konuşılurdu bir ara ama zamn uzadıkça pek açmamak niyetindeyim açıkcası :çok üzgünüm:çünkü insan olsun istiyor :1rolleyes:offffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff

bizde çok sık konuşılurdu bir ara ama zamn uzadıkça pek açmamak niyetindeyim açıkcası :çok üzgünüm:çünkü insan olsun istiyor :1rolleyes:offffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff

eveettttttt ben dee acmıyorum hatttaa dünnn dedım kıııı
tatıle cıksakk ne guzel olur ama dımeeeeeee dedım
hanı evlenınce cıkmaktan da degılll boyle svgılıykennn ya da balayından da bahsetmedımmm
delikafadulden adi mıyım neyımmm

Erkekler Öle canım sıkıya gelemıyorlar bende Çok meraklı gÖzÜkmek ıstemıyorum gÖzÜne bıkaÇ kez konuŞduk sonra rafa kaldırdık en az2 senemız var bunu anladım ozamana kadarda sÜreklı konu aÇıp laŞkalaŞtırmaya hıÇ gerek yok

eveettttttt ben dee acmıyorum hatttaa dünnn dedım kıııı
tatıle cıksakk ne guzel olur ama dımeeeeeee dedım
hanı evlenınce cıkmaktan da degılll boyle svgılıykennn ya da balayından da bahsetmedımmm
delikafadulden adi mıyım neyımmm

:lepi:

Back
X