Öyle düşünmeyin. Sizi beğenip tanışmak isteyen kişileri istemediğiniz olmuştur. Yani asıl olay birini kabul edip onunla devam edebilmek. Dış görünüşle bir ilgisi yokDüşünemiyor işte keşke düşünebilsem. Kendimi zorladım ama şu tipsiz kadar olamadık falan diyorum hâlâ.ya da uzak duruyorum kocasini falan anlatmasin diye.zorla değişir mi bilmem.
Düşünemiyor işte keşke düşünebilsem. Kendimi zorladım ama şu tipsiz kadar olamadık falan diyorum hâlâ.ya da uzak duruyorum kocasini falan anlatmasin diye.zorla değişir mi bilmem
Dogru olani yapiyorsunuz. Bu konu sakaya gelmiyor. En buyuk yanlis yalniz kalma korkusuyla panik yapip daha azina razi olarak yapiliyor. Su anda hissettiginiz duygu, mutsuz bir evlilikte hissedilen kabusun yaninda oyle kucuk kalir ki.. Duygularinizi kucultmuyorum. Her iki duyguyu da yasamis biri olarak soyluyorum. Mukemmeli arayin demiyorum ama aklinizda acabalar uyandiran birinin mutlaka o endiselere kapilmanizi saglayacak sebepleri vardir.26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
Bir yandan evlenenlere bakıyorum. Çoğu sanki sadece evlenmek için evlenmiş gibi. Bir kuzenim var kız evlendi,çalışıyor kendi parası da var ama evlerine vantilatör bile almak için geçen eşine sordu eşi izin vermedi. Ben kuzenim ilk tanışma zamanlarındayken anlattıklarından bile anlamıştım eşinin böyle baskıcı biri olduğunu mesela.Kimin ne olduğunu anlayabiliyorum böyle bir yeteneğim var ama bu sefer de yalnız kalıyorum. İçime sinecek bir insan çıkmadı henüz karşıma.Biraz umutsuz hissettim, yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. Biraz da işleri akışına bırakıp hayırlısı diye mi evlilik yapılmalı anlamadım ki? Buradaki BDV konularını da biliyorum. Hiç öyle her şeye eyvallah deyip kendimi ezdirebilecek bir kız da değilim. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. İçime sinecek kişiyi mi beklemeliyim yoksa kriterleri mi düşürmeliyim ... İnsan istediği tarzda birini bulabiliyor mu doğru zaman gelince
Evet içimize sinmeyen bir insanda aslında hissettiğimiz sezgisel bir şey oluyor. Zaten yaşam tarzı,alışkanlıklar direkt farkedilebilen olumsuzluklar. Uyumlu olanı bulabilmek çok önemliDogru olani yapiyorsunuz. Bu konu sakaya gelmiyor. En buyuk yanlis yalniz kalma korkusuyla panik yapip daha azina razi olarak yapiliyor. Su anda hissettiginiz duygu, mutsuz bir evlilikte hissedilen kabusun yaninda oyle kucuk kalir ki.. Duygularinizi kucultmuyorum. Her iki duyguyu da yasamis biri olarak soyluyorum. Mukemmeli arayin demiyorum ama aklinizda acabalar uyandiran birinin mutlaka o endiselere kapilmanizi saglayacak sebepleri vardir.
Evet çok haklısınızkonu eski ama yazmak istedim. bence bilinci ve farkındalığı yüksek bir kadınsın. evlilik kadınlara hiçbir şey katmıyor eğer el üstünde tutan kadından daha varlıklı bir adamla yapılmadıysa. öyle birini bulana kadar rafa kaldırmak mantıksız değil.
Konu sahibi bana ai dediği için 2.cümle hakkında yorum yapamıycamkonu eski ama yazmak istedim. bence bilinci ve farkındalığı yüksek bir kadınsın. evlilik kadınlara hiçbir şey katmıyor eğer el üstünde tutan kadından daha varlıklı bir adamla yapılmadıysa. öyle birini bulana kadar rafa kaldırmak mantıksız değil.
