Tam olarak demiyor ama imada bulunuyor bende üzülüyorum. Sonuçta bu devirde atanmak iş bulmak kolay değil.Alınırsa alınsın o sana "ilk önce sen atan isini bul" derken alinmiyo hiç ama.
Canım bu ayda 10 bin lira kazansada olmaz bu iş. Sorumluluk sahibi parasinin kiymetini bilen bir insan değil. Çok çekersin. Bastan acik acik konusursun ya da kestirip atarsin karar senin.Tam olarak demiyor ama imada bulunuyor bende üzülüyorum. Sonuçta bu devirde atanmak iş bulmak kolay değil.
Erteleriz diyor geçim zormuş...Evlilik isteyen kişi birikimini yapar öyle evlenelim der. Sizin atanmanızı bekliyor anlaşılan. Hiç atanamazsanız evlenmeyecek mi acaba.
Sorumsuz gibi geldi banaErteleriz diyor geçim zormuş...
Sizin mesleğe güvenerek adım atacak yani , hiç normal değil.Erteleriz diyor geçim zormuş...
22 yaşındayizKadından beklenti içine giren erkek modeline uyuz oluyorum ... sal gitsin canım bakalım o ne yapacak evlilik için yaşlarınız kaç bu arada ? Küçüksen umursama hiç
Bende sorumsuz olduğu için kızıyorum.Sorumsuz gibi geldi bana
Sorumsuz insanla ömür geçer mi ?Bende sorumsuz olduğu için kızıyorum.
Valla canım sözleri bunu gösteriyor. Geçim zor falan diyor. Zaten çok yüksek bir parada almıyor iki bin. Onun yarısını da harcıyor.Sizin mesleğe güvenerek adım atacak yani , hiç normal değil.
Erteleriz diyor geçim zormuş...
Doğru söylüyor. Bu devirde iki tarafın da çalışması gerekiyor maalesefKızlar geçenlerde bir konu açmıştım sıkıntılı bir üye yüzünden kapatıldı.
Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama kendisi kazandığı parayı harcıyor bende yeni mezun oldum ücretli öğretmenlik yapıyorum evlenmek için bir birikimimiz yok bunu hem dilendiriyor hemde harcamalarına dikkat etmiyor. Bende biraz içine kapanık herşeyi söyleyemeyen biriyim karşımdaki de son derece alıngan biri. Bunu söylemeye çalıştım. Hemen sorun çıktı. Alındı. Tamam genç onun da gezip tozmaya hakkı var ancak her gün de olmaz ki be kardeşim. Haftada iki gün boşluğu var mutlaka çok fazla harcamalar yapıyor AVM'de çalıştığı yerde müdür olduğu halde maaşı düşük. Söyleyince alınıyor soylemesem ben şişiyorum. Açık açık ifade etmeli miyim. Sözde evlilik isteği var ama icraat yok. Önce sen atan işini bul diyip duruyor. O zaman evlenebilirmişiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?