Umarım. Ezdirmem dememin sebebi baskıya gelemeyen bir yapıda olduğumu farkedip buna göre seçim yapmakla ilgili. Mesela birisi vardı maddi durumu iyiydi ama baskıcı,sinirli biriydi. Bunu farkedince uzaklaştım çünkü mutsuz olurdum. İpuçlarına odaklanıyorum çoğu zaman. Yoksa tabiki kimse mutsuz bir evlilik istemez, yaşayanlara da Allah kolaylık versinZamanı gelince tabiki oluyor ama çok büyük aşkla ve güvenle, kendi istediği adamla evlenen kadınları da görüyoruz. Kimse gözüktüğü gibi olmayabiliyor ne yazıkki..
O yüzden çok kesin ve büyük konuşma, yapmam etmem ezdirmem gibi..Çünkü hiçbir kadın bile isteye yaşamıyor onca şeyi. Ve çoğu kişi gözüktüğü gibi olmayabiliyor..
Umarım herşey dilediğin gibi olur, karşına sevgini hak edecek biri çıkar
İçinize sineni bekleyin kesinlikle. Farkındalığı yüksek birisiniz. Bunun için de tebrik ediyorum sizi.26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
Bir yandan evlenenlere bakıyorum. Çoğu sanki sadece evlenmek için evlenmiş gibi. Bir kuzenim var kız evlendi,çalışıyor kendi parası da var ama evlerine vantilatör bile almak için geçen eşine sordu eşi izin vermedi. Ben kuzenim ilk tanışma zamanlarındayken anlattıklarından bile anlamıştım eşinin böyle baskıcı biri olduğunu mesela.Kimin ne olduğunu anlayabiliyorum böyle bir yeteneğim var ama bu sefer de yalnız kalıyorum. İçime sinecek bir insan çıkmadı henüz karşıma.Biraz umutsuz hissettim, yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. Biraz da işleri akışına bırakıp hayırlısı diye mi evlilik yapılmalı anlamadım ki? Buradaki BDV konularını da biliyorum. Hiç öyle her şeye eyvallah deyip kendimi ezdirebilecek bir kız da değilim. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. İçime sinecek kişiyi mi beklemeliyim yoksa kriterleri mi düşürmeliyim ... İnsan istediği tarzda birini bulabiliyor mu doğru zaman gelince
Stres yaşamak derken ne konuda ?Sizin bireysel bakış açılarınız ve gelişmiş farkındalık seviyeniz çoğu kişiyi aşar ve ülkede iki kişi değil tüm sülale evlendiği için ekstra stres yaşarsınız.
Teşekkür ederimİçinize sineni bekleyin kesinlikle. Farkındalığı yüksek birisiniz. Bunun için de tebrik ediyorum sizi.
Enerji mi diyim aşk mı, öyle bir şey ki karşına çıktığında her şey olup biter anlamazsın.26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
Bir yandan evlenenlere bakıyorum. Çoğu sanki sadece evlenmek için evlenmiş gibi. Bir kuzenim var kız evlendi,çalışıyor kendi parası da var ama evlerine vantilatör bile almak için geçen eşine sordu eşi izin vermedi. Ben kuzenim ilk tanışma zamanlarındayken anlattıklarından bile anlamıştım eşinin böyle baskıcı biri olduğunu mesela.Kimin ne olduğunu anlayabiliyorum böyle bir yeteneğim var ama bu sefer de yalnız kalıyorum. İçime sinecek bir insan çıkmadı henüz karşıma.Biraz umutsuz hissettim, yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. Biraz da işleri akışına bırakıp hayırlısı diye mi evlilik yapılmalı anlamadım ki? Buradaki BDV konularını da biliyorum. Hiç öyle her şeye eyvallah deyip kendimi ezdirebilecek bir kız da değilim. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. İçime sinecek kişiyi mi beklemeliyim yoksa kriterleri mi düşürmeliyim ... İnsan istediği tarzda birini bulabiliyor mu doğru zaman gelince
Evet düşürmeyeyim. Umarım karşıma çıkar en kısa zamandaEnerji mi diyim aşk mı, öyle bir şey ki karşına çıktığında her şey olup biter anlamazsın.
Evlenmek için kriterlerini düşürme.
Dediğin gibi saçma sapan mutsuz evlilikler çok, bunlar örnek değil yanlış evlilik sadece.
Kendinle neden çelişiyorsun? 26 yaşındasın.26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
Çelişmekle ne ilgisi var ?Kendinle neden çelişiyorsun? 26 yaşındasın.
doğru insan karşına çıktığında bunları hiç düşünmeyeceksin gerek kalmayacak çünkü. İnsanlar birşey almak istediğinde özellikle ortak kullanımlı birşeyse birbirlerine danışmalılar zaten izin vermeme konusunu bilemiyorum farklı bir durum olabilir geçen sene eşim vantilatör almak istediğinde ben seneye klima taktıracağız diye istemedim alma dedim ama o yine de aldı bu sene klima taktırdık vantilatörü kayınvalideme verdik mesela gereksiz harcama26 yaşındayım. 2. üniversiteyi bitirmek üzereyim çalışan bir kızım.Huzurlu bir hayatım ve sosyal çevrem var. Bu zamana kadar ciddi niyetli insanlarla karşılaştım ama içime sinmiyordu. Bazılarına güvenememek, bazılarının babadan zengin olup ama kendine ait bir işi olmaması, bazen de dış görünüş olarak hoşlanamamak gibi sebepler. Geçen anneme bir arkadaşı sormuş beni kardeşiyle tanışmam için. Çalıştığımı duyunca "kardeşim çalışmayan kız istiyor(???) durumu iyi" demiş. Kısacası saçma sapan işler. Bir de ben biraz seçiciyim ve yalnızlığı da seviyorum. Bu zamana kadar sevgilim olmadı. Bunu da kendim tercih ettim.Hayatımda illaki biri olmalı modunda biri olmadım. Olacaksa doğru kişi olsun diye düşünüyorum ama biraz da sıkıldım bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?