Şu yazıyı keske cerceveletip her köşeye assalar "İnsanlar asla değişmez, değişiyor gibi olur ama gene özüne döner ".Olaya ben hu adamı değiştirebilir miyim diye bakmayın bu halini kabullenebilir miyim diye bakın.Sizin zorlamanizla kendi isteği olmadan yaptığı şeyler sinirli kalacak.Merhaba öncelikle bütün hemcinslerimin kadınlar gününü kutlarım... işin içinden çıkamadığım için burada arıyorum cevabımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve 32 yaşıma gireceğim bu yıl. Evlilik konusunda emin değilim. Fiziksel olarak farklıyız. Ben üniversite mezunuyum o lise. Kendi işini yapıyor. Fiziksel olarak beğenmiyorum maalesef.. Yan yana hiç iyi durmuyoruz bunu etraftaki insanlarda söylüyor. Kendisi de beğenmiyor ki daha yeni yeni konuşmaya başladığımız zamanlar durup dururken '' ben kilo versem saç ektirsem çok iyi olur'' vs demişti. Bende '' tabi ki insanın kendine bakması çok güzel bir şey'' falan demiştim. 2 senede uğraştım. Kilo ver, Saç ektir, Laszere git diye sürekli söylendim. Spora başladı 3 5 ders sonra bıraktı. Diyetisyene gitti 21 gün detoks yapıcaktı parada ödedi. 1 2 hafta denedi sonra bıraktı. Et ürünü tüketmemesi gerekiyordu ama dikkat etmedi... Kitap okuyalım dedim ben esnafın yoruluyorum dedi okuyacağım dedi ama başlamadı. Hep yapıcam edicem diye diye 2 sene sonu geldi.
Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..
Ama biz farklıyız baya.. Ben mesela yurtdışına çıkmak gezmek isterim onun böyle çok hayali yok. Tayland'a gitmek isterdim derim oraya gidilmez pislik orası der. (ladyboylar geliyor hemen aklına sanki başka bir şey yokmuş gibi) Sonra mısıra gidelim derim(kuzeni karısıyla gitmişti kokuyor falan demişti geldiklerinde) hemen onlardan etkilenip kokuyormuş ne yapıcaz orda diyor.
Hep alttan alıyor bazen sinirleniyor ama ben üzerine gidince susuyor. Bazı huyları beni itiyor. Bir ara ayrılmıştım. Yüzüğünü bütün hediyelerini vermiştim. Yüzük haricinde gitmiş bana aldığı bütün hediyeleri sobaya atmış. Ayrılmak istediğimi söylediğimde başka biri mi var demişti sonra arabayla almaya geldi. Sinirlenince arabanın içinde telefonunu attı yere. Ertesi gün 3 4 gün boyunca aradı ağladı görüşelim ne dediysem yapıcam falan dedi kıyamadım görüştüm bana yüzüğü kolyeyi yeniden verdi kutuda duruyor ama o günden sonra hiç takmadım onları.
Hepte kızdı neden takmıyorsun diye bana söz verdiğin şeyleri yap ondan sonra takarım dedim. iyi takma bir daha söylemicem zaten dedi ertesi gün yine yüzük mevzusu gündeme geldi.
Aslında iyi bir insan ama kendisine bakmaz işkoliktir. yeni yeni saç ektirmeye gitmeye başladı. lazer falan... Ama bu kadar senelerce aylarca başının etini yedim çok mu zordu başlamak... Ben ise tam tersiyim uzun boylu zayıf fönsüz makyajsız çıkmayan etrafta çok beğenilen biriyim. Kimse yakıştırmıyor. Onu da geçtim bazen bir şeyi on kere söylüyor piyasa kötü piyasa kötü. Şükür iyide kazanıyor gibi ama bütün arkadaşlarım ve annem bu konudan müzdarip kelime dağarcığı yok ne zaman görüşsek bu konu açılıyor yine falan diye.
Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...
Arkadaş seviyor musun sevmiyor musun bu kadar basit.iyi biri olması(!), deger vermesi(!), ısrar etmesi hiçbir şeyi değiştirmez.bana kalırsa bu şımarmak ya da çok sevmek değil zorbalık artık.Bazı yorumlar yüzünden kafam karışıyor. Aramaması gerektiğini de söyledim bugün 20 kere aradı. Yukarda da biri Daha iyilerine layık demiş. Şimdi görüşmediğim ama 15 yıllık arkadaşım olan bir kız arkadaşımda lola çok şanslı ne güzel değer veriyor x'e üzülüyorum falan demiş. Bu demişti bana duydum birinden diye. Bu kadar değer veriyorsa dediklerini yapıp kurtulsaydı. 2 sene ha bugün yapıcam ha yarın diye diye zaman geçti. Bende üzülüyorum 2 senemi vermişim ama evlenince her şey için geç olursa diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Ya mutlu olamazsak tamam aldatmaz benimde hep istediğim buydu. ama işte....