Konu sahibi bana ai dediği için 2.cümle hakkında yorum yapamıycamama diğer cümlelerinize %100 katılıyorum. Standartlarını düşürüp hak ettiğinden daha azına tamah etmek ilerde tatminsizlik duygularına yol açıp mutsuz bir insana dönüşmesine neden olabilir. Üstelik hala çok genç, eminim ilerleyen süreçlerde kriterlerine yakın biri karşısına çıkacaktır. O zamana kadar kendini daha çok sevip, bir erkekten beklediği şeyleri kendi üzerinde de inşa etmeye devam etsin, kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışsın ki benzer benzeri çeker ilkesi devreye girsin. Ama öncelikle kafasındaki endişeleri atması lazım.
Evet bazen içime sinmeyen biri oluyor. Ya bu tarz biriyle evlenirsem ileride diyordum. Ama artık kontrolün bende olduğunu biliyorum. Var öyle yeter ki evleneyim de istemediğim yönlerini görmezden gelirim diyen tipler ama ben öyle yapmayacağım. İçime sinmiyorsa sinmiyordur zorlamanın anlamı yok. İllaki bir gün aradığım gibi biriyle karşılaşırımKonu sahibi bana ai dediği için 2.cümle hakkında yorum yapamıycamama diğer cümlelerinize %100 katılıyorum. Standartlarını düşürüp hak ettiğinden daha azına tamah etmek ilerde tatminsizlik duygularına yol açıp mutsuz bir insana dönüşmesine neden olabilir. Üstelik hala çok genç, eminim ilerleyen süreçlerde kriterlerine yakın biri karşısına çıkacaktır. O zamana kadar kendini daha çok sevip, bir erkekten beklediği şeyleri kendi üzerinde de inşa etmeye devam etsin, kendinin en iyi versiyonu olmaya çalışsın ki benzer benzeri çeker ilkesi devreye girsin. Ama öncelikle kafasındaki endişeleri atması lazım.
Evlenmiş olmak için evlenmişler diyerek kendini kandırma bence.gayet de severek, çok ideal insanlarla evlenen bir sürü insan var.10 kişiden 9 unun oluyor sen de kalan 1 de değilsindir heralde.daha vakit var.26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
Bir yandan evlenenlere bakıyorum. Çoğu sanki sadece evlenmek için evlenmiş gibi. Bir kuzenim var kız evlendi,çalışıyor kendi parası da var ama evlerine vantilatör bile almak için geçen eşine sordu eşi izin vermedi. Ben kuzenim ilk tanışma zamanlarındayken anlattıklarından bile anlamıştım eşinin böyle baskıcı biri olduğunu mesela.Kimin ne olduğunu anlayabiliyorum böyle bir yeteneğim var ama bu sefer de yalnız kalıyorum. İçime sinecek bir insan çıkmadı henüz karşıma.Biraz umutsuz hissettim, yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. Biraz da işleri akışına bırakıp hayırlısı diye mi evlilik yapılmalı anlamadım ki? Buradaki BDV konularını da biliyorum. Hiç öyle her şeye eyvallah deyip kendimi ezdirebilecek bir kız da değilim. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. İçime sinecek kişiyi mi beklemeliyim yoksa kriterleri mi düşürmeliyim ... İnsan istediği tarzda birini bulabiliyor mu doğru zaman gelince
Yoo gayet de evlenip bir sürü gereksiz zorluk çeken,değmeyecek kişilere katlanan insanlar biliyorum. Asıl kalitesiz evlilik oranı 9/10. Çevrende evlenip gününü gün eden kaç kadın gördün? Çoğu eşlerinin eve ya da çocuk bakımına yardım etmemesinden ya da maddi zorluktan dertli. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyorsan o kendi düşünceniz.Evlenmiş olmak için evlenmişler diyerek kendini kandırma bence.gayet de severek, çok ideal insanlarla evlenen bir sürü insan var.10 kişiden 9 unun oluyor sen de kalan 1 de değilsindir heralde.daha vakit var.
Moral bozmak için söylemedim.daha gençsin.olacağına çok içten inanıyorumY
Yoo gayet de evlenip bir sürü gereksiz zorluk çeken,değmeyecek kişilere katlanan insanlar biliyorum. Asıl kalitesiz evlilik oranı 9/10. Çevrende evlenip gününü gün eden kaç kadın gördün? Çoğu eşlerinin eve ya da çocuk bakımına yardım etmemesinden ya da maddi zorluktan dertli. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyorsan o kendi düşünceniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?