• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik korkusu

whisperrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
126
23
28
Merhaba.
2 yillik bir iliskim var, son donemlere biraz hayatin getirdikleri yuzunden mutsuz ve huzursuz durumdayiz. Asiri ofkeli durumlari var erkek arkadasimin. Neyse asil mesele , evlilik konusu acildikca asiri geriliyorum ve midem bulanmaya basliyo. Korkuyorum. Ilk senemizde evlilik denildiginde icim pir pir ederdi. Onla beraber yasama fikri hayal gibiydi. Suan tam tersi hic istemiyorum belki cok ilerde.. ozgurlugum rahatligim herseyim bitecekmis gibi hissediyorum. Normal mi sizce bu durum?

2 yıllık ilişkide evlilik hayali kuramıyor bunu hissetmiyorsanız bence de normal değil.

Ben aşırı öfkeli durumlara takıldım. Eğer her şey yolunda ama evlilikten korkuyorum deseydiniz normal diyecektim. Çünkü ben 6 senelik sevgilimle evlenirken bile çok korkuyordum. Kafamda evliliği mutsuzluk olarak kodlamıştım biraz da ailevi sebeplerden. Bir hafta kala da ayyuka çıkmıştı bu korku. Ama hazırlık yaparken keyif alarak yapıyordum. Sizin sevgilinizle sorunlarınızdan kaynaklanıyorsa korkunuz ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Sevgilinizle konuşabilirsiniz. Ama evlilik hazır olunmadan yapılmamalı. Kendinizden ve sevginizden eminseniz de hazır olmayı bekleyin. Yoksa mutsuz olabilirsiniz.

Onunla yaşamak hayal gibi gelirken ne oldu da tersini düşünmeye başladınız bunu sorgulamak lazım.
Bu aşırı öfkeli halleri de es geçmeyelim lütfen bu yüzden olabilir mi?

Hakkaten, ben de kovayım, bana da evlilik çok matah bişey gibi gelmiyor. Hatta illa evleceksen bile herkesin kendi evi olsa, hafta da 3 gün beraber geçirseniz yeter de artar sanki.
Bend ekovayim en cok bekarlar kovadan cikiyor.
Otuza merdiven dayadim hala evlilik lafi olunca pabikliyorum ozgulugum gidecekmis gibi geliyir

Bend ekovayim en cok bekarlar kovadan cikiyor.
Otuza merdiven dayadim hala evlilik lafi olunca pabikliyorum ozgulugum gidecekmis gibi geliyir
Burçlar kısmını bilemem ama bekarlık çok daha avantajlıdır. Bir kere kimseye ne yaptığına dair izahat vermek zorunda kalmazsın. İstediğin zaman Kilo alıp verebilirsin. Kıl tüy yün alıp almamak da sana kalır. Vücudun çatır çatır çatlasa da bunu saklamak zorunda kalmazsın.İstediğin gibi depresyona girebilirsin. İstediğin gibi hayal kurabilirsin. Kimseye göre hayatını ayarlama yapmana gerek kalmaz. Sonra daha az kaygılı bir insan olursun. Ay beni aldattı mı? Vay beni artık beğenmiyor mu? Bakımlı olmalıyım. Gözüne hoş görünmeliyim. Evde pijamayla dolaşılmaz. Bu tür şeylerle muhattap olmak zorunda kalmazsın. Hal böyleyken nereye evlenelim? :KK66::KK66::KK66: Not: Daha kamyon dolusu gerekçe yazardım da ben fragman kısmını anlatmak istedim...

Emin olmadan evlenmeyin. Sonradan ah neden evlendim demektense geç evlenmek iyidir. 2 yıl oldu diye evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi.

Bu düşüncelerin olduğu yerde evliliğin fikri dahi olmamalı...
kolay işler değil

Merhaba.
2 yillik bir iliskim var, son donemlere biraz hayatin getirdikleri yuzunden mutsuz ve huzursuz durumdayiz. Asiri ofkeli durumlari var erkek arkadasimin. Neyse asil mesele , evlilik konusu acildikca asiri geriliyorum ve midem bulanmaya basliyo. Korkuyorum. Ilk senemizde evlilik denildiginde icim pir pir ederdi. Onla beraber yasama fikri hayal gibiydi. Suan tam tersi hic istemiyorum belki cok ilerde.. ozgurlugum rahatligim herseyim bitecekmis gibi hissediyorum. Normal mi sizce bu durum?
Bende de size benzer bir durum v ar.. 1,5 ay sonra düğünüm var.. İlk önceleri evlenmiyor benimle diye takıyordum sonra düğün yeri aldık ben kaçmaya başladım..Bu arada kova burcuyum..:) bir gün gelinlik bakıyorum bir gün ayrılalım diyorum.. Nişanlımı da serseme çevirdim..aynen evlilik hayatı gözümde büyüyor

Back
X