Açmıyorum telefonunu 20 defa aradı bende bir şey oldu sandım neymiş arabası bozulmuş onu diyor bana dedim ben ne yapabilirim almaya mı geleyim seni dedim evet hayatım gelseydin diyor.
ama düşünmeden de çok konuşuyor fevri davranıyor. Biraz eksik bazı şeyler. Çok ısrarı var. Seviyorum köpeğinim falan diyor... annemde bu kadar peşinden koşan olmadı diyor. ilişki içindeyken yani. Önceleri çok koşarlardı sonra değişirlerdi. Herkese de öyle şans vereyim diye düşünmedim... İşte peşini bırakacak gibi değil çok seviyor demek ki. Şımarttı biraz seni vs yorumlar kafamı karıştırıyor...
Hala konusmaya devam ediyorsunuz bence doneceksiniz sonunda. Donmeyecek olan adami engelleyip numarasini siler bir daha da konusmazdi. Oyle dedi boyle yapti diye devam ediyorsunuz. Neyse devam edin bakalim ne olacakAramalarını açmıyorum. Mesaj atıyor hatta demin de atmış ailesine söylememiş ben biraz daha düşüneyim diye. Kırılsın istememiş ailesinin. Bende annem baya üzülüyor falan demiştin söylemedin mi dedim. Söylemedim sen daha iyi ciddi düşün pişman olmayalım diye dedi. Ben cevap vermeyince ben kendime kızıyorum beni sevmeyen saymayan bir insana neden hala ısrar ediyorum diye bir şeyler yazmış. Üzüldüm de ama en son konuşmada başka bir arkadaşıma daha taktı ona iyi diyordum o da yanar döner dikkat et ben seni düşündüğüm için söylüyorum demişti. Arkadaşlarıma çok karışıyor. İyi de olsa kötü de olsa benim arkadaşlarım niye bu kadar uyarma çabasına giriyor bilmiyorum. Arkadaşlarımda evlenirseniz o
bizi eve sokmaz diye düşünüyoruz diyorlar. Yanlış anlaşılmasın öyle hoppa zıppa kızlar değiller. Beni doldurduklarını düşünüyor. En sonda da ona abi abi diyen bir arkadaşıma da takınca o da yanar döner gibi iyi diyorduk ama diyince sinir oldum. Beni koruduğunu düşünüyor aklı sıra.
Hala daha ısrar ediyor üzülüyor bende üzülüyorum sonuçta 2 senemi vermişim. Ama bizden olmaz diye düşünüyorum. Özür dilesem bile geçmişte sen bunu yaptın sesimi çıkarmadım sevdiğimden diyip duruyor.
Geçmişe benden daha takıntılı.
Geçende şey demişti. Sen benden zevk almıyorsun zaten farkettim ben bunu sen beni hiç mi sevmedin benden tiksindin dimi falan diye. Bende benim kılı sevmediğimi biliyordun kaç defa söyledim umursamadın 1 sene sonra başladın lazere dedim. Sen işte tiksiniyorsun ben yatalak olsam bakmazsın altımdan almazdın bak benim kuzen hastalanmış eşi temizlemiş altına yapınca ben senin altından alırdım asla tiksinmem senden dedi. Bende onunla bunu mu mukayese ediyorsun hastalansan zaten senin elinde olan bir şey değil tabi ki bakarım. Ama kılın tüyün icabına bakmak senin elinde olan bir şey ikisini nasıl aynı kefeye koyarsın dedim. Yakınlaşırken terleyip ağzıma yüzüme pat pat terin geliyordu nasıl iğrenmeyeyim onunla bu aynı mı dedim artık sinirden.
O da işte sen tiksiniyorsun benden bak lazere gidiyorum kalmadı kılım. Saç falanda ektirmeye başladım dedi. Dedim 100 kere söyledim 1000 kere dedim ondan sonra gittin dedim.
Öyle yani yine bir münakaşaya girmiştik ama alttan alıyor sonra tekrar başlıyor. Seni sevdim seviyorum vs diye.
