- 3 Eylül 2015
- 21
- 5
- 1
- 41
- Konu Sahibi delibirkiz
-
merhaba arkadaşlar
konuya direk giriyorum..ben 32 yaşında dul bi bayanım ilk evlilliğimi bundan 5 sene önce yaptım ve 2 ay evli kaldım..ayrılma nedenimde eşimin bir psikopat olmasıydı..evliliğimin ilk gününden beri bana şiddet uygulaması..benimle evlenmek için uydurduğu şeylerin ortaya çıkması vs vs..
ve ben 2,5 ay önce biriyle tanıştım ve çok mutluydum aradığım insan diyordum..oda aynı şeyi bana söyledi çok güzel giden sevgi ve saygı çerçevesinde süren bir birlikteliğimiz vardı..hala da var gerçi ama ben işler ciddiye binince tekrar korkularım hortladı ve şuanda çok kötü durumdayım..evlillikten evlenmekten korkar oldum 1 hafta sonra nişanımız olucaktı onu bile erteledim..lütfen bana mantıklı cevaplarla yardımcı olurmusunuz..kendimi ifade edemiyorum ve korkularımın üstesinden gelemiyorum..
emın olmadan acele etmeyın
bıraz daha gorusun
tartısırken kısıyı ıyı gozlemleyın
mantıgınız hep sevgının önunde dursun
yanılmadıgınıza emın olun derım
ınsallah mutlu olursunuz
2,5 ay yüzük takmak icin cok erken bir zaman değil mi? Biraz tanıyın birbirinizi, zamanla korkularınızın üstesinden gelirsiniz.
ailenıze sütden agzım yandı yogurdu ufleyerek yemek ıstıyorumbi çok konuda onu denedim tartışma ortamı bile oluşturdum ama o çok sakin ve mantıklı davrandı.. aileler yüzünden biraz acele ediyoruz çünkü onlar hayırlı işi uzatmayın diyolarlar..ama bende biraz daha tanımak istiyorum
kesinlikle öyle elalem ne demiş umrumda değil biz seviyeli bir şekilde görüşüyoruz zaten ve ben biraz daha tanımak iyice karar vermek istiyorumailenıze sütden agzım yandı yogurdu ufleyerek yemek ıstıyorum
evlenıp bosanmak kolay degıl deyın
acelesı yok sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?