• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik meselesi 2

Valla canım sözleri bunu gösteriyor. Geçim zor falan diyor. Zaten çok yüksek bir parada almıyor iki bin. Onun yarısını da harcıyor.
Yasin daha kucuk evlilik icin erken bile hemen acele karar verme . Sevgilin pek olgun dusunemiyor anlasilan. Evliligin buyuk sorumluluk oldugunu ogrenmesi lazim

Niyet evlilikse herşey açık konuşulmalı
Nazı tribi çekilecek şeyler değil ev çekip çevireceksiniz bi sorumluluk olmalı

Kızlar geçenlerde bir konu açmıştım sıkıntılı bir üye yüzünden kapatıldı.
Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi kazandığı parayı harcıyor bende yeni mezun oldum ücretli öğretmenlik yapıyorum evlenmek için bir birikimimiz yok bunu hem dilendiriyor hemde harcamalarına dikkat etmiyor. Bende biraz içine kapanık herşeyi söyleyemeyen biriyim karşımdaki de son derece alıngan biri. Bunu söylemeye çalıştım. Hemen sorun çıktı. Alındı. Tamam genç onun da gezip tozmaya hakkı var ancak her gün de olmaz ki be kardeşim. Haftada iki gün boşluğu var mutlaka çok fazla harcamalar yapıyor AVM'de çalıştığı yerde müdür olduğu halde maaşı düşük. Söyleyince alınıyor soylemesem ben şişiyorum. Açık açık ifade etmeli miyim. Sözde evlilik isteği var ama icraat yok. Önce sen atan işini bul diyip duruyor. O zaman evlenebilirmişiz..
o zaman sen de git daha yüksek maaşlı bir iş bul deseydin

Benim eski nişanlımı hatırlattıniz..kendisi kamu yonetimi mezunu ve issizdi bende isletme mezunu bi mağazada pirt time calisiyodum is bulana kadar..bana kpss kitaplari almayi teklif etmisti atanirsin çalış bence dedi..Bende cok sinirlenip farkindamisin sen issizsin senin once calisman gerekiyo dedim..ohh icimde kalmadi..nisanliniz kendisine baksin bence..
Kesinlikle açıkça konuşun pişman olmayin icinizde kalmasin

açık açık konuşmalısınız unutmayın ki siz o insanla evliliğe adım atacaksınız utangacım sessiz biriyim demekle olmaz... durum bu ya dikkat edelim para atalım kenara ya da gelecegı olmayan bişeyi sürdürmeyin..

Evlilik dusunuyorsaniz tabii ki soyleyeceksiniz alinmasin gucenmesin hayat bu ciddi adim atilacaksa ona gore hareket edilmesi lazim.

Benim eski nişanlımı hatırlattıniz..kendisi kamu yonetimi mezunu ve issizdi bende isletme mezunu bi mağazada pirt time calisiyodum is bulana kadar..bana kpss kitaplari almayi teklif etmisti atanirsin çalış bence dedi..Bende cok sinirlenip farkindamisin sen issizsin senin once calisman gerekiyo dedim..ohh icimde kalmadi..nisanliniz kendisine baksin bence..
Kesinlikle açıkça konuşun pişman olmayin icinizde kalmasin
O popo kendinde yokmuş
Sende olduğunu farkedince bi teklif etmiş :)

Konu sahibi
Ben eski kafalıyım sanırım.

Bence erkek kadından maddi beklentiye girmemeli.
Evi geçindirme mecburiyetini kendinde görmeli.
Eşiyle parasının hesabını yaparken, alınganlık göstermemeli

Daha şimdiden bu konuda laf ediyorsa
İlerde çok başın ağrır.

Kızlar geçenlerde bir konu açmıştım sıkıntılı bir üye yüzünden kapatıldı.
Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi kazandığı parayı harcıyor bende yeni mezun oldum ücretli öğretmenlik yapıyorum evlenmek için bir birikimimiz yok bunu hem dilendiriyor hemde harcamalarına dikkat etmiyor. Bende biraz içine kapanık herşeyi söyleyemeyen biriyim karşımdaki de son derece alıngan biri. Bunu söylemeye çalıştım. Hemen sorun çıktı. Alındı. Tamam genç onun da gezip tozmaya hakkı var ancak her gün de olmaz ki be kardeşim. Haftada iki gün boşluğu var mutlaka çok fazla harcamalar yapıyor AVM'de çalıştığı yerde müdür olduğu halde maaşı düşük. Söyleyince alınıyor soylemesem ben şişiyorum. Açık açık ifade etmeli miyim. Sözde evlilik isteği var ama icraat yok. Önce sen atan işini bul diyip duruyor. O zaman evlenebilirmişiz..

YANİ evlenmeniz atanmanıza mı bağlı ?
Hayır bu düşünce bile korkutmuyor mu sizi.
Sanki ticari çıkar ilişkisi gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlilik dusunuyorsaniz tabii ki soyleyeceksiniz alinmasin gucenmesin hayat bu ciddi adim atilacaksa ona gore hareket edilmesi lazim.
Alınıyor ama bende artık söylemeye çekinmiyorum kendisi bilir artık ayrılığı göze alıyorsa da birşey diyemem.

22 yas evlilik plani yapmak icin bana gore erken bir yas. Iki tarafin da elinde kendine ait parasi olmali,meslegi olmali. Evlilik plani bundan sonra yapilir. Acele ediyorsunuz bence.

22 yas evlilik plani yapmak icin bana gore erken bir yas. Iki tarafin da elinde kendine ait parasi olmali,meslegi olmali. Evlilik plani bundan sonra yapilir. Acele ediyorsunuz bence.
Olabilir ama üniversiteden beri görüşüyoruz. Uzattikca araya soğukluk ve başka şeyler giriyor. Ondan böyle bir karara vardık ama sözde yani. Görüyorsun bir çok sorun var canım.

Back
X