evlilik meselesi 2

Ya bu devirde atanmak kolay mı ben de atama bekliyorum. Zor çok zor. Sanki bu atama olayı bahanesi gibi adam evlenmek falan istemiyor. Ayrıca para meselesini daha zarif bi şekilde ifade edebilir. Yaklaşımı çok itici. Senin isteklerin beklentilerin ne olacak hem. Erteleriz ne demek. Bunun kararını bir tek o mu veriyormuş. Ne sanıyor bu erkekler kendini ya

Askeri okul okuyordu darbeden sonra okulları kapatıldı meslek hakları ellerinden alındı suçsuz oldukları halde. Ön lisans mezunu

Duygularımı ifade ettin canım. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

Bende sizin değerli görüşlerinizi alıp öyle bir sonuca bağlamayı düşünüyorum

Siz onun harcamasına aldığı maaşa karışırken iyi de o sizin iş bulmanıza dair imada bulununca niye kötü oluyor?
Canım karışacamıyorum ki. Söyleyemiyorum. Kendinin akıl etmesini istiyorum. O da yok. Bide öyle gereksiz harcamalar yani. Burda bu konuyu fazla açmak istemiyorum.

Duygularımı ifade ettin canım. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
Ya valla bazıları bana katılmaz bilemem ama ben bu kadınları çalış diye zorlayan erkeklerden nefret etmeye başladım. Tabiki kadın da çalışır yardım eder ama mesele sırtını kadinin maaşına dayaması. Sana bunu söylemeye utansın önce bir erkek olarak. Az hizaya girsin beyefendi.

Bende bundan hoşlanmıyorum. Bizim kültürde erkekler evin direğidir. Tabi bizde çalışırız da aklımdan hep şu geçiyor Allah korusun birşey olsa bana elim ayağım tutmasa çalışamasam bu insan beni sevecek mi yanında tutacak mı.

Askeri okul okuyordu darbeden sonra okulları kapatıldı meslek hakları ellerinden alındı suçsuz oldukları halde. Ön lisans mezunu

Ben fazla esitlikci bir insanim.

Sanirim bir erkekle calismasa evlenmezdim.
Bir erkegin de calismayan kadinla evlenmek istemeyisini anliyorum.

Kendiniz soyluyorsunuz. Sucsuz oldugu halde geleceginden olmus. Simdi bulabildigi isi yapiyor. Ancak bu is bir ailenin gecinmesine pek yetecek sekilde degil.
Kurulacak ailenin diger bireyinin maddi yonden guclu olmasini istiyor.

Bana bir sey olsa beni istemez mi yaninda tutmaz mi diyorsunuz. Istanbulda yasiyorsaniz yaninda tutamaz. Cunku aldigi maas kiraya bile yetmez. Bence bunlari dusunmekte haksiz degil.

Belki uslubu size kirici gelmistir ona bir sey diyemem. Nasil soyledi siz bilirsiniz.

Yalniz erkek evin diregidir mantiginda bir insansaniz zengin koca bulun. Bu devirde tek maasla gecim neredeyse imkansiz

Ya zaten ben çalışmam demiyorum ki dediğiniz gibi üslubu yanlış ve sorumsuz. Birikimimiz yok diyor birikim de yapmaya yanaşmıyor.

Sen ekmeğini taştan çıkaracak tarzda bir erkek arıyorsun yoksa sen de çalışır eşine destek olursun bu devirde tek maaşla geçim çok zor. Senin sevgilin de maalesef o tarz bir erkek değil. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama sen kendi gelecegini düşün şimdilik ilk amacında atanmak olsun.

Ya aslında tüm mesele sorumsuz olması. Evlenmek için birikim yok diyor ama birikim yapmaya yanaşmıyor gereksiz harcamalar yapıyor arkadaşları hadi şuraya gidelim dediğinde hiç birine hayır diyemiyor.

Ya aslında tüm mesele sorumsuz olması. Evlenmek için birikim yok diyor ama birikim yapmaya yanaşmıyor gereksiz harcamalar yapıyor arkadaşları hadi şuraya gidelim dediğinde hiç birine hayır diyemiyor.
Ya bence önce kendi gelecegini kurtar ne yapmak istiyorsan onun uğrunda savaş. Atanmak istiyorsan çalış başka bir meslekte olmak istiyorsan onun icin çalış. Kulağının üzerine yat bekle. Az süre ver. Şu an silkelenemiyorsun senin de gelecegin belirsiz. O belirsizlik ortadan kalktığında bu adamı isteyip istemediğine karar verirsin.

Erteleriz diyor geçim zormuş...
Enteresan...
Böyle ihtimallere bağlıysa hiç evlenmeyin o zaman. Atanamazsanız n'olacak biraz da kısmet bu iş. Siz öğretmensiniz atanırsanız sizde garanti meslek sahibi birini istersiniz doğal olarak.

Sen genc degil misin? Onun gezip tozmak hakki da senin degil mi?
Erkek eger ciddi bir işin arkasinda duramiyorsa ondan koca olmaz. Olsa da ömrünü yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…