• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik meselesi 2

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Kızlar geçenlerde bir konu açmıştım sıkıntılı bir üye yüzünden kapatıldı.
Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi kazandığı parayı harcıyor bende yeni mezun oldum ücretli öğretmenlik yapıyorum evlenmek için bir birikimimiz yok bunu hem dilendiriyor hemde harcamalarına dikkat etmiyor. Bende biraz içine kapanık herşeyi söyleyemeyen biriyim karşımdaki de son derece alıngan biri. Bunu söylemeye çalıştım. Hemen sorun çıktı. Alındı. Tamam genç onun da gezip tozmaya hakkı var ancak her gün de olmaz ki be kardeşim. Haftada iki gün boşluğu var mutlaka çok fazla harcamalar yapıyor AVM'de çalıştığı yerde müdür olduğu halde maaşı düşük. Söyleyince alınıyor soylemesem ben şişiyorum. Açık açık ifade etmeli miyim. Sözde evlilik isteği var ama icraat yok. Önce sen atan işini bul diyip duruyor. O zaman evlenebilirmişiz..

Kadından beklenti içine giren erkek modeline uyuz oluyorum ... sal gitsin canım bakalım o ne yapacak evlilik için yaşlarınız kaç bu arada ? Küçüksen umursama hiç

Sen bu adamla evlen 3 ay sonra bosanmayi bile dusuneceksin. İs isten gecmis olacak.

Seninkinin karakterinde benim arkadasimin kocasi var. O da avm de bir magazada mudur. Arkadasim helak oldu. Ustelik bosanmak istiyor bosanamiyorda.

Sende arkadasimi gordum. Yaxikk sende hayatini mahvedeceksin.

Yasayip goruceksin. O zaman bu yazdiklarim aklina gelsin.

Erteleriz diyor geçim zormuş...

Bence de gecim zor.
Uygun sartlar olana kadar beklemek mantikli.
Atanin veya ucretli ogretmenlik disinda, kazanci cok kotu olmayan bir is bulun. Inanin maddi zorluk olan ailelerde asil yuku kadin cekiyor. Olan size olur.

Ben acikcasi saglam bir isim olmadan evlenmeyi aklimin ucundan bile gecirmezdim.

Sevgiliniz de baska bir markaya gecsin. Gecen konunuza da yazmistim. Suan calistigi is o kadar stresli ki... ben de benzer bir iste calisiyorum ve ayda 1 tatile gidiyorum yoksa kafayi yerim. Gezmek tozmak en dogal hakki. Disardan oyle durmayabilir ama butun gun yag zerrelerinin icinde sicakta kokuda ayakta ve gurultude... bir yandan mail susmaz bir yandan yemek sepeti susmaz bir yandan telefonla siparis bir yandan musteri olay yaratir. Siparisi kacirsan yemek sepeti ceza yazar. Musteri odeme yapmaz. Urunu pismede unutsan envanterde acik cikar. Bolge muduru ayri sıkıstırır. Giren eleman durmaz her hafta birine sifirdan egitim verilir. Tam bu oldu dersin. Pat istifa gelir. Inanin kafa dagitmasa 1 ayda kafayi yer. Aldigi maasi da biliyorum.

Bu stres kus kadar maas icin cekilmez
Bir avmde olabilecek magazalara bakinca magaza mudurune 2.000 ile 12.000 tl arasinda maas verilir, avm de ise zaten hangi markanin ne kadar verdigini pek ala biliyordur.

Yabanci dil, mezuniyet ve deneyim durumlari nedir?

Kızlar geçenlerde bir konu açmıştım sıkıntılı bir üye yüzünden kapatıldı.
Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi kazandığı parayı harcıyor bende yeni mezun oldum ücretli öğretmenlik yapıyorum evlenmek için bir birikimimiz yok bunu hem dilendiriyor hemde harcamalarına dikkat etmiyor. Bende biraz içine kapanık herşeyi söyleyemeyen biriyim karşımdaki de son derece alıngan biri. Bunu söylemeye çalıştım. Hemen sorun çıktı. Alındı. Tamam genç onun da gezip tozmaya hakkı var ancak her gün de olmaz ki be kardeşim. Haftada iki gün boşluğu var mutlaka çok fazla harcamalar yapıyor AVM'de çalıştığı yerde müdür olduğu halde maaşı düşük. Söyleyince alınıyor soylemesem ben şişiyorum. Açık açık ifade etmeli miyim. Sözde evlilik isteği var ama icraat yok. Önce sen atan işini bul diyip duruyor. O zaman evlenebilirmişiz..
Doğru söylüyor. Bu devirde iki tarafın da çalışması gerekiyor maalesef

Back
X