evlilik meraklıları..

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir" ((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..

esracım bunu yaşayan sadece sen değilsin merak etme.......evlenene kadar kimler kimler diyecek malesef....bende aynı durumdayım.....artık evlensemde

kurtulsam diyorum......

Ne var ki boyle bir sey demesinde. Icten ice evlenmeyi istiyor ama evlenebilecek firsati bulamadiginiz icin mi bu kadar sinirlisiniz?
Bana da devamli sorarlardi. Hic kizmak aklima gelmedi.

Boyle seyler laf olsun diye soylenir. Kimse kimsenin ne evliligini, ne cocugunu umursamaz. Size de laf olsun diye sorulmus.
Dediginiz gibi "kismet" dersiniz, gecersiniz. Buyutup dertlenmeye gerek yok.

Ne var ki boyle bir sey demesinde. Icten ice evlenmeyi istiyor ama evlenebilecek firsati bulamadiginiz icin mi bu kadar sinirlisiniz?

basimdan nisan atma olayi gecti..biraz daha dusunceli olabilirler..ben istemezmiyim asık olabilecegim sevgi saygi duyabilecegim birisi olsun...ama yok hic kimse sinmiyo icime

Aynen yanii laf arasında fırsatını bulup açarlar "Evlenmiyor musun? Sevgilin var mı?" fln...
"Evlendin de noldu" diyesim gelmedi hiç.

basimdan nisan atma olayi gecti..biraz daha dusunceli olabilirler..ben istemezmiyim asık olabilecegim sevgi saygi duyabilecegim birisi olsun...ama yok hic kimse sinmiyo icime

O zaman alingan olabilirsiniz tabii. Ama atlatmis olmaniz da gerekir. Kotu niyet oldugunu dusunmek istemiyorum. Yine de bunu nispet malzemesi yapan insanlar da var. Icten ice evde kaldiginizi ima etmeye calisirlar. Yengeniz boyle bir kadinsa sinirlenebilirsiniz tabii ama bana kalirsa guzelce cevap verin gecin. Zaten oyle yapmissiniz. Takilacak bir mevzu degil.

Son düzenleme:
Boyle seyler laf olsun diye soylenir. Kimse kimsenin ne evliligini, ne cocugunu umursamaz. Size de laf olsun diye sorulmus.
Dediginiz gibi "kismet" dersiniz, gecersiniz. Buyutup dertlenmeye gerek yok.

esracım bunu yaşayan sadece sen değilsin merak etme.......evlenene kadar kimler kimler diyecek malesef....bende aynı durumdayım.....artık evlensemde

kurtulsam diyorum......

ama hergun en az iki kere sorulmazki yaa..bi tanidigim vardi kizi kinamadimda aynisi basima geldi.."ne guzel kariyerin var takma evlenmiyorumde gec niye abartiyosunki " demistim (

yok kötü niyetle demedigine eminim..ama hergun d ayni mevzu sıkılıyo insan

ama hergun en az iki kere sorulmazki yaa..bi tanidigim vardi kizi kinamadimda aynisi basima geldi.."ne guzel kariyerin var takma evlenmiyorumde gec niye abartiyosunki " demistim (

Canim yasin daha genc. Ben 26 yasindayim. 8 aylik evliyim. Dogru insanin ne zaman gelecegini bilemezsin. Ben evlenmeyi hic dusunmuyordum. Nasil oldu anlamadim. :) esim beni ikna etti. Ve 8 aydir sevgili oldugumuz zamanlardaki davranislarinin hic disina cikmadi. Sen de illa evlenmek icin degil tam istedigin gibi biri olmasi icin dua et. Yasin gec olsa ve evlenmeyi deli gibi arzulasan belki takabilirsin soylenenleri diyecegim de yasin genc. Soylediklerinde "kocam uzak yoldan geliyor, o nedenle gelmesi biraz uzun surebilir." de gec. Gercekten mevzu degil bu. Enerjini guzel bir ask dilemek icin harca. :)

Son düzenleme:
Bence oyle soranlara hayirdir beni tanistirmak istediginiz biri mi var de.
yok derlerse saka yollu ne meraklisin de.:) Belki bidahaki sefer akillarinda biri yoksa
seslerini cikarmazlar. Seni okadar iyi anliyorumki benide aglatan olmustu. Her genc kizin hayalidir
sevmek sevilmek, insani daha cok uzuyor boyle sorular. Ben sana tavsiye ettigim cumleleri soyledim
bir kacina kestiler sormayi. Biride beni tanistirdi arkadasiyla :) :)

Allah yuvanizdan huzur ve mutluluǧu eksik etmesin insallah..bende oyle diyorum evlilik icin bi cabam yokki.bunlar kismet işi.belki 29 yasinda evlenip cok mutu olcam.belkide 1 ay sonra..kimse bilemezki.

haahaha guzel cevap :) hakkinda hayirlisiolsun arkadasim

Sizde bir daha sorarlarsa amaan evlenenler ne gün gördü ben gayet rahatım dersiniz isim vermemiş olursun lafta yerini bulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yuvanizdan huzur ve mutluluǧu eksik etmesin insallah..bende oyle diyorum evlilik icin bi cabam yokki.bunlar kismet işi.belki 29 yasinda evlenip cok mutu olcam.belkide 1 ay sonra..kimse bilemezki.

Aynen oyle canim. Darisi senin basina. Benim evlenmeme herkes cok sasirdi. Hala da dalga gecerler, hani hic evlenmeyecektin ne oldu, diye. :) ne zaman evlendigin degil, nasil bir insanla evlendigin onemli. Kotu niyetle de soylemiyorlarmis. E sen de gul gec ne olacak. Bosuna sinirlerini yipratma cunku evlenene kadar diyecekler. :) sonra da cocuk icin tutturacaklar. Sonra da ikinci cocuk icin... bu boyle boyle "ne zaman oleceksin? Cok gec kalma." ya kadar gider. :)

Sizde bir daha sorarlarsa amaan evlenenler ne gün gördü ben gayet rahatım dersiniz isim vermemiş olursun lafta yerini bulur

cok tesekkur ederim..buda guzel cevap :) kotu niyetle sormadiklarini biliyorum..ama hersey evlilikmis gibi..cokdaha onemli seyler var

cok doǧru..Allah herkese hayirli insanlari karsilastirsn..

bana da sorup duruyorlar, birisi var mı falan diye. ben 25 yaşındayım ve evlenmeyi hiç düşünmüyorum şu önümüzdeki 4-5 sene içinde. aynen de böyle diyorum soranlara... aman zaten bizim insanımız çok meraklıdır insanların özel hayatını didiklemeye, sevgilin olsa ne zaman evleneceksin derler, evlensen çocuk ne zaman derler, ilk çocuk doğduktan sonra kardeş düşünmüyor musunuz derler... bu sorular böyle uzar gider...

demekki sende bu konudan gocunuyorsun ki sinirleniyorsun kötü amaçla dememştir kadıncağız 50 yaslarına falan geldiyse enıste amca neyse onu bozdurup 2 yırmıbeşlik yapcak diye korkuyodur belki onsan psikolojiyi bozmustur bu gece saçmalıyorum iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…