Evlilik korkusu :((

Doğmamış çocuğa don biçmişsiniz maşallah bari çocuk olayınıda konuşsaydınız hey yavrum hey :KK14:

5 yil sonra simdiki haline o kadar güleceksinki. Ne kadar safmisim diyeceksin. Hayatina farkli insanlar girecek daha, yeni seyler ögreneceksin, sinav, proje stresi yasayacaksin, en iyi arkadaslarin ile sacma sapan kavga edip, tekrar barisacaksin,.. Kisacasi hayatini yasayacaksin. Bu zamanlar geri gelmez. Aklin bu cocukta kalmasin, cok fazla arabesk cünkü. Kendini gelistir ve evliligi bu kadar düsünme.
O kadar güzel yazmışsın ki hepsini yaşadım resmen 3 ay önceki halim için bile ne kadar safmışım diyorum hayat süprizlerle dolu:KK37:

tövbe tövbe ilişkilere bak,ne yaşadınız da sensiz yapamıyormuş.ay bi sevgilim olun illa sevgilim olsun ayşenin var benim de olsun diye üç kuruşluk adamlara yamanmaya çalışıyorsunuz

Merhaba direk konuya girmek istiyorum ben bir cocukla tanıstım konustuk felan sevgili olmadan önce beni okulumun bitmesine kadar bekleyemeceğini söyledi evlilik konusunda ve ikimizde üzülerek bitirdik konusmayı sonra ise aradı tekrardan yapamıyorum sensiz dedi tamam bekleyeceğim dedi ama 5 yıl verdi bende kabul ettim ama evlilikten korkuyorum sorumluluklarım artacak 5 yıl beklerse benim üniversitem daha yeni bitmiş oluyor ben hemen üniversite biter bitmezde evlenmek istemiyorum biraz çalışıp ailemin emeklerini geri ödemek istiyorum ama sevgilimide bırakmak istemiyorum. ne yapacagım cok kararsızım bana bir akıl verin???

Sevgilin kac yasindaki daha simdiden evlilik plani yapiyor, sen bence ailene emeklerinin karsiligini vermek istiyorsan bu sevgili islerini birakta okulun 6 ya 7 ye uzamasin. Insan universite okurken hele 20-25 yaslari arasinda o kadar cok degisiyorki, sen bile eski seni taniyamazsin mezun oldugun sene bu dediklerimizi haztirlarsan aa kk daki ablalar hakliymis dersin. 5 yila kim oleee kim kala, ne sen 5 yil sonra o cocugu istersin nede o cocuk seni 5 yil bekler, ortada bir bekleme olayi olduguna gore bahsettigin kisinin yasin senden buyuk isi gucude var demektir. Bence uzak dur okulunu bitir evlenecek kafana gore birini illaki bulursun.

O kadar güzel yazmışsın ki hepsini yaşadım resmen 3 ay önceki halim için bile ne kadar safmışım diyorum hayat süprizlerle dolu:KK37:

Gercekten öyle, insan her gün biraz daha degisiyor, gelisiyor. Özelikle 20'li yillarda bu böyle. Simdi diyorum ah, ah tekrar ögrenci olabilsem diye :KK36:

Ben onumuzdeki haftayi planlayamiyorum da siz evliligi mi planliyorsunuz?

Merhaba direk konuya girmek istiyorum ben bir cocukla tanıstım konustuk felan sevgili olmadan önce beni okulumun bitmesine kadar bekleyemeceğini söyledi evlilik konusunda ve ikimizde üzülerek bitirdik konusmayı sonra ise aradı tekrardan yapamıyorum sensiz dedi tamam bekleyeceğim dedi ama 5 yıl verdi bende kabul ettim ama evlilikten korkuyorum sorumluluklarım artacak 5 yıl beklerse benim üniversitem daha yeni bitmiş oluyor ben hemen üniversite biter bitmezde evlenmek istemiyorum biraz çalışıp ailemin emeklerini geri ödemek istiyorum ama sevgilimide bırakmak istemiyorum. ne yapacagım cok kararsızım bana bir akıl verin???
Doğmamış çocuğa diyemicem ,şakası bile olmayan çocuğa don biçmek

Beş yılda beş kere boşananlar var düşünme şimdiden. Dur hele beş yıla kadar seni bekleyecek mi? Genelde beklemiyorlar. Ailem evlen diyor cart curt derken bitiyor. çalışmaya başlayıp ailenin gönlünü yapman, emeklerine karşılık gelmese bile ufak da olsa hediyelerinle sevindirmen çok önemli. O zaman en azından vicdanın rahat oluyor çünkü evlenince insan kötü hissediyor kendini. Ben evlenmeden önce annemin beyaz eşyalarını yeniledim ufak tefek para gönderdim mutfak dolabı için filan. Hala dua ediyor canım annem. Geçen eşyanın birine tamir gerekli oldu. 16 saat uzaktayım ama ona bile servisi ben gönderdim günlerce dua etti. Ben aramayı bilemezdim diye. Sevgili de eş de bulunur önce gözünün önüne bak içinde ukde kalmasın.

bes yil sonrasi icin evlilik sozu alan ve evlilik sozu veren iki adet genc. buyuyunce gecer.

Back
X