- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
25 yasindayiz ikimizdeYaşlar kaç ona göre yorum gelsin
Evet çok korkuyo.Hatta bi kez benim cocuksulugum ve istemedigi huylarim yuzunden ayrilmisti.Bana hayatimda kimse olmiycak artik demisti.Benim çenemden de bikiyo bazenZorla güzellik olur mu yahu..Sıkma bunaltma adamı belkide yaşadığı bir sorun olmuştur geçmişte...
Zorlama..Akışına bırak..
Yok bu o degil.Bu ondan sonraki kisi.O kisiyle gorusmuyorumBu adam sizin adınıza telefon alıp ödemeyen dolandırıcı sevgiliniz değil mi Allah aşkına?
Hani kız kankasıyla birlikte sabahlamak için sizi kullanmaya çalışmıştı ama davet bile edilmemiştiniz o alem gecesine?
Size hepsi müstehak ama yine de söyleyeyim; o adam evlilikten korkmuyor, o adam sizinle evlenmeyecek.
Ha ama KPSS çalışmayı başarıp atanırsanız kesin evlenir, o kadar maaşı başkasına kaptırmak istemeyecektir.
Arkadaşım ben size çok kızıyorum ya. Neyse.
Bayağı hızlısın :)Yok bu o degil.Bu ondan sonraki kisi.O kisiyle gorusmuyorum
Yok digeriyle ayrilali bir bucuk yil oluyo.Ben oyle aklima geldi diye konu acmistimBayağı hızlısın :)
Hiii bana olgunlaş skma beni diyo mesela.Ben cocuk gibiyim geneldeHey yavrum hey(eski konuların aklıma geldi de )
Neyse bence evlilikten korkmak çok doğal bir şey
Korkularını geçirecek kişi karşına çıkmadan da evlenilmez
Bu gün evlenmek için kişiliğini değiştirirsen Yarın büyük sorun yaşarsın
Kendin gibi davran taktik taktik yürütülen ilişkiler çok sağlıklı değil
Çok aşırı doğal rahat davranılan ilişkilerde sağlıklı değil
Ortasını bul
Hayırlısı olsun canım , üstüne gidip evlilik meraklısı durumuna düşme tatlı dilli olup ona evliliğin güzelliklerini aşıla :)Yok digeriyle ayrilali bir bucuk yil oluyo.Ben oyle aklima geldi diye konu acmistim
Yok bu o degil.Bu ondan sonraki kisi.O kisiyle gorusmuyorum
Zaten o evlilik istiyo ama korkuyo.Zaten suan evlensek öluruz fakirliktenHayırlısı olsun canım , üstüne gidip evlilik meraklısı durumuna düşme tatlı dilli olup ona evliliğin güzelliklerini aşıla :)
Tabiki hayir.o mesela bana atan diyo.Ya da ne bilim duzgun işte calis diyo.Haklisin.Erkeklerde meslege bakiyo.telefon aldiran kisiyse bana ataninca gelicem senle demisti.En son bana ayin 15inde vercekti para sözde ay sonu geldi.Yeni hat almak istiyorum bidaha bana ulasamasin diye.Engelledim gerci de.Bi yalan atsam hat uzerinden telefon falan bisey uydursam guzel olcaktaPardon o halde benim hatam.
Kusura bakmayın ama sizin hakkınızdaki fikirlerimi az çok biliyorsunuz.
Yerinizde olsam koca delisi gibi davranacağıma, bir meslek sahibi olur, kişisel gelişimimi tamamlar, özgüvenimi yerine oturturdum.
Bayanlar nasıl seçiyorsa erkekler de seçiyor yani, dışardan bir bakın, kendinizle nikah masasına oturmak için acele eder miydiniz?
Hakkınızda hayırlısı.
Haklsiin ama.Evlensek ben onun eline bakarim isim yok duzgun.ayrica olgun degilim.adam gibu yemek yapamiyorum.o yemek yapamadigim falan biliyoPardon o halde benim hatam.
Kusura bakmayın ama sizin hakkınızdaki fikirlerimi az çok biliyorsunuz.
Yerinizde olsam koca delisi gibi davranacağıma, bir meslek sahibi olur, kişisel gelişimimi tamamlar, özgüvenimi yerine oturturdum.
Bayanlar nasıl seçiyorsa erkekler de seçiyor yani, dışardan bir bakın, kendinizle nikah masasına oturmak için acele eder miydiniz?
Hakkınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?