Bana da çok tuhaf gelmişti ya. Aslında parası da var bilirsiniz erkekler biz gibi değil. Parada var hiç gitmemiş o tür insanlara falanda. Erkektir yapar demiyorum. Tabi ki kadını erkeği yok böyle şeylerin. Ama tuhaf neden diye sordum inanmadım. Ben öyle herkesle olan bir insanla olamam herkesin girdiği yere giremem demişti. Dedim ne biçim bir konuşma bu diye.Adam bence askindan sevgisinden de ölmüyor, sadece kendine iki beden büyük bir kadin bulmusken kaybetmek istemiyor. 33 yasinda ilk defa cinsellik yasamasindan belli capsiz oldugu
Yok dönmeyeceğimi artık olmayacağını söyledim. Engellemedim doğru. Dedim bak aramaya devam edersen engellerim üzülmemen için yapmıyorum ama yeter artık diye söylemiştim. Ama hala aynı. Ortak bir sürü arkadaşımız var hani arkadaşımız derken benim 15 senelik arkadaşlarımın akrabası. Çevresi çok geniş bu şehirde. Herkesi tanır nerdeyse.Hala konusmaya devam ediyorsunuz bence doneceksiniz sonunda. Donmeyecek olan adami engelleyip numarasini siler bir daha da konusmazdi. Oyle dedi boyle yapti diye devam ediyorsunuz. Neyse devam edin bakalim ne olacak
Konusmaya devam ettikce umudu devam edecek arkadaslarinizi da silin bence surekli ustunuze geliyorlar. Engelleyin bitsin artik siz kotu olmayalim dedikce devam edecek sonunda ikna olacaksiniz ama mutlu olcaginizida dusunmuyorumYok dönmeyeceğimi artık olmayacağını söyledim. Engellemedim doğru. Dedim bak aramaya devam edersen engellerim üzülmemen için yapmıyorum ama yeter artık diye söylemiştim. Ama hala aynı. Ortak bir sürü arkadaşımız var hani arkadaşımız derken benim 15 senelik arkadaşlarımın akrabası. Çevresi çok geniş bu şehirde. Herkesi tanır nerdeyse.
hadi kötü olmayayım. Engellemeyeyim düşman gibi diyorum o yüzden engellemedim.
Şimdi baktım yazdığı mesajı silmiş hani bazen kendime kızıyorum sevmeyen saymayan bir insana neden hala ısrar ediyorum diye mesaj attı demiştim ya silmiş onu..
Tabi ki üzülüyorum. Ben öyle sandığınız gibi kötü biri değilim. Evet bazen kötü konuştum kırdım. ama güzel konuştuğum zamanlarda oldu. Kendi der sen bana çok şey gösterdin diye. Kendisi mesela kırmızı ojeyi siyah ojeyi sever gider yaptırırım. Ayağa karşı bir şeyi vardır tiksinir hemen benimkileri beğenir ama. Neymiş bir kızın ayağını görmüşte midesi bulanmış tırnak yokmuş hiç kötüymüş falan. Bana şey diyordu seninkiler ne kadar güzel. Yani şunu demek istiyorum kendi zevkleri var o da benden bir şeyler istiyor. Ama ben isteyince yapıcam edicem diyor. Böyle anlaşamadık biz en son yazdıklarımı da okursanız anlarsınız..Ay bilemedim ya, siz de haklı olabilirsiniz ama sanki adama acımış gibi geliyor bana nedense.
Beni kuzeni aradı anlattım istemiyorum olmuyor dedim uzun uzun konuştuk. Ben onuda bir arayayım dedi aramış söylemiş demek ki dediklerimi. Beni aradı bende açmayınca mesaj atmış: '' herkes yoluna baksın artık senin en başından beni istemedin zaten boşver birisi daha iyi olur. Benim sevgim yetmiyor. Ben sevince böyle oldum. yolun açık olsun. inşallah bir gün aklına gelirim de o zaman haklısın ben olmam hayatın da işte Ben bu saatten sonra benim sevdiğimle değil beni seven biriyle mutlu olmak istiyorum senin gibi mutsuz edenlerle değil demiş...Konusmaya devam ettikce umudu devam edecek arkadaslarinizi da silin bence surekli ustunuze geliyorlar. Engelleyin bitsin artik siz kotu olmayalim dedikce devam edecek sonunda ikna olacaksiniz ama mutlu olcaginizida dusunmuyorum
Biraz fazla mi başkaların dediklerini önemsiyorsun acaba? Beğenmediğin her halinden belli, ki haklisinda. E ozaman ne diye uzatip duruyorsun hala?! Benim exte yapışıkti, hala ikna çabasındaydi. Heryerden engelledim, 6 ay boyunca yine öyle böyle ulasmaya calisti farkli numaralardan arayarak falan. Sonra sustu, bitti gitti. Sende ölü numarası yap, birak ne yaparsa yapsin, hiç orali olma. Bi zaman sonra o da birakacaktir. Biraz dirayetli olman lazim.Bazı yorumlar yüzünden kafam karışıyor. Aramaması gerektiğini de söyledim bugün 20 kere aradı. Yukarda da biri Daha iyilerine layık demiş. Şimdi görüşmediğim ama 15 yıllık arkadaşım olan bir kız arkadaşımda lola çok şanslı ne güzel değer veriyor x'e üzülüyorum falan demiş. Bu demişti bana duydum birinden diye. Bu kadar değer veriyorsa dediklerini yapıp kurtulsaydı. 2 sene ha bugün yapıcam ha yarın diye diye zaman geçti. Bende üzülüyorum 2 senemi vermişim ama evlenince her şey için geç olursa diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Ya mutlu olamazsak tamam aldatmaz benimde hep istediğim buydu. ama işte....
