- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir"((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..
daha 26 yaşıma yeni girdim hiç evlilik gibi bi düşüncem yokki neden gocunayım..sadece hergün en az iki kere evlilikten bahsetmek sıkıcı..Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur..evlilik bir tercih meselesi hem..birde kaderdemekki sende bu konudan gocunuyorsun ki sinirleniyorsun kötü amaçla dememştir kadıncağız 50 yaslarına falan geldiyse enıste amca neyse onu bozdurup 2 yırmıbeşlik yapcak diye korkuyodur belki onsan psikolojiyi bozmustur bu gece saçmalıyorum iyigeceler
Düğünlerde yanınıza gelip sıra sende diyen teyzelere sizde cenazede onlara söyleyin diye bi yazı vardı o geldi aklıma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senindemi yengen :) aynen oyle takmiyorum ama hergun soyleniyo yaaaasen gene iyisin 26 yaşında söyemiş yengen benim piskopat yengem daha 22 yaşındayım gecenlerde evde kaldın artık annen turşunu kursun dedi hiççç takmıyorum valla kim ne derse desin hayat senin ne zaman yiyecek ekmeğin olur birisiyle o zaman evlenirsin senin yengen daha kibar söylemiş ya ben en yapayım
sözlenirsin nişan ne zaman ???
nişanlanırsın düğün ne zaman ???merakli millet yaaa
evlenirsin çocuk ne zaman 1.olur 2.yokmu ???
sorular sorular .. derler de derlerrr ..
iyi geceler herkese..çok sinirliyim patliyorum resmen..daha 26 yaşındayim ve milletin "hadi evlen evde kalcan " demelerinden biktim usandim.amcamlardaydik yengem demesinmi "ee esra n'aptin evlenmiyomusun hala yokmu aday..bak milleti cevirme degerlendir"((( sinirden kipkirmizi oldum.sadece kismet diyebildim..amaclari ne bu insanlarin..hayir sen evlendinde nolldu dicem ama amcam alinir diye gikimi cikaramadim..uff yaa..
Bosverrr ne takiyon yaa boyle insanlar cokkk can sikici tipler... Ben evliyim ve 28 yasinda evlendim oyle tipleri asla takmadim ama simdide cocuk olayi o bambaska ona bile karisiyorlar ne zaman cocuk yapcan diye soruyorlar bu daha kirici geliyor bana cok uzuluyorum icim aciyor gozlerim doluyor(5 yillik evliyiz 1 yildir cock dusunuyoruz) Yani bunlardan kurtulus yok
boşver ya salla hepsini
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah..bende takmiyorum..sadece aşık olabilecegim birini istyorum.
çocuk yokmu? Sorusundan nefret ediyorum artıksenindemi yengen :) aynen oyle takmiyorum ama hergun soyleniyo yaaaa
çocuk yokmu? Sorusundan nefret ediyorum artık
Cnm seni cok iyi anliyorum bu konuda ben henuz 22 yasindayken kuzenimin bir tanesi surekli benimle dalga gecerdi "ay evde kaldin haha evlenmiyormusun kalik kaldin" tarzi seyler soylerdi ! evlendim bin pisman oldum su an bosanma asamasindayim ve bazen konu evlilikten acilir bana derler tabikide sende evlenceksin bilmem ne vs vs ama lafimida veririm cekinmem heleki ben henuz bosanmamis etmemis bir kadin olarak zoruma gidio acikcasi yani herkesin hayati kendine kimse kimseye karisamaz kimse kimseyi evlenmeye zorlayamaz sonucta evlenecek olan sensin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?