Evlilik korkusu :((

birhemsire

Hemşire
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
25
12
8
27
Merhaba direk konuya girmek istiyorum ben bir cocukla tanıstım konustuk felan sevgili olmadan önce beni okulumun bitmesine kadar bekleyemeceğini söyledi evlilik konusunda ve ikimizde üzülerek bitirdik konusmayı sonra ise aradı tekrardan yapamıyorum sensiz dedi tamam bekleyeceğim dedi ama 5 yıl verdi ben evlilikten korkuyorum sorumluluklarım artacak 5 yıl beklerse benim üniversitem daha yeni bitmiş oluyor ben hemen üniversite biter bitmezde evlenmek istemiyorum biraz çalışıp ailemin emeklerini geri ödemek istiyorum ama sevgilimide bırakmak istemiyorum. ne yapacagım cok kararsızım bana bir akıl verin???

Ohooo. .
5yıla kim öle, kim kala ..
Şimdi evleniyorsun sandım. .

Daha yaşın küçük gibi boşver sen evliliği Zaman öyle ha deyince geçmez kafanda hep onu düşünüp duracaksın en iyisi sadece okula odaklan

biliyorum yaşım küçük bende bu kadar erken evlenmek istemiyordum ama evlilik konusunda cok ısrarcı

Kaç yaşında bu çocuk? Askerliğini yaptı mı işi gücü var mı okulunu bitirdi mi?
Tüm bunları yaptıysa yaşı da büyüktür sen daha küçüksün okulun yeni başlamış.
Yangından mal kaçırır gibi seni o kadar bekleyemem diyor sende napym çok ısrarcı diyorsun.
Bekleyemiyorsa yol vercen bir zahmet.

5 yıl :KK14: kım bılır neler degısecek hayaında.. bakalım 5 yıl sonra hayatında olacak mı hıc bunların hesabını yapma sımdıden okuluna derslerıne bak

Ohooooo bir saniye sonra ne olcagimiz belli degil..bes yila siz coktaaaan ayrilmis olursunuz zati.dert etme bosuna.

Bizde üniversite bitince evleniriz diyoduk canım ama sonuç ayrıldık 5 yıl içinde neler olur neler şimdiden 5 yıl sonrasının planını yapma akışına bırak

Ohoo 5 yıla o evlilik meraklısı sevgilin başka mezun bir hemşire bulur evlenir merak etme :KK53: hey Allahım

Ayrıca ben de yeni mezun oldum bu yaz evleniyorum inşallah güle oynaya:KK53: sen bu adamı gerçekten seviyor istiyor musun onu düşün bence 5 yıl sonraki evlilikten ziyade.

Merhaba direk konuya girmek istiyorum ben bir cocukla tanıstım konustuk felan sevgili olmadan önce beni okulumun bitmesine kadar bekleyemeceğini söyledi evlilik konusunda ve ikimizde üzülerek bitirdik konusmayı sonra ise aradı tekrardan yapamıyorum sensiz dedi tamam bekleyeceğim dedi ama 5 yıl verdi bende kabul ettim ama evlilikten korkuyorum sorumluluklarım artacak 5 yıl beklerse benim üniversitem daha yeni bitmiş oluyor ben hemen üniversite biter bitmezde evlenmek istemiyorum biraz çalışıp ailemin emeklerini geri ödemek istiyorum ama sevgilimide bırakmak istemiyorum. ne yapacagım cok kararsızım bana bir akıl verin???

Ohooo 5 yıla kim öle kim kala.
Şimdiden tedirgin olmaya gerek yok.

5 yıl sonranın korkusunu neden şimdiden yaşıyorsun ki, demekki daha hazırlıktasın daha bölüme geçeceksin orada başka insanlar tanıyacaksın. Belki başkasına aşık olacaksın yada o başkasına aşık olacak, veya anlaşamayacagınız kafalarınızın uyuşmayacagı şeyler olacak. Bu problemlerin hiçbiri olmaz da çok iyi anlaşır ve birbirinizi sevmeye devam ederseniz sen evlenmeye can atar güle oynaya kocaya gidersin canım:KK6:

5 yil sonra simdiki haline o kadar güleceksinki. Ne kadar safmisim diyeceksin. Hayatina farkli insanlar girecek daha, yeni seyler ögreneceksin, sinav, proje stresi yasayacaksin, en iyi arkadaslarin ile sacma sapan kavga edip, tekrar barisacaksin,.. Kisacasi hayatini yasayacaksin. Bu zamanlar geri gelmez. Aklin bu cocukta kalmasin, cok fazla arabesk cünkü. Kendini gelistir ve evliligi bu kadar düsünme.

Back
X