Açmıyorum telefonunu 20 defa aradı bende bir şey oldu sandım neymiş arabası bozulmuş onu diyor bana dedim ben ne yapabilirim almaya mı geleyim seni dedim evet hayatım gelseydin diyor.
ama düşünmeden de çok konuşuyor fevri davranıyor. Biraz eksik bazı şeyler. Çok ısrarı var. Seviyorum köpeğinim falan diyor... annemde bu kadar peşinden koşan olmadı diyor. ilişki içindeyken yani. Önceleri çok koşarlardı sonra değişirlerdi. Herkese de öyle şans vereyim diye düşünmedim... İşte peşini bırakacak gibi değil çok seviyor demek ki. Şımarttı biraz seni vs yorumlar kafamı karıştırıyor...
biz en sonra kuzeniyle konuştuk beni aradı kuzeni benimde çok eski bir arkadaşım olur ona anlattım durumu sonra onu aramış söylemiş herhalde o da bana bunu yazdı. '' herkes yoluna baksın artık senin en başından beni istemedin zaten boşver birisi daha iyi olur. Benim sevgim yetmiyor. Ben sevince böyle oldum. yolun açık olsun. inşallah bir gün aklına gelirim de o zaman haklısın ben olmam hayatın da işte Ben bu saatten sonra benim sevdiğimle değil beni seven biriyle mutlu olmak istiyorum senin gibi mutsuz edenlerle değil demiş...Biraz fazla mi başkaların dediklerini önemsiyorsun acaba? Beğenmediğin her halinden belli, ki haklisinda. E ozaman ne diye uzatip duruyorsun hala?! Benim exte yapışıkti, hala ikna çabasındaydi. Heryerden engelledim, 6 ay boyunca yine öyle böyle ulasmaya calisti farkli numaralardan arayarak falan. Sonra sustu, bitti gitti. Sende ölü numarası yap, birak ne yaparsa yapsin, hiç orali olma. Bi zaman sonra o da birakacaktir. Biraz dirayetli olman lazim.
Verdiği sözleri tutmadığı için.biz en sonra kuzeniyle konuştuk beni aradı kuzeni benimde çok eski bir arkadaşım olur ona anlattım durumu sonra onu aramış söylemiş herhalde o da bana bunu yazdı. '' herkes yoluna baksın artık senin en başından beni istemedin zaten boşver birisi daha iyi olur. Benim sevgim yetmiyor. Ben sevince böyle oldum. yolun açık olsun. inşallah bir gün aklına gelirim de o zaman haklısın ben olmam hayatın da işte Ben bu saatten sonra benim sevdiğimle değil beni seven biriyle mutlu olmak istiyorum senin gibi mutsuz edenlerle değil demiş...
Şu son cümleyi hep ben kurardım hep ben derdim. İlk defa birisi bana dedi. Üzdü beni gider ayak... Ben hep gerçekten beni seven insan aradım bu yaşıma kadar. Çıktı belki de oydu ama sonu böyle bitti...
Siz neden ayrılmıştınız?
Erkekler söz veriyor küçük bir şeyde de olsun büyük şeylerde de olsun.. İlişki başlayınca yapıcam edicem diye diye oyalıyorlar ne zaman kaybettiklerini anlayınca yapmaya çalışıyorlar bunu fark ettim. Hepsi böyle demiyorum çoğunluğu böyle...Verdiği sözleri tutmadığı için.
ne anlamda dediniz anlamadım?Sende insanın içini bayıyorsun bence. Adamla uyumlu olduğunuzu düşünmeye başladım. Hep böyle isen dışını beğeneceğin adamlarda senin bu tavırlarını görüp kaçıyorlardır bence.
Ne anlamda dediğim gayet belli. Aşırı dramatik ve melankolik gibisin. İnsanın ruhu daralıyor resmen. Halen diyorsun ki bunu yazmış şunu yazmış.ne anlamda dediniz anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?