- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi Nisan.umut
Konu sahibi öncelikle şunu belirtmeliyim. Evlilik olmadan aynı evde yaşamak da sevişmek de bana göre normal. Ben tam aksi bir hayat yaşamış olsam da bu insanlara saygı duymayacağım anlamına gelmez. Açıkçası böyle yaşamak aynı Eve nikahtan sonra girenlere kıyasla daha az sorun çıkardığı bir gerçek. Benim eşim evlendikten sonra Harika bir adam çıktı diye nikah olmadan tü kaka diyemem. Çünkü adamı tanıyorsun. Sana gözlemlerimi aktarayım. Yaşam tarzı ne kadar farklı da olsa evlilik deyince aynı evi aynı yatağı paylaşmak geliyor akla. Erkeklerin çoğu bu konuda düz mantık maalesef. Ben niye evleneyim ki zaten evliliğin bana getireceği herşey şuan önümde. Bir ihtimal çocuk isteği işleri ciddiye bindirir. Aynı evi aynı yatağı paylaştığınız adama hevesli görünürmüyüm kaygısı taşımadan karşınıza alıp rahatlıkla konuşabilirsiniz. Ve lütfen gözlemlerinizi unutmayın olumsuz hareketler evlenince geçmez ki siz onu çok iyi görüyorsunuz şuan. Evlenirim ben bununla derseniz açılın ve adım atın. Sevdiği ile evlenme heveslisi gözükmek problem değil.