Evlilik kumar mıdır,öngürülebilir mi

siyahanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
58
0
86
40
Adana
evet bunu evli olanlara sormak istiyorum siz evlenmeden önce evliliğiniz hakkında neler bekliyordunuz neler oldu.Bana hep ne kadar gezersen geç ne kadar çıkarsan çık bir insanın evlilik halini bilemezsin diyor çevremdekiler öyle mi eşiniz olacak kişinin hangi özellikleri en çok değişiyor neler oluyor.evlilikle evlilik öncesi arasında ne fark var

arkadaşım benim eşim hiç değişmedi dahada iyi inanma o söylemlere mutlu olduğun anların tadını çıkar şimdiden düşünme böyle şeyleri..

Aldığım gibi hiç süpriz yaşamadım..
zaten 10 yıldır tanışıyoruz ne kdr rol yapabilirdiki..

tabıkı flört ve evlılık cok farklı flort donemındekı sorunlarımız ve tartıştığımız konular farklı oldugu ıcın sorun yasana bılıyor,en azından ben bunun sıkıntısını yasıyorum.
evlenmeden önce koruyup kolluyo senı dusunuyo dıye dusunuyodum ama konu aılesı olunca ole olmadıgını anladım,bos seyler uzerıne tartısmısız bız 5 sene

tabı herkes aynı dıye bısı yok

ben evlendiğimde eşim 20 yaşında olmasına rağmen şuan 26 yaşında hiç değişmedi aksine olumlu yönde bazı değişiklikleri oldu bence erkekler velendikten sonra değişmiyor aslında evlendikten sonra olumsuz yönde değişen erkeklerin evlenmeden önce de o olumsuz yanları var ama bayanlar aşk gözünü kör edip o yönleri görmezlikten gelebiliyorlar sonrada evlenince aa değişti oluyor hatta ben bu sitede çok gördüm nişanlım şöle nişanlımın böle kötü huyu var ama ben onu seviyorum sizce evlenince değişirmi diyenler nikahta keramet vardır lafına inanlar
bence erkeklerin huyları hep aynı aslındada nişanlıyken iyi tanımak gözünü dört açmak lazım

Son düzenleme:
konuya cvp yazınca kafamın karısıklığı iyice arttı devam mı? tamam mı ?

bazı şeyler öngürelebilir eğer kadın akıllı olursa aşk gözünü kör etmezse az çok erkek kendini belli ederama yine de evlilikte şans faktörü de çok etkili bence.yani aynı evde yaşamaya başladıktan sonra o insanı daha yakından tanırsınız.sonuçta evliliğin yükü sorumlulukları çok farklı aileler devreye giriyor maddi manevi sıkıntılar derken bütün bunlar evliliği etkiliyor erkeği daha yakından işte o zaman tanıyabiliyorsun bence

valla aşktan gözün kör olmadıysa gayet öngörülebilir bence, bi zaman için aşkı bi tarafa bırakıp, bu adamdan iyi koca, iyi baba olur mu diye objektif değerlendirmek lazım.

ben hic bi süprizle karsilasmadim. esimle cok kisa sürede evlilik karari aldik ama onu tanidigimdaki o ilk his ve düsünce su an hala var.
beni hayal kirikligina ugratmadi, aksine umdugumdan daha iyi bi es diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…